Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, bill2015 said:

Με το 9970 

Line Status:Connected

DSL Modulation Type:VDSL2

Annex Type:Annex A

Upstream    Downstream
Current Rate (Kbps)    4996    46009
Max Rate (Kbps)    24290    48265
SNR Margin (dB)    21.4    9.5
Line Attenuation (dB)    14.9    7.4
Errors (Pkts)    0    0

Me to h267a

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2 
Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 27166/98656 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 23.4/8.5 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 0.2/7.5 dB 
Output Power(Up/Down) 7.6/13 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/2172 
Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms 
INP(Up/Down) 0/0 symbols 
Profile 17a 
Showtime Start 0 h 4 min 27 s 
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM 
CRC Errors(Up/Down) 0/0
FEC Errors(Up/Down) 0/0

τωρα μαλιστα.αυτο στεκει μια χαρα.

15 hours ago, xirosiman said:

Μάλλον το zte δείχνει πλασματικό attainable rate..   

οπως φαινεται ναι

15 hours ago, bill2015 said:

με όπιο και αν δοκιμάσω εκτος του h267a μου δείχνει ίδια χαρακτηριστικά με το 9970

κλασσικα προβλημα του zte.γενικως το margin ειναι δυσκολο να ηταν λαθος.για 7.4 attenuation παντως δεν εισαι πολυ καλα.εχω καπου 5.5 χωρις να εχω φτιαξει την καλωδιωση μου και εχω margin 21 στο down.για αυτο εχεις θεμα με το Fast path.στο Interleave σου βγαζει λαθος το attainable.οποτε το Fast Path στην πραξη δεν σου κοβει 40Mbit που εδειχνε απο το attainable το οποιο δεν εστεκε κιολας.επειδη εισαι οριακα στα 50 οταν βαζεις Fast σε ριχνει κατω απο 50.οποτε μαλλον ξεχνας και το 100αρι :P εκτος αν καποια στιγμη δοκιμασουν κανα αλλο ζευγαρι μπας και παιξει καλυτερα..ειχα δει και ατομο να παιζει 35 Mbit και μετα απο δηλωση βλαβης που λογικα αλλαξαν απερχομενο ανεβηκε στα 50 κανονικα

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω δοκιμάσει όλες της καλωδιώσεις και στο κατανεμητή της οικοδομης τα ίδια εχω οποτε κάτι τρεχει απο καφαο μέχρι κατανεμητη

Δημοσ.
17 minutes ago, bill2015 said:

εχω δοκιμάσει όλες της καλωδιώσεις και στο κατανεμητή της οικοδομης τα ίδια εχω οποτε κάτι τρεχει απο καφαο μέχρι κατανεμητη

ναι δεν ειπα οτι ειναι σε σενα.κατι εξω ειναι.τωρα δεν ξερω αν θα το δεχτουν βλαβη εφοσον εισαι σχεδον 50.αλλα αν βγει μεγαλυτερο πακετο ναι εκει το δινεις βλαβη γιατι η αποσταση σου δεν ειναι κατι παραξενο.

Δημοσ.

τους είχα δώσει παλίοτερα αλλά το κακό είναι ότι αναγνωρίζουν μόνο το δικό τους εξοπλισμο και οχι αλλο γτ λεει δεν μπορει να κάνει μέτρηση 

Δημοσ.

Άλλαξα την καλωδίωση αλλά τπτ 

Απο ένα φιλαράκι έτυχε να πάρω στα χέρια μου το zte zxhn h267a που δίνουν στα πακέτα one net τελείως άλλες τιμές μάλλον το οικιακό ειναι οτι να ναι 

Απο ότι είδα τηλεφωνί και ιντερνετ έχουν διαφορετικούς κωδικούς 

Link Status Up 
Modulation Type VDSL2 
Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 22318/64832 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 20.3/9 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 0.3/7.9 dB 
Output Power(Up/Down) 7.7/13.3 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved 
Interleave Depth(Up/Down) 1/2172 
Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms 
INP(Up/Down) 0/0 symbols 
Profile 17a 
Showtime Start 0 h 0 min 44 s 
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM 
CRC Errors(Up/Down) 0/0 
FEC Errors(Up/Down) 0/231

image.png.7a5c288081af1e6d6e09a1da9dc7e5c6.png

Δημοσ.

σε εξωτερικά σε πλακέτα ο ίδιο αλλά φοράει άλλο λογισμικο 

Τα δικα μας έχουν το VDFT14 ενω αυτό το VDFS.1T11 δείχνει μέχρι πόση μνήμη και ποσο επεξεργαστη της % χρησημοποιει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά ναι για voip δίνει μέχρι 10 όχι σαν το οικιακό που δίνει μέχρι2 

Οτι παραπάνω φωτο θελήσετε εδω είμαι 

Επεξ/σία από bill2015
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 22/3/2018 at 2:57 PM, bill2015 said:

τους είχα δώσει παλίοτερα αλλά το κακό είναι ότι αναγνωρίζουν μόνο το δικό τους εξοπλισμο και οχι αλλο γτ λεει δεν μπορει να κάνει μέτρηση 

προτιμουν το δικο τους γιατι θεωρητικα ειναι τσεκαρισμενο.απο εκει και περα δεν σημαινει οτι το δικο τους δεν μπορει να βγαζει κατι λαθος πχ να μην διαβαζει σωστα το attenuation και να δειχνει οτι νανε.

On 24/3/2018 at 11:44 PM, xirosiman said:

Δεν είναι το ίδιο με το δικό μας ρούτερ?

h zte συνηθως δεν βγαζει ενα firmware generic αλλα custom firmware για τον καθε παροχο.οποτε το pcb μπορει να ειναι το ιδιο αλλα αλλαζει το Firmware αρα και το τι βλεπεις με βαση αυτα που εχει ζητησει ο παροχος.

On 25/3/2018 at 11:13 AM, xirosiman said:

Είναι ξεκλειδωμενο? Κωδικούς να βρούμε 😋

μπορει να εχουν καποια πραγματα παραμετροποιημενα οπως Default username/password.απο την αλλη ναι μπορει να σου εχουν δωσει σχεδον admin προσβαση να πειραξεις τα παντα ασχετα που φοραει Custom firmware

Δημοσ.
5 minutes ago, bill2015 said:

Και τα δυο απο vodafone είναι απλά το ενα ειναι για τα οικιακά το ένα για τα επαγγελματικά 

και βγαζουν διαφορετικο firmware για αυτο?μπραβο τους.λογικα το ενα θα μπορει να παρει το firmware του αλλου αν καταφερεις να το βρεις.και για να διαβαζει το ενα σωστα τα χαρακτηριστικα της γραμμης και το αλλο οχι τοτε στο οικιακο μαλλον εχουν καιρο να το αναβαθμισουν επειδη μαλλον δεν χρησιμοποιουν το voip στα οικιακα οποτε δεν τους νοιαζει να ειναι και uptodate οπως ενα επαγγελματικο που μπορει στο voip να θελουν πολλες ρυθμισεις.ισως το ενα εγινε λιγο πιο advanced λογω του voip να μπορουν για troubleshooting να βλεπουν περισσοτερα πραγματα.οπως ειπες και εσυ ειναι αλλο version firmware το ενα αλλο το αλλο.δεν ξερω αν φαινεται και ημερομηνια του firmware καπου για να συγκρινουμε απο περιεργεια.

Δημοσ.

Λίγο άσχετο αλλά αν μια καμπίνα έχει vectoring ξεχωρίζει από άλλες π δεν εχουν? Έχω δει μερικες καινούριες π είναι απλά 2 φύλλα  κ άλλες π είναι σαν 3φυλλες κ έχουν κ γρίλιες για να αεριζεται..  

Επίσης για το θέμα η vodafone με άφηνε να βάλω δικό μου ρούτερ πάνω στο δικό τους σε bridge mode..  βέβαια επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, νομίζω πως έτσι όλα περνάνε από το ρούτερ της voda έτσι? Άρα αν έχεις αποσυνδέσεις δεν θα αλλάξει κάτι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν φαίνεται πουθενά η ημερομηνία και στα οικιακά έχω τύχει να έχουν voip  απλά με αν για το χ ,ψ λόγο έλεγα να βάλω 100 το 90 που θα είχα και παραπάνω θα ήταν πλασματικό  

για της καμπίνες ανάλογα βάζουν όποια τύχει 

Αν δεν έχεις voip στο επιτρέπει

Αν έχεις voip συνδέεις δεύτερο ρουτερ αλλά της vodafone αναλαμβάνει το συγχρονισμό 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
13 hours ago, xirosiman said:

Λίγο άσχετο αλλά αν μια καμπίνα έχει vectoring ξεχωρίζει από άλλες π δεν εχουν? Έχω δει μερικες καινούριες π είναι απλά 2 φύλλα  κ άλλες π είναι σαν 3φυλλες κ έχουν κ γρίλιες για να αεριζεται..  

Επίσης για το θέμα η vodafone με άφηνε να βάλω δικό μου ρούτερ πάνω στο δικό τους σε bridge mode..  βέβαια επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, νομίζω πως έτσι όλα περνάνε από το ρούτερ της voda έτσι? Άρα αν έχεις αποσυνδέσεις δεν θα αλλάξει κάτι? 

Οχι καμια σχεση  το εξωτερικο.ειναι τεχνολογια που ενεργοποιειται πανω στις καρτες vdsl του dslam.το αν ειναι διπλη η τριπλη εχει να κανει και με το τι ρεγκλετες υπαρχουν μεσα πιθανοτατα.οσο θυμαμαι και οι διφυλλες εχουν γριλιες εξαερισμου ή οπες στο μπροστα μερος.αλλωστε υπαρχει και Fan tray στο Dslam για την ψυξη.ενα Dslam ειναι μεσα οποτε και η θερμοκρασια δεν ειναι πολυ υψηλη.και αν περασεις απεξω ακουγονται τα Fans συνηθως τουλαχιστον στου οτε τις καμπινες.

μπορεις να βαλεις ειτε το δικο σου vdsl modem/router ή να βαλεις ενα router πισω απο της vodafone που ειναι bridge ή σκετο της vodafone.

τωρα αν της vodafone ειναι bridge ή αν τοβαλεις να τα κανει ολα δεν θα σε επηρεασει στις αποσυνδεσεις.και στις δυο περιπτωσεις το κομματι του modem ειναι το ιδιο που κανει το συγχρονισμο.απλα στην περιπτωση του ρουτερ δεν χρησιμοποιεις το κομματι του router που το κανει η δευτερη συσκευη απο πισω. και οχι δεν περνανε ολα ετσι απο το ρουτερ της voda.οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουν σαν Modem/router κατευθειαν εκτος αν θες να κανεις κατι διαφορετικο για χ ψ λογο.

https://de.wikipedia.org/wiki/VDSL2-Vectoring

13 hours ago, bill2015 said:

δεν φαίνεται πουθενά η ημερομηνία και στα οικιακά έχω τύχει να έχουν voip  απλά με αν για το χ ,ψ λόγο έλεγα να βάλω 100 το 90 που θα είχα και παραπάνω θα ήταν πλασματικό  

για της καμπίνες ανάλογα βάζουν όποια τύχει 

Αν δεν έχεις voip στο επιτρέπει

Αν έχεις voip συνδέεις δεύτερο ρουτερ αλλά της vodafone αναλαμβάνει το συγχρονισμό 

μπορει να εχουν σαν οικιακο voip το προγραμμα για αυτους που ειχαν isdn και δεν ηταν εταιρειες.100αρι και να εβαζες χαμενο θα πηγαινε αφου το attainable σου δεν ειναι ουτε 70.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...