oasis4ever Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Εχω ξεχασει το password για το yahoo mail-πιθανως να εχει χακαριστει. Δεν εχω καταχωρησει τηλεφωνο για να λαβω κωδικο επαληθευσης ενω το εναλλακτικο mail εχει καταργηθει λογω μη χρησης. Επισημαινεται οτι το mail ειναι συνδεδεμενο με το icloud account μου και εχω προσβαση απο το iphone, αλλα οχι απο desktop. Υπαρχει αλλος τροπος να ανακτησω τον κωδικο μου?
lek88 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Όταν πας να κάνεις log in δεν γράφει κάπου από κάτω "ξέχασα τον κωδικό μου"? Αυτό δες
oasis4ever Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Ευχαραριστω για την απαντηση. Ακολουθω τα βηματα και μετα μου ζηταει να στειλει κωδικο σε ενα εναλλακτικο mail που ειχα δωσει οταν εφτιαξα τον λογαριασμο και το οποιο εχει πλεον καταργηθει. Η μονη μου ελπιδα ειναι αν μπορω να εκμεταλλευτω το γεγονος οτι ειμαι ηδη συνδεδεμενος στο mail απο το iphone, ομως ως τωρα δεν εχω βρει καποιον τροπο να βρω τον κωδικο μου. 1 ώρα πριν, lek88 είπε Όταν πας να κάνεις log in δεν γράφει κάπου από κάτω "ξέχασα τον κωδικό μου"? Αυτό δες
gbouros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Αφού είσαι ήδη συνδεδεμένος από το iphone τότε δεν είναι δύσκολα τα πράγματα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του yahoo και βάλε ένα νέο ενεργό εναλλακτικο mail και ένα κινητό για καλύτερη προστασία. Επαλήθευσε τα και στη συνέχεια κάνε έξοδο από το iphone και διάλεξε το "έχω ξεχάσει το password" ή κάτι παρόμοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα