Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, *nenya* είπε Το εχουμε ξαναπει, πολλα ζευγαρια εχουν γνωριστει μεσω ινσομνια Ζευγάρια αντρών;
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 6 minutes ago, GenesisX said: Ζευγάρια αντρών; Γιατί όχι; ΚΑΙ αντρών αμέ! Απ'όλα!
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, GenesisX είπε Ζευγάρια αντρών; Τραγικές καταστάσεις Ευτυχώς που δεν πάτησα σε μύτηνκ. Για μια υπόληψη ζούμε Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από TriLoBiTe 2
lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, GenesisX είπε Ο καθένας όπως βολεύεται παιδιά.... Περί ορέξεως.... GenesisX δεν ήθελα να σου κάνω παράθεση. Μου την έβγαλε από μόνο του και κόλλησε. Δεν με αφήνει να την αφαιρέσω. Μάλλον κάποιο (συχνό) bug Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από lek88
opcorsa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε O apolyto_arseniko μια χαρα ζει και βασιλευει,τον γνωριζεις και εχεις τετοια καψα? ακομα γραφει με το κανονικο του νικ ομως δεν τα ξερω αυτα τυπε
Dynamics Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε O apolyto_arseniko μια χαρα ζει και βασιλευει,τον γνωριζεις και εχεις τετοια καψα? ακομα γραφει με το κανονικο του νικ ομως τυπε στο μπου δεν γραφει!που τον ειδες να γραφει?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Τραγικές καταστάσεις Ευτυχώς που δεν πάτησα σε μύτηνκ. Για μια υπόληψη ζούμε Κρίμα γιατί έχουν πολύ πέραση οι ρομαντικοί τύποι σαν και σένα στα μιτιγνκ Σοβαρά τώρα, εννοούσα ότι σε φόρουμ με 95% αντρες και 5% γυναικες προφανώς και κανένας άντρας δεν θα πάει για ψάξει για σχέση Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, GenesisX είπε Κρίμα γιατί έχουν πολύ πέραση οι ρομαντικοί τύποι σαν και σένα στα μιτιγνκ Meeting στον Τρίλοφο χθες! για τρελίτσες ατελείωτες
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Aχ και να ξερατε... Κατατα προσωπικα οι μονοι που αναρωτιεμαι που χαθηκαν ειναι ο freedubus και o Αndreas1 Αν και προφανως οταν μαθαινεις πως καποιος regular που τον εχεις παρακολουθησει να γραφει καθημερινα, εφυγε απο τη ζωη, ε σου σκαει καπως η αληθεια ειναι. 2
eidikos33 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Dynamics είπε τυπε στο μπου δεν γραφει!που τον ειδες να γραφει? Τον ξερω προσωπικα,γραφει με αλλο νικ ομως τωρα
stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπήκα,διάβασα,μοίρασα τα haha και like μου Και τώρα λέω ότι από εδώ μέσα εκτιμώ αρκετά άτομα για τον τρόπο σκέψης τους αλλά και απο την γραφή τους, φαίνεται ότι είναι άτομα με ήθος και αρχές. Υπάρχουν και καλτ τυπακια που δίνουν ευχάριστη νότα εδώ μέσα,αλλά και τραγικά άτομα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από stelios18120 1
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, lek88 είπε Πολύ δύσκολα γίνονται φιλίες μέσω φόρουμ /ίντερνετ και συνεχίζουν και έξω. θα υπερθεματισω, ειθισται φιλιες/σχεσεις του κ@λου
Ψιτ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 2 hours ago, stormrain said: Aχ και να ξερατε... Κατατα προσωπικα οι μονοι που αναρωτιεμαι που χαθηκαν ειναι ο freedubus και o Αndreas1 Αν και προφανως οταν μαθαινεις πως καποιος regular που τον εχεις παρακολουθησει να γραφει καθημερινα, εφυγε απο τη ζωη, ε σου σκαει καπως η αληθεια ειναι. Πως φαίνεται ο έμπειρος ο ψήστης!
Miracle Worker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Πλεον χωρις οφ-τοπικ νηματα ειναι λιγο δυσκολο να υπαρξει δεσιμο. Εγω ειχα αποκτησει καποιες φιλικες σχεσεις οταν ημουν νιος, 18-24, σε διεθνη φορα. Τελευταια, δεν ξερω αν ειναι λογω ηλικιας ή αν εχει χαθει η αθωοτητα στα φορα, αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, ChimairaX είπε Διαφωνώ. Πριν 11 χρόνια γνώρισα άτομα από ένα φόρουμ με τα οποία εξακολουθώ να μιλάω μέχρι και σήμερα. Ο ένας μάλιστα υπήρξε και συνεργάτης στη δουλειά. Πριν 10 χρόνια γνώρισα στο MySpace ένα άτομο με το οποίο έζησα σχεδόν τα πάντα. Και αν δεν μετανάστευε σίγουρα θα συνεχίζαμε δυναμικά. Σε φάση ότι θα νευριάσω εαν δεν γίνω κουμπάρος της όταν παντρευτεί ή έστω νονός των παιδιών της (και το ανάποδο ) Και εννοείται στο μεσοδιάστημα γνώρισα κι άλλα άτομα ιντερνετικά, αλλά όχι όσα είχα γνωρίσει το 2007-2008. Μάλλον γιατί τότε είχα μεγαλύτερη ανάγκη από παρέες και στο επαλ τα παιδιά ήταν γτπ (κάγκουρες, emo, trendy, μπαφιάρηδες κλπ) Μέσω του insomnia δεν έχω γνωρίσει κανέναν για παρέα και μάλλον δε θα γνωρίσω. Μόνο από αγγελίες έχω δει από κοντά κάποια άτομα με τα οποία μιλάγαμε εδώ. Αν γνώριζα τότε αυτοί θα ήταν 1-2 τους οποίους έχω συμπαθήσει με τον τρόπο που γράφουν. Πιστεύω περισσότερο οτι έτυχε, δεν είναι ο κανόνας αυτό αλλά η εξαίρεση. Επίσης άλλες εποχές στο ιντερνετικό τοπίο εκείνα τα χρόνια, τότε ήταν που ακόμα έβαζαν ιντερνετ οι περισσότεροι, εγώ έβαλα το 2005, εκείνο το διάστημα γνώρισα και τα περισσότερα άτομα, διαφορετική η κατάσταση στα forums.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα