Dynamics Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, opcorsa είπε αυτο σκεφτομαστε ολοι για τον απολυτο τυπε... στο αλλο φορουμ τυπε εχουμε τεραστια αναγκη τον απολυτο στο μπου 1 1
papoys1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Το θέμα με το ίντερνετ είναι ότι σχηματίζεις στο μυαλό σου το προφίλ κάποιου που συνήθως είναι λάθος από αυτό που είναι πραγματικά.Πολλές φορές βασίζεσαι στην εικόνα του στο αβαταρ και χάνεις τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου όταν τον συναντήσεις από κοντά.Σωστό μπορεί να είναι όταν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή αλλά και πάλι οι φωτογραφίες δεν εκφράζουν πολλές φορές τον προσωπικό του χαρακτήρα. Νομίζω ότι επειδή στην ζωή μας συνεχώς μειώνουμε τις προσωπικές φιλίες (μεγάλη ευθύνη φέρει για αυτό το ίντερνετ) πολλές φορές έχουμε την επιθυμία να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα από φόρουμ ή ιντερνετ γενικά τα οποία μας έχουν κάνει ένα κλικ.Έχω γνωρίσει σε συναντήσεις που κάναμε συχνά σε άλλο φόρουμ αρκετά αλλά σιγά - σιγά έκοψαν οι σχέσεις μας και δεν μιλάω με κανένα. Και εδώ υπάρχουν άτομα που συμπαθώ μέσα από τον τρόπο γραφής τους και την γένει συμπεριφορά τους προς εμένα θα ήθελα να τους γνωρίσω αλλά μέχρι εκεί.Δεν νομίζω πως θα μελαγχολήσω αν κάποιος από αυτούς χαθεί ή σταματήσει να γράφει.Πιθανώς βαρέθηκε και έχει πάει σε κάποιο άλλο φόρουμ όπως κάνουμε σχεδόν οι περισσότεροι.Πάντα το νέο σε συναρπάζει. 3
opcorsa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Dynamics είπε τυπε εχουμε τεραστια αναγκη τον απολυτο στο μπου μυστη μου τον εχουμε ΠΕΛΩΡΙΑ αναγκη 2
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 6 hours ago, Ψιτ said: Ποιοι μπιφτεκώθηκαν; Το εχουμε ξαναπει, πολλα ζευγαρια εχουν γνωριστει μεσω ινσομνια
Gregory_House Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Το εχουμε ξαναπει, πολλα ζευγαρια εχουν γνωριστει μεσω ινσομνια
ChimairaX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, lek88 είπε Πολύ δύσκολα γίνονται φιλίες μέσω φόρουμ /ίντερνετ και συνεχίζουν και έξω. Διαφωνώ. Πριν 11 χρόνια γνώρισα άτομα από ένα φόρουμ με τα οποία εξακολουθώ να μιλάω μέχρι και σήμερα. Ο ένας μάλιστα υπήρξε και συνεργάτης στη δουλειά. Πριν 10 χρόνια γνώρισα στο MySpace ένα άτομο με το οποίο έζησα σχεδόν τα πάντα. Και αν δεν μετανάστευε σίγουρα θα συνεχίζαμε δυναμικά. Σε φάση ότι θα νευριάσω εαν δεν γίνω κουμπάρος της όταν παντρευτεί ή έστω νονός των παιδιών της (και το ανάποδο ) Και εννοείται στο μεσοδιάστημα γνώρισα κι άλλα άτομα ιντερνετικά, αλλά όχι όσα είχα γνωρίσει το 2007-2008. Μάλλον γιατί τότε είχα μεγαλύτερη ανάγκη από παρέες και στο επαλ τα παιδιά ήταν γτπ (κάγκουρες, emo, trendy, μπαφιάρηδες κλπ) Μέσω του insomnia δεν έχω γνωρίσει κανέναν για παρέα και μάλλον δε θα γνωρίσω. Μόνο από αγγελίες έχω δει από κοντά κάποια άτομα με τα οποία μιλάγαμε εδώ. Αν γνώριζα τότε αυτοί θα ήταν 1-2 τους οποίους έχω συμπαθήσει με τον τρόπο που γράφουν. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από ChimairaX 3
eidikos33 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, opcorsa είπε αυτο σκεφτομαστε ολοι για τον απολυτο τυπε... στο αλλο φορουμ O apolyto_arseniko μια χαρα ζει και βασιλευει,τον γνωριζεις και εχεις τετοια καψα? 7 ώρες πριν, Dynamics είπε τυπε εχουμε τεραστια αναγκη τον απολυτο στο μπου ακομα γραφει με το κανονικο του νικ ομως
doctorkostis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Ρε, το θέμα είναι τι έγινε ο φρινταμπας που βουλωσε τη λεκάνη πριν χρόνια; υπάρχει; 9 3
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Και για την Stavi ανησυχώ, μην την έχει κλειδώσει κανα γκομενάκι στο σπίτι! 4
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Ρε, το θέμα είναι τι έγινε ο φρινταμπας που βουλωσε τη λεκάνη πριν χρόνια; υπάρχει; Αμα σου πω ότι είναι φορές που κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα αναρωτιέμαι αν ξεβούλωσε η λεκάνη του φρίνταμπα θα με πιστέψεις; Nα με πιστέψεις. 2
thomasG4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Ρε, το θέμα είναι τι έγινε ο φρινταμπας που βουλωσε τη λεκάνη πριν χρόνια; υπάρχει; To καλύτερο combo ήταν συνδυασμός Andreas2 + freedubus + Lucifer. Θεϊκοί διάλογοι. 3 2
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 minute ago, TriLoBiTe said: Αμα σου πω ότι είναι φορές που κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα αναρωτιέμαι αν ξεβούλωσε η λεκάνη του φρίνταμπα θα με πιστέψεις; Nα με πιστέψεις. Ο vsl ίσως ξέρει να μας πει!
lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Αμα σου πω ότι είναι φορές που κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα αναρωτιέμαι αν ξεβούλωσε η λεκάνη του φρίνταμπα θα με πιστέψεις; Nα με πιστέψεις. Υπάρχουν και ρομαντικοι ανάμεσα μας! Μπράβο σου 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, lek88 είπε Υπάρχουν και ρομαντικοι ανάμεσα μας! Μπράβο σου Εμ τι νόμιζες; τζάμπα το 'χω τέτοιο αβατάρι? ή είμαστε ή δεν είμαστε. ΕΜΕΙΣ είμαστε
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, thomasG4 είπε To καλύτερο combo ήταν συνδυασμός Andreas2 + freedubus + Lucifer. Θεϊκοί διάλογοι. 1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε Εμ τι νόμιζες; τζάμπα το 'χω τέτοιο αβατάρι? ή είμαστε ή δεν είμαστε. ΕΜΕΙΣ είμαστε λάμπεις σαν το Βόρειο Σέλας Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα