Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ότι λέει  ο τίτλος. Η ρετσίνα είναι επικίνδυνη;  Άκουσα ότι περιέχει διάφορες ουσίες επικίνδυνες. Καταλαβαίνω βέβαια ότι πρόκειται για φτηνό λευκό κρασί.
Καταναλώνω, μόνο κόκκινο κρασί, και αυτό λίγο. 

Χθες ήπια ρετσίνα, και έχω την αίσθηση ότι πονάνε οι αρθρώσεις μου, και έχω βγάλει κοκκινίλες στο δέρμα. Είναι από την ρετσίνα (όχι και τόσο καλής ποιότητας);

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fisherman95 είπε

Καλησπέρα. Ότι λέει  ο τίτλος. Η ρετσίνα είναι επικίνδυνη;  Άκουσα ότι περιέχει διάφορες ουσίες επικίνδυνες. Καταλαβαίνω βέβαια ότι πρόκειται για φτηνό λευκό κρασί.

Χθες ήπια ρετσίνα, και έχω την αίσθηση ότι πονάνε οι αρθρώσεις μου, και έχω βγάλει κοκκινίλες στο δέρμα. Είναι από την ρετσίνα (όχι και τόσο καλής ποιότητας);

Πιο πολυ για placebo μου ακουγεται :P

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, webparts είπε

Πιο πολυ για placebo μου ακουγεται :P

Δηλαδή;   Για τις αρθρώσεις (σημ. αγκώνες και γόνατα) το καταλαβαίνω, ακούμπαγα τραπέζι για πολύ ώρα, ήταν χαμηλό, αλλά οι κοκκινίλες; 

Γιατί με τα  παιδιά που ήμασταν, μου παν, πως μάλλον από την  ρετσίνα θα ναι.

Δημοσ.

Ρε φίλε, σοβαρά τώρα δε νομίζω να έχει σχέση η κατανάλωση ρετσίνας με πόνους στις αρθρώσεις και κοκκινίλες. Εκτός αν ήπιες τόση που έπεσες από τις σκάλες. Τότε δικαιολογουνται και τα δύο συμπτώματα. 

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου στα 16-17 που είχα πάει σε μπορντέλο ΓΙΑ ΒΌΛΤΑ και την άλλη μέρα νόμιζα ότι με πονούσε το κεφάλι μου γιατί κάτι κόλλησα. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TriLoBiTe είπε

Για πες

Γύψο και προϊόντα συντήρησης, που δεν κάνει να καταναλώνεις σε ποσότητες.
Γενικά για ρετσίνα, όχι τη συγκεκριμένη που ήπιαμε.

Μόλις τώρα, fotodv7 είπε

Ρε φίλε, σοβαρά τώρα δε νομίζω να έχει σχέση η κατανάλωση ρετσίνας με πόνους στις αρθρώσεις και κοκκινίλες. Εκτός αν ήπιες τόση που έπεσες από τις σκάλες. Τότε δικαιολογουνται και τα δύο συμπτώματα. 

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου στα 16-17 που είχα πάει σε μπορντέλο ΓΙΑ ΒΌΛΤΑ και την άλλη μέρα νόμιζα ότι με πονούσε το κεφάλι μου γιατί κάτι κόλλησα. 

Όχι, δεν ήπια τόσο. κοντά στα 500 μλ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fisherman95 είπε

Πέραν της πλάκας και του τρολαρίσματος το οποίο είναι και αυτό απαραίτητο όπως η ρετσίνα ή το καλό κρασί.:P

Έχω ακούσει ότι πολλά από τα κρασιά που πίνουμε,ειδικά κάτι φτηνιάρικες ρετσίνες,δημιουργούνται περισσότερο χημικά παρά με μούστο από κρασιά άρα είναι και επικίνδυνα γιατί κανείς δεν γνωρίζει τι έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους.Για αυτό πολλές φορές όταν καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα από τέτοια ποτά ρετσίνα , ούζο ,πολλές φορές ουίσκυ νοθευμένο μπορεί να κάνουμε 2 και 3 μέρες να συνέλθουμε.Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να πίνει και να μην του έχει τύχει.

Τα παραπάνω τα καταλαβαίνει κάποιος όταν ένα καλό κρασί 750 ml κοστίζει 5 και 7 ευρώ και ένα μπουκάλι ρετσίνα  60-70 και 80 λεπτά.

Εγώ επειδή δεν μπορώ να πληρώνω 7 ευρώ για ένα μπουκάλι κρασί έχω βρει στα Σπάτα μία οικογένεια οινοποιών με δικά τους αμπέλια οι οποίοι πουλάνε πέραν του κρασιού και πολλά άλλα προιόντα που παράγουν σε βιολογικές αγορές της Αττικής και παίρνω από εκεί χύμα κρασί δικής τους παραγωγής από σταφύλια,τουλάχιστον όπως μου λένε.

Τώρα για έξω.Προσέχετε τι πίνετε και πόσο πίνετε ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για την ποιότητά του.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...