Dynamics Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, eidikos33 είπε Τον ξερω προσωπικα,γραφει με αλλο νικ ομως τωρα τυπε αν θες στειλε μ ινμποξ με το ονομα που γραφει τωρα
christopher0016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) με πάει πολλά χρονιά πίσω το τοπικ! θυμάμαι εποχές irc msn τον κλασσικό ήχο του modem sffffffffffssssssssfssssssssss στο irc πριν πολλά πολλαα χρονιά μάζευε πολύ κόσμο , δεν υπήρχε fb insta τίποτα... μόνο το ταπεινό υπερσύγχρονο για τότε msn .. είχα κάνει αρκετούς φίλους από το irc πολύ γέλιο αυτό έχω να θυμάμαι.. με κάποιους μιλάω μέχρι και σήμερα! επίσης σε ένα racing online game που έλιωνα κάποτε έχω γνωρίσει άτομα από αργεντινή που μιλάμε μέχρι και σήμερα! γερμάνια όταν πήγα διακοπές γνώρισα από κοντά ένα παλικάρι που παίζαμε on line. τον μοναδικό ιντερνετικο φίλο που έχω καμία 15αρια χρονιά από εποχή pc magazine είναι λες και τον ξέρω κανονικά. μιλάμε μέχρι και σήμερα, μας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα πότε δεν έχει τύχει να βρεθούμε από κοντά . του είχα γνωρίσει κοπέλα από το μσν τα βρήκανε ρεαλ και είχανε σχέση του έχω στείλει λαπτοπ για επισκευή μέχρι και λεφτά έχω δανείσει - δανειστεί Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από christopher0016 1
Vapir Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 οι internetικοί "φίλοι" είναι κάτι διαφορετικό. Είναι άτομα που έχεις ένα συγκεκριμένο παρε δώσε θες αυτό ειναι οτι παίζεις online, θες οτι μιλάς κλπ , αλλα δεν έχουν καμία σχέση με τους κανονικούς φίλους . Για εμένα ειναι κάτι παραπάνω απο γνωστοί κ λιγότερο απο φίλοι , σα να λέμε το ενδιάμεσο , άτομα που περνάμε καλά αλλα δεν τους εμπιστεύομαι για προσωπικά θέματα. 1
rafa1919 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 12:13 ΠΜ, *nenya* είπε Νομιζω οτι οσοι εχουμε 'δεθεί' κραταμε επαφες περα απ'το φορουμ και φιλιες εχουν δημιουργηθει αλλα και σχεσεις. Το ινσομνια μας ενωνει <3 <3
vrwmiaris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Η σταβι τι να κάνει αναρωτιέμαι; έχω γνωρίσει από εδώ μέσα άτομα και συνεχίζω εκτός.πες το τύχη, ταιριάζουν τα χνώτα μας, τα βρίσκουμε.μόνο την νενυ δεν γνώρισα από κοντά όταν ανέβηκε εδώ πάνω.ευελπιστώ στο μέλλον κάποια στιγμή.
vrwmiaris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, *nenya* είπε Εμ βρωμιαρη γιατι εριξες ακυρο στο μιτιν;;; Δεν βρήκα να παρκάρω, αφού σε είχα πει ρε
*nenya* Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ας επαιρνες το μετρό :') τεσπα, next time maybe!
webparts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Στις 16/3/2018 στις 11:22 ΠΜ, ChimairaX είπε ή έστω νονός των παιδιών της (και το ανάποδο ) Δλδ παιδι του νονου της; ontopic,το 2003 που ειχα μετακομισει Καλαματα ασχολιομουν πολυ με το chat. Απο εκει γνωρισα πολλα ατομα οπως και αρκετες γκομενες. Καποια φορα ειχα ανεβει και σε ενα παρτυ που εκανε καποιο room,μονο για να καταλαβω οτι δεν υπηρχε λογος να κανω κατι τετοιο. Καταλαβα λοιπον απο μικρος οτι δεν υπαρχει λογος να κανεις τετοιες γνωριμιες,δεν ειμαι ο πιο κοινωνικος αλλα πραγματικα μετα απο απειρες ωρες πισω απο την οθονη ( και λογω δουλειας ) επιβεβαιωσα οτι προτιμω την πραγματικη ζωη απο την ιντερνετικη To net ειναι καλο μονο για γκομενακια και αγοραπωλησεις
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, webparts είπε To net ειναι καλο μονο για γκομενακια και αγοραπωλησεις Άρα το γκομενάκι που μπορεί να γνωρίσεις στην πραγματική ζωή θα είναι πιο σκάρτο απ' το γκομενάκι που θα γνωρίσεις μέσα από τα ιντερνετς.
webparts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Άρα το γκομενάκι που μπορεί να γνωρίσεις στην πραγματική ζωή θα είναι πιο σκάρτο απ' το γκομενάκι που θα γνωρίσεις μέσα από τα ιντερνετς. Εχω την εντυπωση οτι ειναι τα ιδια χαλια
sargio01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Η φάση είναι οτι το γκομενάκι που γνώρισες έξω, κατά πάσα πιθανότητα έχει facebook.
*nenya* Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 5 hours ago, webparts said: ontopic,το 2003 που ειχα μετακομισει Καλαματα ασχολιομουν πολυ με το chat. Απο εκει γνωρισα πολλα ατομα οπως και αρκετες γκομενες. Ομολογώ ότι γέλασα εδώ! Μου θύμισε δηλώσεις του στυλ 'έχω 2 παιδιά και ένα κορίτσι'. 1
christopher0016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, *nenya* είπε Ομολογώ ότι γέλασα εδώ! Μου θύμισε δηλώσεις του στυλ 'έχω 2 παιδιά και ένα κορίτσι'. ειδες πως φαινεται οταν καποιος εχει μεγαλη πειρα στην ζωη ε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα