Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

ειχα απο πολυ καιρο τωρα την ιδεα/αναγκη να ανοιξω ενα τετοιο θεμα.

Μιλαμε εδω καθε μερα με ανθρωπους που τις περισσοτερες φορες δεν τους ξερουμε και μαλλον δεν θα τους γνωρισουμε ποτε.

Ανταλασσουμε αποψεις, βοηθαμε, τσακωνομαστε, τα βρισκουμε, εχουμε ειρηνη η πολεμο κτλ.

Σιγουρα εχετε αναρωτηθει για καποιον που εχει καιρο να ποσταρει η να μπει, που βρισκεται, αν εχει ιντερνετ, αν ειναι καλα ...η αν μας βαρεθηκε απλα. :(

Προσωπικα σκεφτομαι συνεχεια αυτο το θεμα (αν και δεν ειμαι πολλα χρονια μελος) , αν ο ταδε που ηταν ενεργο μελος ειναι καλα, τι συμβαινει και δεν μπαινει πια, που βρισκεται. 

Σκεφτομαι επισης πως μετα απο πολλα χρονια θα μπαινουμε στα forum και θα βλεπουμε τα παλια post τα δικα μας και των φιλων και θα ψαχνουμε να βρουμε ποιος απεμεινε...και θα θυμομαστε τις παλιες καλες στιγμες, τα παλια μας χρονια. Μελαγχολικο ε? :(

Δεν ξερω ισως ειμαι περισσοτερο ευαισθητος αλλα ετσι αισθανομαι.

Νομιζω οτι πρεπει τα ατομα που εχουν " δεθει" περισσοτερο να προσπαθουν να βρεθουν απο κοντα η εστω να μιλανε μεσω νετ  η στο τηλ κατα καιρους. 

Εσεις τι λετε για ολα αυτα, πως το βλεπετε? Πως αισθανεστε?  Εχετε γνωριστει με φιλους απο εδω?

*ξερω οτι το θεμα που ανοιξα ειναι "αστα να πανε" η εστω ετσι το βλεπω εγω :unsure:

• Like 7
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, buuren είπε

Καλησπερα παιδια

ειχα απο πολυ καιρο τωρα την ιδεα/αναγκη να ανοιξω ενα τετοιο θεμα.

Μιλαμε εδω καθε μερα με ανθρωπους που τις περισσοτερες φορες δεν τους ξερουμε και μαλλον δεν θα τους γνωρισουμε ποτε.

Ανταλασσουμε αποψεις, βοηθαμε, τσακωνομαστε, τα βρισκουμε, εχουμε ειρηνη η πολεμο κτλ.

Σιγουρα εχετε αναρωτηθει για καποιον που εχει καιρο να ποσταρει η να μπει, που βρισκεται, αν εχει ιντερνετ, αν ειναι καλα ...η αν μας βαρεθηκε απλα. :(

Προσωπικα σκεφτομαι συνεχεια αυτο το θεμα (αν και δεν ειμαι πολλα χρονια μελος) , αν ο ταδε που ηταν ενεργο μελος ειναι καλα, τι συμβαινει και δεν μπαινει πια, που βρισκεται. 

Σκεφτομαι επισης πως μετα απο πολλα χρονια θα μπαινουμε στα forum και θα βλεπουμε τα παλια post τα δικα μας και των φιλων και θα ψαχνουμε να βρουμε ποιος απεμεινε...και θα θυμομαστε τις παλιες καλες στιγμες, τα παλια μας χρονια. Μελαγχολικο ε? :(

Δεν ξερω ισως ειμαι περισσοτερο ευαισθητος αλλα ετσι αισθανομαι.

Νομιζω οτι πρεπει τα ατομα που εχουν " δεθει" περισσοτερο να προσπαθουν να βρεθουν απο κοντα η εστω να μιλανε μεσω νετ  η στο τηλ κατα καιρους. 

Εσεις τι λετε για ολα αυτα, πως το βλεπετε? Πως αισθανεστε?  Εχετε γνωριστει με φιλους απο εδω?

*ξερω οτι το θεμα που ανοιξα ειναι "αστα να πανε" η εστω ετσι το βλεπω εγω :unsure:

αυτο σκεφτομαστε ολοι για τον απολυτο τυπε...

στο αλλο φορουμ:rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι συχνά σκέφτομαι τι να γίνονται άτομα που γράφανε συχνά...το ότι αυτά που γράφουμε θα είναι εδώ και μετά από χρόνια επίσης το σκέφτομαι και νιώθω μια ευθύνη για το τι γράφω.

Παλιότερα γίνονταν κάτι συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα έχω καιρό να δω κάτι.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 10
Δημοσ.

Έτσι είναι....
Άτομα δεν έχω γνωρίσει εδώ, αλλά τους έχω ταυτίσει με φίλους μου, που έχουν ανάλογο ύφος ομιλία και λοιπά...!

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θεωρώ υπερβολικό να συγκινείσαι και να ταυτίζεσαι τόσο πολύ με άτομα που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ και απλά μιλάς λίγο σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Σίγουρα θα λυπηθώ αν μάθω ότι κάποιος από εδώ μέσα έπαθε κάτι, αλλά όχι να φτάσω σε σημείο να μου λείπει η παρουσία τους επειδή δεν μπαίνουν στο φόρουμ γιατί έχουν άλλες δουλειές

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Το θεωρώ υπερβολικό να συγκινείσαι και να ταυτίζεσαι τόσο πολύ με άτομα που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ και απλά μιλάς λίγο σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Σίγουρα θα λυπηθώ αν μάθω ότι κάποιος από εδώ μέσα έπαθε κάτι, αλλά όχι να φτάσω σε σημείο να μου λείπει η παρουσία τους επειδή δεν μπαίνουν στο φόρουμ γιατί έχουν άλλες δουλειές

Αυτής της άποψης είμαι κ εγώ. Αν έχω γνωρίσει κάποιο παιδί προσωπικά από κοντά και ξαφνικά χαθούν τα ίχνη του στο φόρουμ εννοείται ότι θα αναρωτηθω και θα ανησυχήσω. Αλλά με  απλά μέλη που γράφανε συχνά και χάθηκαν  δεν το έχω καν  σκεφτεί ποτέ. Αλλά εννοείται ότι θα λυπηθώ αν μαθευτεί ότι κάτι έπαθε κάποιο παιδί. 

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω οτι οσοι εχουμε 'δεθεί' κραταμε επαφες περα απ'το φορουμ :) και φιλιες εχουν δημιουργηθει αλλα και σχεσεις. Το ινσομνια μας ενωνει <3

• Like 7
Δημοσ.
55 minutes ago, *nenya* said:

αλλα και σχεσεις

Ποιοι μπιφτεκώθηκαν;

1 minute ago, webparts said:

Emaθε κανεις τι απεγινε ο Volos?

Με Μπέο δήμαρχο, το πολυ πολύ να κέρδισε το στοίχημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ψιτ είπε

Ποιοι μπιφτεκώθηκαν;

Με Μπέο δήμαρχο, το πολυ πολύ να κέρδισε το στοίχημα...

Δεν ξερω για τι πραμα μιλας.

edit ενημερωθηκα.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Οτι "φίλους" έκανα τους έκανα από το irc πριν χρόνια, από φόρουμ εξαιρετικά δύσκολα, γενικώς πλέον δεν με ενδιαφέρει να κάνω φίλους από το internet. 

Πάντως και από τους φίλους που είχα από το irc, πλέον μόνο 1-2 έμειναν που με τον έναν σταμάτησα να μιλάω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ δύσκολα γίνονται φιλίες μέσω φόρουμ /ίντερνετ και συνεχίζουν και έξω. 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Fotia είπε

Εχει προβλήματα ο κόσμος.και δεν εμπιστεύεται εύκολα .

Πρώτον ήμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Δεύτερον δεν ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από κάθε ψευδώνυμο και τι ρόλο παίζει ... Εννοείται πως υπάρχουν αξιόλογα άτομα εδώ μέσα αλλά αντε να βγάλεις άκρη. Δυστυχώς ή ευτυχώς ένα φόρουμ είναι πολύ απρόσωπο. Αντε και σου λέει κάποιος ότι τον λένε Τάκη (τυχαίο όνομα), είναι 30 χρόνων, ζει Αθήνα και δουλεύει στην τάδε εταιρεία..... Και πίσω από τον Τάκη κρύβεται ο Ηλίας η ακόμα και η Ελένη!  Τον έχεις δει; τον ξέρεις; εχεις εμπιστοσύνη; Εννοείται ότι εδώ μπήκαμε για να μιλάμε για τεχνολογικό περιεχόμενο, να λέμε αστεία, να συζητάμε  κτλ κτλ.... Μέχρι ένα σημείο όμως. Δεν πιστεύω ότι θα έκανα ποτέ φίλους (να βγαίνω έξω κτλ)  μέσα από φόρουμ η ίντερνετ. Γι αυτό και δεν <<δένομαι >> με τα μέλη. Είναι κάτι απρόσωπο όπως είπα και πριν.... Δεν μπορώ να στεναχωρεθω αν κάποια μέλη έχουν καιρό να γράψουν στο φόρουμ γιατί πολύ απλά δεν τους έχω καν  δει ποτέ! 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Ιντερνετ η ανωνυμία μπορει να κρύβει οτιδήποτε .Αλλα και ζωντανά ακόμα σε καφέ και οπουδήποτε να γνωρίσεις κάποιον, τα ίδιο μπορεί να σε κοροιδέψει με οτι λέει .Ανασφάλεια ίσως ,ζήλια μήπως περνά κάποιος καλύτερα απο άλλον σήμερα. Εδω και στην δουλειά καιρό με άλλον, και δύσκολα πάλι ανοίγεται ο άλλος .Και μέσα του μπορεί να υπάρχει και μοναξιά .Οι παρέες πλέον έχουν γίνει κλειστό κλαμπ.Δύσκολα μπαίνει άλλος .Ισως φταίνε και οι πολλές ώρες δουλειάς για όσους έχουν ,τα χρήματα ,αλλα και η αβεβαιότητα για το μέλλον να ρισκάρεις να αρχίσεις κάτι νέο.Δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί με ότι γίνεται γύρω μας συνέχεια.

Επεξ/σία από Fotia
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...