Προς το περιεχόμενο

Technicolor TG788v v3 VDSL2, πόσο ποιοτικό είναι


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 130
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

τα technicolor δεν πωλουνται εξω για αυτο δεν θα βρεις πολλα πραγματα.τα παιρνουν οι παροχοι με custom firmware.εχω το 788vn2 και παιζει μια χαρα πολυ καιρο.γενικως τα θεωρω πιο σκυλια απο τα thomson

Τα πάντα! Και μάλιστα ήταν ένα από αυτά που μου έκαναν εντύπωση. Και η μεγάλη βλακεία που σηκώνει μήνυση, είναι πως στην αρχή έκανα κάποιες παραμετροποιήσεις. Τώρα που λείπουν οι καρτέλες αυτές, δεν μ

Δεν βγάλαν τις καρτέλες απλά, ξερίζωσαν και τα binaries (cupsd, smbd, dlnad κ.τ.λ)... το μόνο που μπορείς να επαναφέρεις είναι το parental control... Ελαφρώματα....

Δημοσιευμένες Εικόνες

  • Super Moderators
17 hours ago, Yellowter said:

Σε σύγκριση με το 788v2 ποιο θεωρείτε καλύτερο εσείς?

εχω περασει και απο τα δυο σε βασικη χρηση ομως ,χωρις να χρησιμοποιησω τα content filter ,usb κτλ.το v2 απλα το θεωρω πιο γρηγορο στο web interface.wifi πανω κατω τα ιδια.χρησιμοποιω voip και στα δυο και δεν εχω θεμα.κατι bugs διορθωθηκαν που υπηρχαν.μου την σπαει αρκετα το web interface στον τροπο που δουλευει

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Έστω βρίσκεται μία παλαιότερη έκδοση που υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά. Τι επιπλέον θα χρειαστεί ώστε να δουλέψει;

Θα πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με τον ISP για κάποια απαιτούμενα;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
On 06/10/2018 at 14:24, Lanike71 said:

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Έστω βρίσκεται μία παλαιότερη έκδοση που υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά. Τι επιπλέον θα χρειαστεί ώστε να δουλέψει;

Θα πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με τον ISP για κάποια απαιτούμενα;

ο παροχος δεν θα ασχοληθει με πιο παλιο firmware.θα σoυ περασει το νεο.απο εκει και περα αν εσυ φτιαξεις το καινουριο Firmware με τα feautures του παλιου θα ειναι με πατεντα οπου ο παροχος δεν θα σε υποστηριξει.αν εννοεις να παρεις πραγματα απο αλλο router πχ 788v1 788v2 μπορει να μην παιξει γιατι ειναι τελειως διαφορετικα.αλλο interface το ενα αλλο το αλλο.ακομα και στο Cli αρκετες διαφορες.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.dropbox.com/s/6sn3tgzx1j3tp9h/vdnt-k_TG788vn_R10255_AR_CB6N1A.rbi

Αυτό δεν κάνει, το v3 είναι vant-z

 

Αν βρεις παλαιότερη  όλα δουλεύουν κανονικότατα απλά κλείνεις το cwmp, αν βρεις unbranded, όλα θα δουλεύουν άψογα, το έχω ζήσει με το tg586...

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας. Έχω το συγκεκριμένο ρούτερ και επιβεβαιώνω οτι είναι αργό. Σκέφτομαι να καρφώσω πάνω κάποιο access point ή κάποιο router.

Προτείνετε κάτι?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
On 06/10/2018 at 16:43, teachertza said:

Καλησπέρα σας. Έχω το συγκεκριμένο ρούτερ και επιβεβαιώνω οτι είναι αργό. Σκέφτομαι να καρφώσω πάνω κάποιο access point ή κάποιο router.

Προτείνετε κάτι?

αλλο το αργο web interface αλλο το θεμα wifi.στο wifi ειναι 802.11n.μην περιμενεις θαυματα δηλαδη.αν θες κατι πας πλεον σε dual band.τωρα μαρκες αν εχεις ορεξη να παιξεις λιγακι μπορεις να παρεις τιποτα σε ubiquiti που ειναι φτηνα και καλα και με πολλες επιλογες.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
On 06/10/2018 at 15:49, spell1977 said:

https://www.dropbox.com/s/6sn3tgzx1j3tp9h/vdnt-k_TG788vn_R10255_AR_CB6N1A.rbi

Αυτό δεν κάνει, το v3 είναι vant-z

Αν βρεις παλαιότερη  όλα δουλεύουν κανονικότατα απλά κλείνεις το cwmp, αν βρεις unbranded, όλα θα δουλεύουν άψογα, το έχω ζήσει με το tg586...

το αναφερω τυπικα και εδω.το δικο μου 788v3 εχει πολυ διαφορετικο cli interface απο το δικο σας και οι εντολες δεν επαιζαν.

AVAILABLE COMMANDS:
===================
  add  (AddObject)
  apply
  brctl
  coredump
  count
  del  (delete,DeleteObject)
  dmesg
  dsldiagd
  get  (GetParameterValues,gpv,GPV)
  getpn  (GetParameterNames,gpn,GPN)
  ifconfig
  ifstat
  ifstatus
  ip
  ip6tables
  iptables
  list
  logread
  newsrpuser
  nslookup
  ping
  ps
  readlogfile
  reboot
  resolve
  route
  rtfd
  set  (SetParameterValues,spv,SPV)
  showinfo
  stop
  subscribe
  tcpdump
  top
  traceroute
  ubuscall
  ubuslisten
  unsubscribe
  upgrade
  wireless_autochannel
  xdslctl
  reload
  help
  exit

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
19 ώρες πριν, poulinos είπε

αλλο το αργο web interface αλλο το θεμα wifi.στο wifi ειναι 802.11n.μην περιμενεις θαυματα δηλαδη.αν θες κατι πας πλεον σε dual band.τωρα μαρκες αν εχεις ορεξη να παιξεις λιγακι μπορεις να παρεις τιποτα σε ubiquiti που ειναι φτηνα και καλα και με πολλες επιλογες.

 

Αυτό?

https://www.skroutz.gr/s/13271503/Ubiquiti-airCube-ISP.html

 

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
10 minutes ago, teachertza said:

καλο θα ηταν να παρεις κατι σε 2.4 και 5.ghz ταυτοχρονα. ο @jkoukos μπορει να μας πει περισσοτερα.ειχε προτεινει καποια μοντελα σε καποιο αλλο θεμα ( unify) αν θυμαμαι καλα.αυτο που εβαλες υπαρχει και σε εκδοση για 2,4 και 5ghz. Ubiquiti airCube AC

κοιτα την σειρα Unify κατι σαν αυτο.

https://www.ubnt.com/unifi/unifi-ap-ac-lite/

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
4 ώρες πριν, poulinos είπε

το αναφερω τυπικα και εδω.το δικο μου 788v3 εχει πολυ διαφορετικο cli interface απο το δικο σας και οι εντολες δεν επαιζαν.

AVAILABLE COMMANDS:
===================
  add  (AddObject)
  apply
  brctl
  coredump
  count
  del  (delete,DeleteObject)
  dmesg
  dsldiagd
  get  (GetParameterValues,gpv,GPV)
  getpn  (GetParameterNames,gpn,GPN)
  ifconfig
  ifstat
  ifstatus
  ip
  ip6tables
  iptables
  list
  logread
  newsrpuser
  nslookup
  ping
  ps
  readlogfile
  reboot
  resolve
  route
  rtfd
  set  (SetParameterValues,spv,SPV)
  showinfo
  stop
  subscribe
  tcpdump
  top
  traceroute
  ubuscall
  ubuslisten
  unsubscribe
  upgrade
  wireless_autochannel
  xdslctl
  reload
  help
  exit

Επιβεβαιώνω. Άρα κάποιες εντολές κόπηκαν;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators
8 minutes ago, Lanike71 said:

Επιβεβαιώνω. Άρα κάποιες εντολές κόπηκαν;

οπως ειπα δεν το εχω απο wind οποτε δεν ξερω τι εχει γινει με τα δικα σας.εμενα ειναι με Unofficial build κατα καποιο τροπο για testing.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, poulinos είπε

καλο θα ηταν να παρεις κατι σε 2.4 και 5.ghz ταυτοχρονα. ο @jkoukos μπορει να μας πει περισσοτερα.ειχε προτεινει καποια μοντελα σε καποιο αλλο θεμα ( unify) αν θυμαμαι καλα.αυτο που εβαλες υπαρχει και σε εκδοση για 2,4 και 5ghz. Ubiquiti airCube AC

κοιτα την σειρα Unify κατι σαν αυτο.

https://www.ubnt.com/unifi/unifi-ap-ac-lite/

Μήπως συμφέρει να πάρω ρούτερ και να το κουμπώσω πάνω στο technicolor και όχι απλά access point?

Υπάρχουν οδηγίες για bridge?

Αν γίνει το τηλέφωνο voip θα δουλεύει με το technicolor σε bridge mode?

Συστήνεται κάποιο καλό ρούτερ?

Ουφ...πολλές ερωτήσεις.

Επεξ/σία από teachertza
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο απόδοση/εμβέλεια και διαχείρηση του bandwidth πως είναι όσον αφορα το wifi το συγκεκριμένο router? Ρωτάω επειδή μένω σε σπίτι 90τμ και συνδέονται 8-10 συσκευες. Θα με καλύψει ή θα λυγίσει?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου εκαναν απο wind και εμενα προσφορα.το συγκεκριμενο μοντεμ ξερει κανεις να μου πει αν υποστηριζει openvpn?

ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησω το δικο μου η θα σερνεται? εχω το asus dsl-ac56u ac1200 dual band

ευχαριστω

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.