fourth Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Αντιμετωπίζω αρκετά θέματα με τους servers του FlickR. Αργά logins, time outs όταν κάνεις logout, ατελείωτα tls handshakes ή waiting response με yahoo.com κά. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος παρόμοια θέματα; ISP Cyta, browser FF και edge.
flyer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δε ξέρω εάν έχεις ακόμα πρόβλημα με το flickr αλλά ενημερωτικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το λογαριασμό μου εκεί... 1
fourth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Κάπως καλύτερεψαν τα πράγματα και σε εμένα (τουλάχιστον τις ώρες που κοιμούνται οι Αμερικανοί). Μπορώ να κάνω login και logout πλέον. Το μόνο που μένει και δεν φορτώνεται η αρχική σελίδα του flickR είναι το παρακάτω: Αναφορά σε κείμενο performing a TLS handshake to geo.yahoo.com Με ποιον πάροχο είσαι;
flyer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Από σταθερή σύνδεση μπαίνω με ΟΤΕ και από mobile με cosmote και vodafone.. Μήπως είναι θέμα browser? 1
fourth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ, τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά. Επίσης χρησιμοποιώ και τον Edge και τον browser του κινητού (με WiFi) όπου και εκεί υπάρχει θέμα. Έχω κάνει αναφορά στην Cyta και το κοιτάνε.
fourth Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Στις 21/03/2018 στις 11:56 ΠΜ, flyer είπε Από σταθερή σύνδεση μπαίνω με ΟΤΕ και από mobile με cosmote και vodafone.. Μήπως είναι θέμα browser? Μόλις είδα ότι ο Edge άρχισε να δουλεύει κανονικά, ξαναεξέτασα το link σου για τον FF και bingo, ήταν θέμα με την σύνδεση στην yahoo μέσω IPV6. Το έκανα disable και ο FF άρχισε να δουλεύει κανονικά με τους server της Yahoo. Να ΄σαι καλά @flyer , χίλια ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα