megaklhs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους έχω έναν υπολογιστή που θέλω να τον φτιάξω εδώ για έναν φίλο αλλά έχω το εξής θέμα... Σήμερα ήρθε ένα τροφοδοτικό καινούργιο 650w το δικό μου είναι 750w.. Το δοκίμασα με το δικό μου πρίν λίγες μέρες στο δικό του το pc και όλα μια χαρα άνοιγε το pc και σήμερα που παρέλαβε το νέο τροφοδοτικό και το βάζουμε επάνω πάει να ανοίξει ο υπολογιστής γυρνάει 1 φορά το ανεμιστηράκι της ψύκτρας και μετά νεκρώνει όλο το σύστημα... Τι μπορεί να φταίει ; Τα αποσυνδεσα ολα πανω απο τον υπολογιστη τα παντα ομως και αφησα μονο εκεινα τα καλωδιακια που ειναι για να λειτουργει το κουμπι οταν το παταμε... Και φυσικα το 24πινο.. Αλλα και παλι κανει το ιδιο ξεκιναει και σταματαει... Εβαλα το 24πινο σε μια συσκευει που δεχετε 24πινο που μετραει την ταση και το τροφοδοτικο σε εκεινη την συσκευη λειτουργει κανονικα... Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε.. Το εβαλα το νεο τροφοδοτικο στο δικο μου pc και λειτουργει κανονικα... αλλαξα καλωδιο τροφοδοσιας μηπως εφταιγε αυτο.. αλλα συνεχιζει το ιδιο... ρευμα η μητρικη παντως περνει τα φωτακια ειναι αναμενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα