Προς το περιεχόμενο

Laptop Quest Slimbook Plus, Panel 14.1" 1600 x 900, CPU Intel Atom X5-Z8350, RAM 4 GB, SSD 32 GB, Windows 10 169 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Leokatana είπε

Καλησπερα, εκανα αγορα. Αντε να δούμε τι πηραμε χαχαχχα. Μονο για browsing το θελω, ελπίζω να μην κολλάει 

το χτύπησα κι εγώ για τη γυναίκα μου...είναι πολύ καλύτερο από ότι περίμενα (για browsing πάντα)...και μου άρεσε και η ποιότητα κατασκευής του (για τα λεφτά του)!!!

Επεξ/σία από Jimakos77
  • Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγεια. Μπορείτε να μας πείτε..

Day one όπως το ανοίξατε ή εστω μετά το πρώτο update (minor κτλ) πόσο ελεύθερο χώρο έχει ο δίσκος τους?!?!

Δημοσ.

Με φρέσκο στικάκι με το creators update, μετά από εγκατάσταση 64bit χθες βράδυ στο slimbook gold, χωρίς εφαρμογές, έμειναν 13,9gb. 32bit δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν ξεκινούσε εγκατάσταση...

Δημοσ.

εκεί περίπου είναι και σε μένα (στα 14 συν πλην) χωρίς καθαρή εγκατάσταση , αλλά με όλα τα updates περασμένα...

Δημοσ.
5 hours ago, deadp said:

Με φρέσκο στικάκι με το creators update, μετά από εγκατάσταση 64bit χθες βράδυ στο slimbook gold, χωρίς εφαρμογές, έμειναν 13,9gb. 32bit δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν ξεκινούσε εγκατάσταση...

Έχει ήχο κανονικά? Μικρόφωνο? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Agmourk είπε

Έχει ήχο κανονικά? Μικρόφωνο? 

ήχο ναι κανονικά , μικρόφωνο δεν δοκίμασα να πω την αλήθεια. έχεις θέμα;

Δημοσ.
Just now, Jimakos77 said:

ήχο ναι κανονικά , μικρόφωνο δεν δοκίμασα να πω την αλήθεια. έχεις θέμα;

Μετά από φρέσκια αναβάθμιση δεν μου δουλεύει το μικρόφωνο και ο ήχος. Επικοινώνησα με infoquest και μου είπαν ότι είναι γενικά θέμα και περιμένουν update των Windows για να λυθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Agmourk είπε

Μετά από φρέσκια αναβάθμιση δεν μου δουλεύει το μικρόφωνο και ο ήχος. Επικοινώνησα με infoquest και μου είπαν ότι είναι γενικά θέμα και περιμένουν update των Windows για να λυθεί.

Eνημέρωσε τους drivers με το DriverEasy...

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, deadp είπε

χωρίς clean installation (δλδ από usb που έχει το setup iso) όταν αύριο βγει το νέο major update των windows 10 θα μπορεί να εγκατασταθεί με 14gb? Δε νομίζω.. Αφού 2-4gb θα θέλει μόνο το download (με τα αρχεία του major update) και θα πρέπει 10 να φτάσουν να μπει το update (νομίζω  το παλαιό σύστημα κρατιέται για καιρό by default στον φάκελο windows.old και άρα καταλαμβάνει χώρο εκτός αν την σταμάτησαν αυτή την τακτική). Μου ξεφεύγει κάτι;

Το οποίο έτσι και αλλιώς 14gb  είναι πολύ λίγο. Ένα καινούριο office 2013-16 να βάλεις και μερικά ακόμα προγράμματα τι θα μείνει; Πρέπει να το κρατήσεις αρκετά "γυμνό"/λιτό για είναι λειτουργικό όπως το βλέπω.. Σίγουρα δεν αλλάζει ο "δίσκος"? Τι είναι κολλημένος;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω αγορασει το συγκεκριμενο laptop προσφατα. Ειναι σχετικα καλο για την τιμη του, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχει Office.

Δοκιμασα να καταβασω απο το διαδυκτιο αλλα ζητανε Product Key για να ενεργοποιηθει.

Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα?

• Confused 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, elina c είπε

Καλησπερα,

Εχω αγορασει το συγκεκριμενο laptop προσφατα. Ειναι σχετικα καλο για την τιμη του, αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχει Office.

Δοκιμασα να καταβασω απο το διαδυκτιο αλλα ζητανε Product Key για να ενεργοποιηθει.

και τι ήθελες να μπαίνει "τσάμπα" λογισμικό 300$... lol 😂:rolleyes:

Η το αγοράζεις (στο ebay έχει "περίεργες" άδειες με μερικά δολάρια που όμως λειτουργούν προς το παρόν) ή το εγκαθιστάς πειρατικό (με crack) που είναι παράνομο (δεν βοηθάμε σε αυτή τη λύση), ή Libreoffice (open source free) ή WPA office (free edition available) που είναι παρόμοια.. Είναι και μικρότερα σε όγκο. Δεν είναι το ίδιο καλά.

Επεξ/σία από keysmith
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elina c είπε

Καλησπερα,

Κανένα πρόβλημα. Αρκεί απλά να το αγοράσεις. :)

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το βρήκα από ένα φίλο σε πολύ καλή τιμή και νομίζω ότι είναι αξιόπιστο, εξάλλου έχω κι ένα αφής innovator που πάει μια χαρά και είναι ισάξιο ενός macbook αν συμβιβαστείς με μερικά πράγματα έστω κι ελάχιστα...

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 3
  • Sad 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, freegr είπε

Το βρήκα από ένα φίλο σε πολύ καλή τιμή και νομίζω ότι είναι αξιόπιστο, εξάλλου έχω κι ένα αφής innovator που πάει μια χαρά και είναι ισάξιο ενός macbook αν συμβιβαστείς με μερικά πράγματα έστω κι ελάχιστα...

Όλα γίνονται, αρκεί να το πιστεύεις δυνατά!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...