Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω λογαριασμο, ΑΛΛΆ δεν επικοινωνω σχεδον ποτέ μεσω messenger (ουτε στο κινητο δεν το εχω) και μπαινω για κανενα τεταρτο τη μερα να δω το feed και να παιξω.

Ειλικρινα αναρωτιεμαι τι κανεις τόσες ωρες στο φμπ.Εκτός αν με την κοπελα σου μεσω φμπ μιλάτε; ΚΑΚΩΣ!

Η φαση ειναι κλεινω-ανοιγω-κλεινω-ανοιγω για να παλεψω βαρεμαρα, οχι για να διαβασω σοβαρα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το messenger αλλά στο fb μπαίνω σπάνια πλέον.

Μπορείς κιόλας να κλείσεις το fb και να κρατήσεις το messenger για να επικοινωνείς.

Πάντως αν κάποιος είναι πιπινοκυνηγός ένα καλό profile με πολλούς φίλους,likes και ωραίες φώτος απο clubs,ταξίδια κτλ είναι γερό χαρτί και κατα τη γνώμη μου είναι ο μόνος λόγος που κάποιος νέος μπορεί να χρειάζεται το fb.

Δημοσ.

Τα εβαλα κατω παιδια. Και επειδη η δουλεια μου ειναι σε νησι και εγω μενω σε αλλο νησι κατεληξα οτι πρεπει να υπαρχει για ευνοητους λογους.Της προαλλες επρεπε να μιλησω με 2 προισταμενους και μιλησα μεσω facebook.Εκανα ομως τις αλλαγες μου. Εβγαλα πολλα περιττα γκρουπ , ειδησεις κ αλλα βαρετα που μου τρωγανε το χρονο. Σημερα π.χ βγηκα για καφε και το αγγιξα το κινητο μια 1-2 φορες απο εκει που ηταν προεκταση. Γτ;; Γτ δεν χαζευα μαλακιες. Ευχαριστω για τις συμβουλες. Θα προσπαθησω πλεον να το εχω μονο για δουλεια και λιγο να περναω το χρονο μου μεχρι εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το facebook είναι εργαλείο που ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Είτε για στοχευμένα πράγματα είναι απλά για να σκρολάρει όλη μέρα χαζεύοντας.

Εγώ αναρωτιέμαι τι ζωή κάνουν όσοι έχουν τηλέφωνο και κάθονται σε ένα μαραφέτι να ακούνε μια ηλεκτρονική φωνή όλη μέρα και δεν πάνε από κοντά να μιλήσουν στον άνθρωπο που θέλουν. No lifers, αποξένωση, που οδεύουμε κλπ κλπ

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το facebook είναι εργαλείο που ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Είτε για στοχευμένα πράγματα είναι απλά για να σκρολάρει όλη μέρα χαζεύοντας.

Εγώ αναρωτιέμαι τι ζωή έχουν όσοι έχουν τηλέφωνο και κάθονται σε ένα μαραφέτι να ακούνε μια ηλεκτρονική φωνή όλη μέρα και δεν πάνε από κοντά να μηλίσουν στον άνθρωπο που θέλουν. No lifers, αποξένωση, που οδεύουμε κλπ κλπ

Iσχυει αυτο. Απλα καποια στιγμη πρεπει να κανεις και καποιες αλλαγες.

Δημοσ.
Στις 17/3/2018 στις 9:25 ΠΜ, *nenya* είπε

Ε κλεισε το βρε TS να ξεμπερδευεις! (εγω το χρησιμοποιουσα περιπου απ'το 2005 μεχρι το 2008...δεν μου λειπει ουτε στο ελαχιστο. Εχω το viber για να επικοινωνω κ να ανταλλάσσουμε φωτο/βιντεο με φιλους κ γνωστους.)

Και σιγουρα θα βρεις αλλα πραγματα που θα αντικαταστησουν τον fb χρονο σου. Απ' το να περνας πιο ποιοτικο χρονο με την κοπελα σου μεχρι το να ασχολεισαι με καποιο χομπι που ολο αφηνες στην ακρη. 

2005 έως 2008; σταμάτησες να το χρησιμοποιείς πριν καν βγει; 

Ts έχω την εντύπωση πως σεργιανιζεις και φλερταρεις στο φβ και σε τσάκωσε η κοπέλα σου και σε έβαλε να το κλείσεις. Κάνω λάθος; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, mylo said:

2005 έως 2008; σταμάτησες να το χρησιμοποιείς πριν καν βγει; 

Ts έχω την εντύπωση πως σεργιανιζεις και φλερταρεις στο φβ και σε τσάκωσε η κοπέλα σου και σε έβαλε να το κλείσεις. Κάνω λάθος; 

;) υπηρχε κανονικα στα φοιτητικα μου χρονια. Απλα δεν ηταν και πολυ γνωστο τοτε. 

Χαρακτηριστικα το '06 θυμαμαι μια συμφοιτητρια να προσπαθει να μας πεισει ολους να γραφτούμε. 

(αχ μη με βαλεις να την ρωτησω για επιβεβαιωση :P την αποφευγω πλέον) 

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, *nenya* είπε

;) υπηρχε κανονικα στα φοιτητικα μου χρονια. Απλα δεν ηταν και πολυ γνωστο τοτε. 

Χαρακτηριστικα το '06 θυμαμαι μια συμφοιτητρια να προσπαθει να μας πεισει ολους να γραφτούμε. 

Καλά θυμάσαι, το 2005 άνοιξε παγκοσμίως. Απλώς διαδεδομένο θα έλεγα ότι έγινε από το '08 και μετά. Πιο πριν MySpace.

Δημοσ.
42 minutes ago, *nenya* said:

Ξεκίνησες κι εσύ από hi5? :P

Δημοσ.
14 minutes ago, Kostasspil said:

Ξεκίνησες κι εσύ από hi5? :P

MySpace, το Hi5 το κοροιδευαμε γιατι ηταν περισσότερο για emo και ξεκωλα κοριτσουδια. 

Δημοσ.

Κατάντησε το fb μόνο αστεια βιντεακια, εικονες, διαφημισεις και αλλα διαφορα. Το ειπε και ο ιδιος ο Zak. Γι αυτό φεύγει και ο κόσμος, επισης εχει γινει "γηραιά" πλατφόρμα απο χρήστες κάνοντας τους νεοτερους να μην το χρησιμοποιούν οταν το χρησιμοποιούν οι παππούδες και οι θείοι βλέποντας τι κάνουν και που σχολιάζουν, άντε να τους βάλεις σε λιστα να μην βλέπουν, παλι σε ρωτανε ουτε ενα ποστ; Με εχεις μπλοκάρει; Εχουν πονηρέψει και αυτοί!

Αμα εισαι γυπας μπορείς να βγάλεις και καμία αλλά θα είναι κατω του μετριου, τα ωραια μωρα εχουν ηδη 5Κ φιλους και σιγα μην απαντησει στον καθενα.

Το να ακολουθεις κατι μια εταιρια, καποιο προϊον μπορεις να το δεις και σε αλλα μερη. Τwitter, Instagram κτλπ.

Εγω το εκλεισα απο Δεκεμβριο δεν μου ελειψε παρα τις πρωτες 5 ωρες που μηχανικα ειχα εναν browser στην δευτερη οθονη και scrollara ασυναισθητα.

Ίσως να ηταν η ηλικια μου, το αλμα της τεχνολογιας αλλα το πιο ωραιο και καλαισθητο fb ηταν το 2008-09-10 που επαιζε ρολοϊ, οχι ολο σπαμ διαφημισεις και "προτεινεται για εσας" επειδη ειδες ενα αστειο βιντεο ή εικονα ολη την ωρα.

Το μονο καλο εκοψα και το gaming (ετρωγε και αυτο χρονο) και με το youtube και μαθηματα απο τυπους εχω αρχισει και μπαινω πιο advance σε θεματα μουσικης και κιθαρας, οχι απλα συγχωρδιες για Πυξ Λαξ!

Μαθαινω και κατι τωρα!

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω κλεισει 3 χρονια τωρα κ ειμαι καλα!Στο viber εχω οποιους θελω. Σιγουρα θα βρεις αλλα πραγματα να κανεις..Στην αρχη παντως ηταν λιγο περιεργα λογω συνηθειας!Οταν πρωτομπηκα fb δεν εβρισκα ελληνα κ ειχε αυτοματα φιλο τον ιδρυτη του αλλα τοτε δεν ηταν γνωστος.Εμενα μ αρεσε εποχη mirc για οσους το προλαβαν

Δημοσ.

Πωπω, σας λυπάμαι όλους εσάς που έπρεπε να κλείσετε το fb για να νιώσετε καλά.
Αν νιώθετε τόσο καλά επειδή το κλείσατε, φανταστείτε πόσο ακόμα καλύτερα θα νιώθατε αν δεν το κλείνατε, αλλά δεν μπαίνατε ή μπαίνατε όταν εσείς το θέλατε και για όσο χρονικό διάστημα θέλατε!
Μπορεί ν'ακούγεται απίστευτο αυτό που γράφω, αλλά γίνεται, πιστεύω σ'εσάς...

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...