Προς το περιεχόμενο

S7 edge, s8 ή u11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στο team. Θέλω τα φώτα σας γιατί είμαι αναποφασιστος. Ειχα το flex 2 και πρόσφατα πήρα το g6για αλλαγη. Δε με γέμισε όμως. Σαν κάμερα, οθόνη και μπαταρία δεν ειναι αυτο που νόμιζα. Για μενα ήταν μια πολύ μικρή αναβάθμιση του flex. Σκέφτομαι να το δώσω και να παω σε s7 edge μεταχειρισμένο γύρω στα 300€ ή s8 καινούριο γύρω στα 420€ (χωρίς φπα) ή u11  410€ καινούργιο (χωρίς φπα). 

Χρήση: ολοι μερα ανοιχτά 4g WiFi.  παίζω ενα παιχνιδακι coc κανα 2-3 ώρες την ημέρα, fb, selfαρισμα και τα σχετικά. Ασχολούμαι πολυ με το κινητό. Λεω μέχρι 400-450€ με τιμολόγιο. Θελω καλές φωτο και ας πούμε καλή μπαταρία. Και τα 3 κινητά τα εχω ψιλοδουλεψει αλλα ξέρετε αν δεν το έχεις στα χέρια σου για μέρες δεν γνωρίζεις ολα τα καλα και τα κακα. 

Ημουνα για το s8 αλλα πρόσφατα μπήκε στο μυαλό μου το u11 και το s7 edge για την τιμή του. 

Πείτε μου τη γνώμη σας έστω και για κάποιο άλλο σαυτα τα δεδομένα. 

Επεξ/σία από Ntelosxxx
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε

One plus 5t.Αν αφαιρεσεις το 24% απο την τιμη του νομιζω ειναι στο μπατζετ σου

Ειναι καλύτερο απο τα κινητά που αναφέρω? Εχω ακουση γενικά καλές κριτικές αλλα δεν εχω ασχοληθεί ποτε με one Plus. 

Δημοσ.

Κοιτα το μπατζετ σου ειναι αξιολογο οποτε πρωτα απο ολα το S7 edge και δε μεταχειρισμενο το αποκλειω.Οσον αφορα το Htc δεν εχω γνωμη μιας και δεν το εχω πιασει στα χερια μου,αν και δεν με ενθουσιαζουν οι συσκευες τους πλεον.Απο εκει και περα το S8 το δουλεψα λιγο σαν συσκευη και μου αρεσε αλλα σαν κλασικο samsung δεν προκειτε να δουλεψει smoothly μακροχρονια.Γι'αυτο σου προτεινα το one plus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...