liaguris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Πηρα δυο μαγνητες απο το ου εσ οφ ει απο εδω https://www.kjmagnetics.com/proddetail.asp?prod=RX054-N52&cat=168 Το θεμα ειναι οτι μαζι με τα μεταφορικα του USPS ( unitied states postal service μαλλον σημαινει αυτο ) η τελικη τιμη μου ηρθε 31,10 ευρα . Συμφωνα με αυτο εδω τον συνδεσμο http://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx Συγκεκριμένα, ταχυδρομικά αντικείμενα: αξίας που δεν υπερβαίνει τα 22 € ή τα 45 € σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη), απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ. αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω , ειναι εαν οι τιμες στις οποιες αναφερεται συμπεριλαμβανουν τα μεταφορικα η οχι ; Εχεται καποια εμπειρια να μου πειτε με τετοιες τιμες παραγγελιας και φορους απο εκτος ευρωπης ; Βαραει κανα ρολο που ειναι δυνατοι μαγνητες ;
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί να πληρώσεις ναι, η τιμή που κοιτάνε είναι μαζί με τα μεταφορικά. Απορία, εδώ δεν πουλάνε τέτοιους; Και τι χρήση έχουν; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από zio10
liaguris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) grade Ν52 νεοδυμιου τετοιο σχημα , με συμμετρικη τρυπα και να ζυγιζουν γυρο στα 20 γραμμαρια ; Οσο εψαξα δεν βρηκα καπου στο ελλαδισταν αλλα και σχεδον σε ολο στο αλλοδαπισταν . Βρηκα κατι παρομιο στο ebay στο Uk αλλα για ενα παραξενο λογο δεν μπορουσα να τους παραγκειλω απο εκει δεν μου δεχοτανε τις καρτες ( visa χρεωστικη και μαστερ card virtual πρωπληρωμενη , και οι δυο απο πειραιως . Πηγα πηραιως και ρωτησα και μου ηπαν οτι οι καρτες δεν εχουν θεμα . Απο καρτα της alpha bank παλι δεν δουλευε . ) . Τους μαγνητες του θελω για να κανω πειραματα φυσικης και για αυτο με βλεπεις και κολαω σε λεπτομεριες . Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από liaguris 1
Dark_son20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 έχεις μεγάλη πιθανότητα να την γλυτώσεις γιατί υποψιάζομαι ότι το δέμα θα είναι πολύ μικρο και ίσως περάσει σαν φάκελος. πολλές φορές tampered glass από Αμερική μου περνάνε σαν φάκελος ενώ είναι πάνω απο 22 ευρώ
liaguris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Το θεμα ειναι οτι οι μαγνητες αυτοι παρολο που ειναι μικροι σε μεγεθος , ειναι απο τους ισχυροτερους μονημους μαγνητες , και για αυτο το λογο τους βαζουν φελιζολ γυρο τους και μετα φυλα απο μεταλλο το οποιο κραταει μεσα του ενα μερος του μαγνητικου τους πεδιου . Φοβαμε οτι θα με ερθουν σε δεμα κουτι του στηλ κυβος ακμης 30 εκατοστων . Και το σωστο ειναι να μου ερθουν και με τετοιο τροπο γιατι οι μαγνητες αυτοι ειναι ευθραυστοι οπως ενα πορσελανινο πιατο . Οποτε στην τελικη δεν θα ειναι φακελος το δεμα .
liaguris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Τελικα μου ηρθαν μετα απο 11 εργασιμες ημερες . Δεν πληρωσα τιποτα εξτρα . Μου τα φεραν σε ενα μικρο κουτακι και μου χτυπησαν το κουδουνι να τα παρω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα