Προς το περιεχόμενο

Huawei mate 10 lite - Android & mui

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

.. Καλησπέρα σε όλους σας... Μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει... Είμαι κάτοχος του huawei mate 10 lite εδώ και 2 μήνες... Από την μάνα του ειχε το Android 7 και emui 5.1... Ξέρετε αν προβλέπεται για την συσκευή μου προβλέπεται να γινει αναβαθμιση σε android oreo και emui 8.x.... Ο αδελφος μου πήρε ταυτόχρονα το p10... Ειχε και αυτο απο την μαμά του το Android 7 & emui 5.1 αλλα πριν 20 μέρες περίπου του εκανε αναβάθμιση σε Android 8 & και emui.... Ξέρετε αν θα βγει και για το δικό μου.... 

Πάντως παιδιά εχω αλλάξει στην ζωή μου πολλά κινητα iphone 4 5 6... Samsung me Android... Nokia me windows.... Ειμαι πολύ ευχαριστημένος εως τωρα με το κινητό... Εχω ανακαλύψει 2 3 bug... Θα επανέλθω με αυτό... Αλλά σε γενικές γραμμές είναι άψογο σε σχέση με το κόστος του πάντα.... 

Ευχαριστώ προκαταβολικά... 

• Like 1
Δημοσ.

πρώτα παίρνουν οι ναυαρχίδες αναβαθμίσεις όπως Ρ9-10, 9-10 PLUS, ΜΑΤΕ 9-10 και μετά από μήνες και αν τα θυμηθεί η huawei τα υπόλοιπά μοντέλα

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Maxx13 είπε

.. Καλησπέρα σε όλους σας... Μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει... Είμαι κάτοχος του huawei mate 10 lite εδώ και 2 μήνες... Από την μάνα του ειχε το Android 7 και emui 5.1... Ξέρετε αν προβλέπεται για την συσκευή μου προβλέπεται να γινει αναβαθμιση σε android oreo και emui 8.x.... Ο αδελφος μου πήρε ταυτόχρονα το p10... Ειχε και αυτο απο την μαμά του το Android 7 & emui 5.1 αλλα πριν 20 μέρες περίπου του εκανε αναβάθμιση σε Android 8 & και emui.... Ξέρετε αν θα βγει και για το δικό μου.... 

Πάντως παιδιά εχω αλλάξει στην ζωή μου πολλά κινητα iphone 4 5 6... Samsung me Android... Nokia me windows.... Ειμαι πολύ ευχαριστημένος εως τωρα με το κινητό... Εχω ανακαλύψει 2 3 bug... Θα επανέλθω με αυτό... Αλλά σε γενικές γραμμές είναι άψογο σε σχέση με το κόστος του πάντα.... 

Το lite δεν θα πάρει αναβάθμιση.

Το mate 10 και το pro μόνο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Του αδελφού σου το P10 την πήρε τον Δεκέμβριο 2017 και ζήτημα αν θα πάρει και άλλη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν πιστευω θα παρει αναβαθμιση. Το honor 7x που εχω που ειναι το ιδιο με το huawei mate 10 lite θα παρει emui 8.0.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mp123 είπε

Δεν πιστευω θα παρει αναβαθμιση. Το honor 7x που εχω που ειναι το ιδιο με το huawei mate 10 lite θα παρει emui 8.0.

Το honor 7x θα πάρει όντως,αλλά δεν έχει καμία σχέση με το mate 10 lite που ΔΕΝ θα πάρει.

Τουλάχιστον αυτό γράφει το επίσημο site τις Huawei.....

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Το honor 7x θα πάρει όντως,αλλά δεν έχει καμία σχέση με το mate 10 lite που ΔΕΝ θα πάρει.

Χα χα παλι καλα που πηρα το honor αντι για το huawei. Με την αναβαθμιση θα πεταει συν θα εχει κλειδωμα σαρωση ιριδας των ματιων. Μπραβο μου που πηρα honor 7x.

