vakvag Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα , θα μπω κατευθείαν στο Θέμα .Θέλω να δημιουργήσω ενα site με προβλέψεις στοιχηματικές.Θέλω όμως για να μην υπάρξουν τυχόν αντιγραφές , να κατοχυρώσω τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος(logo) και της ιστοσελίδας.Εχω δει ότι χρειάζονται πολλά λεφτά . Υπάρχει καποιος οικονομκός τρόπος . π.χ κάποια υπεύθυνη δηλωση ή κατι άλλο . Δεν ξέρω κατα πόσο είναι στο σωστό σημείο ανεβασμένο το θέμα μου . Ευχαριστώ.
kormos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, vakvag είπε Καλησπέρα , θα μπω κατευθείαν στο Θέμα .Θέλω να δημιουργήσω ενα site με προβλέψεις στοιχηματικές.Θέλω όμως για να μην υπάρξουν τυχόν αντιγραφές , να κατοχυρώσω τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος(logo) και της ιστοσελίδας.Εχω δει ότι χρειάζονται πολλά λεφτά . Υπάρχει καποιος οικονομκός τρόπος . π.χ κάποια υπεύθυνη δηλωση ή κατι άλλο . Δεν ξέρω κατα πόσο είναι στο σωστό σημείο ανεβασμένο το θέμα μου . Ευχαριστώ. Κάνε πως απλά το σκέφτηκες και σου έφυγε.... Θα μπω "στο ψητό" και θα στο περιγράψω λαϊκά Έστω ότι έφτιαξες ένα Χ logo μπλέ εσύ. Το είδα εγώ, μ άρεσε το αντέγραψα και από μπλέ το έκανα κόκκινο. Όπως αντιλαμβάνεσαι το κόκκινο μου ανήκει το μπλε σου ανήκει Spoiler Μια γεύση για το τι περίπου εννόω Δυστυχώς είναι μεγάλο κομμάτι και πολυέξοδο για να δικαιωθείς... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από kormos 1
vakvag Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, kormos είπε Κάνε πως απλά το σκέφτηκες και σου έφυγε.... Θα μπω "στο ψητό" και θα στο περιγράψω λαϊκά Έστω ότι έφτιαξες ένα Χ logo μπλέ εσύ. Το είδα εγώ, μ άρεσε το αντέγραψα και από μπλέ το έκανα κόκκινο. Όπως αντιλαμβάνεσαι το κόκκινο μου ανήκει το μπλε σου ανήκει Ή δε κατάλαβες εσύ ή δεν το διατύπωσα σωστά και μπερδεύτηκες. Για παράδειγμα .... φτιαχνω μια ομάδα στο fb με όνομα " devilsbet " και λογότυπο ένα "διαβολάκι" ..... με ακολουθούν σε αυτη την ομαδα 5.000 κόσμος ... στη συνεχεια φτιχνω ιστοσελίδα devilsbet.gr κανονικά με logo το διαβολάκι . Επειδή όμως (να δω το καλυτερο σεναριο) η σελίδα πάει τρένο .... φτιαχνουν αλλοι δυο άλλες ιστοσελίδες devilssbets.gr (εχει το δικαιωμα γιατί ειναι αλλη ονομασία ) και για logo .. βαζει το διαβολάκι (που ξερουν όλοι από την ιστοσελίδα μου )...ωστε να τραβήξει το κοσμο μου...Εγω όμως αφού εχω κατοχυρώσει όνομα και logo ... μπορώ να κινηθώ ώστε να αλλάξει το logo ... Πως εγώ θα κατοχυρώσω όνομα και logo . Νομίζω το έκανα πιο ξεκάθαρο . Ευχαριστώ .
kormos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, vakvag είπε Ή δε κατάλαβες εσύ ή δεν το διατύπωσα σωστά και μπερδεύτηκες. Για παράδειγμα .... φτιαχνω μια ομάδα στο fb με όνομα " devilsbet " και λογότυπο ένα "διαβολάκι" ..... με ακολουθούν σε αυτη την ομαδα 5.000 κόσμος ... στη συνεχεια φτιχνω ιστοσελίδα devilsbet.gr κανονικά με logo το διαβολάκι . Επειδή όμως (να δω το καλυτερο σεναριο) η σελίδα πάει τρένο .... φτιαχνουν αλλοι δυο άλλες ιστοσελίδες devilssbets.gr (εχει το δικαιωμα γιατί ειναι αλλη ονομασία ) και για logo .. βαζει το διαβολάκι (που ξερουν όλοι από την ιστοσελίδα μου )...ωστε να τραβήξει το κοσμο μου...Εγω όμως αφού εχω κατοχυρώσει όνομα και logo ... μπορώ να κινηθώ ώστε να αλλάξει το logo ... Πως εγώ θα κατοχυρώσω όνομα και logo . Νομίζω το έκανα πιο ξεκάθαρο . Ευχαριστώ . Για αρχή αν δεν έχεις κλείσει το όνομα που ανέφερες και δεν θες να ψάχνεσαι, κλείστο άμεσα!
vakvag Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το όνομα που ανέφερα ήταν τυχαίο ..Το όνομα που θέλω να δωσω εγώ ...το ξέρω μόνο εγώ.Το θέμα μου είναι ... ΠΩΣ θα το κλείσω .? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από vakvag
kormos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Τώρα όσον αφορά το άλλο κομμάτι που ανέφερες ο Χ άλλος δεν νομίζω να πάει να βάλει copy/paste το ίδιο logo απλά θα κάνει έστω μια μικρή αλλαγή για να μοιάζει διαφορετικό. Προσωπικά δε θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με κατοχύρωση ενός logo. Εκεί ήθελα να καταλήξω. (εκτός αν πάλι κάπου το χάνω )
vakvag Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Ας είμαι εγώ καλυμμένος ...και ας φτιάξει ο Χ ότι θέλει . Απλά εψαξα στο διαδίκτυο για κατοχυρωση ..και είδα αστρομομικά ποσά ..από 900 ευρώ εώς 2600+.....και έπεσα ανασκελα . Οποτε εγώ θεώ να μου προτείνει καποιος μηπως ξερει καποιο πιο οικονομικό τρόπο . Ευχαριστώ .
kormos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, vakvag είπε Ας είμαι εγώ καλυμμένος ...και ας φτιάξει ο Χ ότι θέλει . Απλά εψαξα στο διαδίκτυο για κατοχυρωση ..και είδα αστρομομικά ποσά ..από 900 ευρώ εώς 2600+.....και έπεσα ανασκελα . Οποτε εγώ θεώ να μου προτείνει καποιος μηπως ξερει καποιο πιο οικονομικό τρόπο . Ευχαριστώ . ή μένεις πεσμένος ανάσκελα ή το ξεχνάς αφού θες να το υλοποιήσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Κατοχυρώνεις το λογότυπο σου ως εμπορικό σήμα. Μετά όποιος το κλέψει μπορείς να του κάνεις μήνυση. Αλλά για να κατοχυρώσεις εμπορικό σήμα πρέπει να είσαι επιχείρηση κι έχει και κάποιο κόστος (δεν γνωρίζω πόσο), δεν μπορείς να το κάνεις ως ιδιώτης. Συμβουλέψου έναν δικηγόρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα