Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να πεις αν θελήσετε παραπάνω φώτο είτε απο το ριυτερ ειτε απο το ups που υπάρχουν είτε απο το interface του ρουτερ πείτε μου να της ανεβάσω 

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, bill2015 said:

τι να πεις αν θελήσετε παραπάνω φώτο είτε απο το ριυτερ ειτε απο το ups που υπάρχουν είτε απο το interface του ρουτερ πείτε μου να της ανεβάσω 

Ups?/σου εδωσαν ups(power bank) οπως κανει ο οτε στο speedport για οσους εχουν συναγερμο?

Δημοσ.

ναι στο φίλο μου λόγω voip τηλεφωνίας είνια λίγο διαφορετικο απο του οτε δλδ στο οτε επέλγες την τάση απο τον διακόπτη πίσω ενω σε αυτό σε όποια έξοδο το βάλεις εχεις τη τάση που θες και βγάζεο μέχρι 24 v και απο τα 12 και πάνω είναι 2 a όχι 1 όπως του οτε και ξε εξωτερικο τροφοδοτικό 

Αν θελήσετε οπια δήποτε φωτο πείτε μου να σας στείλω 

Δημοσ.
5 minutes ago, bill2015 said:

ναι στο φίλο μου λόγω voip τηλεφωνίας είνια λίγο διαφορετικο απο του οτε δλδ στο οτε επέλγες την τάση απο τον διακόπτη πίσω ενω σε αυτό σε όποια έξοδο το βάλεις εχεις τη τάση που θες και βγάζεο μέχρι 24 v και απο τα 12 και πάνω είναι 2 a όχι 1 όπως του οτε και ξε εξωτερικο τροφοδοτικό 

Αν θελήσετε οπια δήποτε φωτο πείτε μου να σας στείλω 

αν δεν σου κανει κοπο σηκωσε το μια καμια δυο φωτο οπως και μοντελο να φαινεται να υπαρχει.:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20180411_150524[1].jpg

20180411_150543[1].jpg

20180411_150547[1].jpg

Αν χρειάζεστε παραπάνω φώτο η άλλες πληροφορίες στείλτε μου π.μνμ

Το έχει και στο eshop

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

12 volt 2 ampere ειναι more than enough.ελαχιστα ρουτερ παιζουν ειτε σε τελειως διαφορετικο ρευμα ειτε σε παραπανω απο 2ampere

• Thanks 1
Δημοσ.
16 hours ago, bill2015 said:

Οκ γτ έχει πολλά κλειδωμένα μαζι και το modulation και ήθελα να απενεργοποιήσω το adsl modulation 

Σε ευχαριστώ πάντως 

εφοσον παιζεις vdsl κανονικα χωρις θεμα δεν θα αλλαξει κατι και να βγαλεις το adsl modulation

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...