Δημοσ.
Στις 16/3/2018 στις 1:29 ΜΜ, Maxx13 είπε

Να σου πω την αληθεια θα επαιρνα το mate 10 lite αλλα δεν μου αρεσε το πισω μερος και πηρα το honor 7x που ειναι το ιδιο αλλα για μενο πιο ομορφο οπτικα. Εχω και το s8. Το ενα μου κοστισε 800 το αλλο 278.δεν το συζητω. Υπερευχαριστιμενος με το honor. Ποτε ξανα τζαμπα λςφτα σε samsung. Με εξεπληξε ευχαριστα το honor. 2 μηνες ουτε ενα κολλημα. Το μονο μειον ηθελε καλυτερο ηχειο. Μονο αυτο. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Να σου πω την αληθεια θα επαιρνα το mate 10 lite αλλα δεν μου αρεσε το πισω μερος και πηρα το honor 7x που ειναι το ιδιο αλλα για μενο πιο ομορφο οπτικα. Εχω και το s8. Το ενα μου κοστισε 800 το αλλο 278.δεν το συζητω. Υπερευχαριστιμενος με το honor. Ποτε ξανα τζαμπα λςφτα σε samsung. Με εξεπληξε ευχαριστα το honor. 2 μηνες ουτε ενα κολλημα. Το μονο μειον ηθελε καλυτερο ηχειο. Μονο αυτο. 

για να μην βλέπεις καμία τρελή διάφορα μεταξύ s8 και 7x καλύτερά μην πετάξεις ποτέ ξανά ούτε 278€ για smartphone πάρε κάνα  xiaomi στα 100€ θα σαι μια χαρά

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ziaba είπε

για να μην βλέπεις καμία τρελή διάφορα μεταξύ s8 και 7x καλύτερά μην πετάξεις ποτέ ξανά ούτε 278€ για smartphone πάρε κάνα  xiaomi στα 100€ θα σαι μια χαρά

Ειπαμε μην το τερματισουμε τελειως. Αλλα ενα xiaomi των 200 ειναι ok. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Ειπαμε μην το τερματισουμε τελειως. Αλλα ενα xiaomi των 200 ειναι ok. 

Αυτο που θελει να σου πει ειναι οτι οι διαφορες του S8 κανουν μπαμ σε σχεση με το honor.

Απο το design της συσκευης(κυριως μπροστα),στην ιδια την οθονη και το panel,στην καμερα και φυσικα σε αλλα εξτρα καλουδια οπως αδιαβροχοποιηση,ασυρματη φορτιση και παει λεγοντας.

Φυσικα οχι για 800ευρω S8 διαφορες αλλα για πρωην ναυαρχιδα s8 διαφορες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αυτο που θελει να σου πει ειναι οτι οι διαφορες του S8 κανουν μπαμ σε σχεση με το honor.

Απο το design της συσκευης(κυριως μπροστα),στην ιδια την οθονη και το panel,στην καμερα και φυσικα σε αλλα εξτρα καλουδια οπως αδιαβροχοποιηση,ασυρματη φορτιση και παει λεγοντας.

εδώ το honor δεν έχει type c, γυροσκόπιο και nfc τι να λέμε τώρα, οι διάφορές παντού είναι χαώδες ... δεν μιλάμε για οθόνη, κάμερα που ναι τα κυριότερα ... αν δεν τον καίνε ούτε έχει δει διαφορά σε όλα αυτά καλύτερά κινέζος των 100€

Δημοσ.
Στις 17/3/2018 στις 11:13 ΜΜ, saruman123 είπε

Είναι δυνατόν καινούρια συσκευή που φαντάζομαι ότι θα είναι και δημοφιλής, να μην πάρει update? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Επειδη τα εχω και τα δυο κινητα στην κατοχη μου και τα δουλευω καθημερινα λεω μια αποψη. Το s8 700ευρω το 7x  278 ευρω. Τι με περασες; :P δεν θα εχω s8 για την καφετερια; 

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...