DerMeister Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, Στο δίκτυο του σπιτιού μου δεν μπορώ να μπω σε μία συγκεκριμένη σελίδα, από καμία συσκευή. Σε άλλα δίκτυα μπαίνει κανονικά από τις ίδιες συσκευές. Έχω ένα modem-router TP-link ARCHER D20 το οποίο έκανα και επαναφορά αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Μπορεί κάποιος ναβοηθήσει;
infin1tyGR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ποια είναι η σελίδα και ποιον πάροχο Internet έχεις; Από έναν υπολογιστή του σπιτιού σου, άνοιξε τη γραμμή εντολών στα Windows, εκτέλεσε nslookup onomaselidas.gr (εσύ θα βάλεις τη σελίδα που δεν μπορείς να μπεις) και στείλε τα αποτελέσματα που θα σου βγάλει.
DerMeister Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Έχω πάροχο WIND και προσπαθώ να μπω στην σελίδα www.greek-team.cc
Λύση infin1tyGR Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Λύση Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το φαντάστηκα ότι λες για αυτή τη σελίδα, γι' αυτό ρώτησα και τι πάροχο έχεις. Εδώ και λίγο καιρό η Wind έχει κόψει την πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα μέσω DNS. Για να μπεις μπορείς να αλλάξεις DNS στις συσκευές που χρησιμοποιείς ξεχωριστά ή στο router, ώστε να το δίνει στις συσκευές μέσω DHCP. Στα Windows μπορείς να αλλάξεις DNS έτσι: https://www.howtogeek.com/164981/how-to-switch-to-opendns-or-google-dns-to-speed-up-web-browsing/. Για το router σου δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν βρήκα emulator για το D20. Ίσως γίνεται από εδώ αν έχει παρόμοιο interface: Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από infin1tyGR
DerMeister Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ πολύ, Λύθηκε το πρόβλημα. Το έκανα μέσα από το interface του router! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα