UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 "Έκλεισα το fb και νιώθω καλά, έτρωγε χρόνο απ την ζωή μου, αλλά μπαίνω στο insomnia όλη μέρα και γράφω πως έκλεισα το fb και νιώθω καλά" Η ζωή σας σε μια πρόταση. 3
Fotia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε οτιδήποτε μέσο επικοινωνίας, δεν είναι υποχρεωτικό να μετέχεις κατά του ελεύθερου χρόνο σου. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από Fotia
webparts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στις 17/3/2018 στις 2:00 ΠΜ, JohnConstantine είπε Εαν το κλεισω θα απελευθερωσω παρα πλ χρονο θα ξεκινησω να βλεπω σειρες και ταινιες Θα κλεισεις μια οθονη για να κατσεις σε αλλη;Δεν κερδισες τιποτα τοτε. Βλεπω πολλους να καμαρωνουν που λευτερωθηκαν απο τη μαστιγα του fb. Επισης βλεπω αλλους που δεν εχουν fb να καμαρωνουν επισης και να σνομπαρουν αυτους που εχουν. Απορω πραγματικα.. 2 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε "Έκλεισα το fb και νιώθω καλά, έτρωγε χρόνο απ την ζωή μου, αλλά μπαίνω στο insomnia όλη μέρα και γράφω πως έκλεισα το fb και νιώθω καλά" Η ζωή σας σε μια πρόταση. Αυτο και αλλα πολλα. Εαν περνουσατε τον ελευθερο σας χρονο στο fb τοτε πραγματικα εχετε χασει στη ζωη. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Εμένα πάντως, κάτι που έχει αρχίσει να μου αρέσει στο fb είναι πως έχει ωριμάσει ο κύκλος των ατόμων που έχω add. Λέγοντας για ωριμότητα εννοώ οτι έχει μειωθεί αισθητά ένα φαινόμενο των προηγούμενων ετών κατά το οποίο γινόταν χαμός από selfies φωτογραφίες άσχετα πράγματα και ένα σωρό παπάτζες που έβλεπα στο χρονολόγιο με αποτέλεσμα αρκετούς να τους μπλοκάρω απ' τις ειδοποιήσεις. Προφανώς υπάρχει εξήγηση για αυτό, αρκετοί έπιασαν δουλειά δεν έχουν χρόνο και δεν ασχολούνται ιδιαίτερα, ορισμένοι παντρεύτηκαν, άλλοι έφυγαν εξωτερικό, γενικώς δεν κάθονται έτσι εύκολα να σηκώνουν τα άπλυτά τους και όλη τους την ζωή στο fb και προσέχουν περισσότερο τι γράφουν και τι σηκώνουν.
webparts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε αρκετούς να τους μπλοκάρω απ' τις ειδοποιήσεις Απλα εφτασες σε ενα σημειο που εχεις μπλοκαρει ολους τους σπαμερς και εχεις αφησει τους νορμαλ. Δε νομιζω οτι οι νορμαλ ειναι πανω απο 40 στου 300..
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, webparts είπε Απλα εφτασες σε ενα σημειο που εχεις μπλοκαρει ολους τους σπαμερς και εχεις αφησει τους νορμαλ. Δε νομιζω οτι οι νορμαλ ειναι πανω απο 40 στου 300.. Βασικά κάποια στιγμή μπήκα στα προφίλ τους, είδα τι παίζει και τους ξεμπλόκαρα μετά. Αρκετοί έχουν αλλάξει.
webparts Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Βασικά κάποια στιγμή μπήκα στα προφίλ τους, είδα τι παίζει και τους ξεμπλόκαρα μετά. Αρκετοί έχουν αλλάξει. Φαγαν κραξιμο η βαρεθηκαν,τεχνικως ωριμασαν
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δε νομίζω να έφαγαν κράξιμο, το οτι βαρέθηκαν ισχύει σε μεγάλο βαθμό, ορισμένοι το έχουν παρατήσει εδώ και 1 έτος έχει νεκρώσει το fb τους, άλλοι το απενεργοποιούν και επανενεργοποιούν συνεχώς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό.
webparts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δε νομίζω να έφαγαν κράξιμο, το οτι βαρέθηκαν ισχύει σε μεγάλο βαθμό, ορισμένοι το έχουν παρατήσει εδώ και 1 έτος έχει νεκρώσει το fb τους, άλλοι το απενεργοποιούν και επανενεργοποιούν συνεχώς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό. Παντοφλες και ζηλειες.Δε φταινε παντα αυτοι. Αυτο που δε μπορω να ανεχθω ειναι τα κοινα προφιλ. Εκει βασιλευει η ζηλεια και η ανασφαλεια.
giorgos04 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Εκλεισα το facebook πριν κανα 4μηνο...Προκειται πραγματικα για εξαρτηση.Τουλαχιστον οσον αφορα εμένα έτσι ήταν..Εχω κερδίσει χρόνο για να διαβάσω βιβλία,να ασχοληθω με πράγματα που συνεχώς ανέβαλλα.Οσον αφορά την επικοινωνια ο messenger, το viber, το skype , είναι μεσα που ολοι χρησιμοποιούν και μια χαρα κανεις τη δουλεια σου.
sistah Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 8 hours ago, webparts said: Θα κλεισεις μια οθονη για να κατσεις σε αλλη;Δεν κερδισες τιποτα τοτε. Βλεπω πολλους να καμαρωνουν που λευτερωθηκαν απο τη μαστιγα του fb. Επισης βλεπω αλλους που δεν εχουν fb να καμαρωνουν επισης και να σνομπαρουν αυτους που εχουν. Απορω πραγματικα.. Αυτο και αλλα πολλα. Εαν περνουσατε τον ελευθερο σας χρονο στο fb τοτε πραγματικα εχετε χασει στη ζωη. Ναι γιατι ειναι το ιδιο πραγμα οι σειρες/ταινιες με το να παιζει candy crush και να χαζευει τα ξεκωλα... 1 1
Adanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Που να μπεις και Instagram. Και εγώ κολλάω στο FB αλλά τουλάχιστον φροντίζω να ακολουθώ σοβαρές και εκπαιδευτικές ομάδες, και μη-τοξικές σελίδες αλλά ενδιαφέρουσες. Περιορίζομαι σε λίγους φίλους (<100) και όσοι ανεβάζουν βλακείες αποκρύπτω τις δημοσιεύσεις τους. Παιχνίδια ΠΟΤΕ. Γενικά προσπαθώ να χρησιμοποιώ το εργαλείο αυτό προς όφελος μου. Μερικές φορές πετυχαίνει, μερικές όχι. Αλλαγές όμως μπορείς να κάνεις. Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιείς μόνο το Messenger και αν θες και την πλατφόρμα ολόκληρη χρησιμοποίησε την μέσω browser στο κινητό και όχι app. Μέχρι να κάνεις login κλπ σου έφυγε η όρεξη.
webparts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, sistah είπε Ναι γιατι ειναι το ιδιο πραγμα οι σειρες/ταινιες με το να παιζει candy crush και να χαζευει τα ξεκωλα... Το να ξεκολλησετε απο την οθονη το εχετε σκεφτει; 1
sistah Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 minute ago, webparts said: Το να ξεκολλησετε απο την οθονη το εχετε σκεφτει; Οχι, που ησουν τοσο καιρο να μας ανοιξεις τα ματια για το τι ειναι καλο στον καθε ενα απο εμας?!? 2 1 1
Adanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, webparts είπε Το να ξεκολλησετε απο την οθονη το εχετε σκεφτει; Για σένα ίσως είναι απλό. Για άλλους όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις