Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Nαι βεβαια ,με την μικρη λεπτομερεια πως οταν ειχε βγει το Χ δεν υπηρχε το s9 . Ναι δεν έγραψα κάπου το αντίθετο. Απλά είπα ότι το s9 έχει καλύτερη οθόνη όπως και το iPhone x βγήκε μετά το s8 και είχε καλύτερη οθόνη. 1
Retromaniac Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε Δεν καταλαβαίνω το συλλογισμό σου. Γιατί να μη δούμε 120ΗΖ οθόνη OLED σε κινητό; Επειδή δεν υπάρχει monitor; Σου εξηγώ γιατί δεν βλέπουμε σε tv. Σε κινητό δεν βλέπουμε γενικότερα 120, μόνο η razer έχει βγάλει. Δεν είναι κάποιο σπουδαίο feature για το κινητό τα 120hz που έχει μόνο casual gamers. Όπως και να έχει η oled δεν έχει καμία αδυναμία για να βγάλει πολλά hz. Το αντίθετο, υπερτερεί από όλες τις τεχνολογίες. Το μόνο πρόβλημα των oled είναι το burn-in. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από Retromaniac
markos9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, greekfox1 είπε Όλα τα reviews ακόμα και του displaymate κατατάσσουν την οθόνη του Χ στις κορυφαίες. Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι και πάλι πίσω από τη Samsung; γιατί έχει ένα note 3 με φλασαρισμενη ρομ χαχαχα κάπως πρέπει να νιώσει καλά!
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, markos9 είπε γιατί έχει ένα note 3 με φλασαρισμενη ρομ χαχαχα κάπως πρέπει να νιώσει καλά! Χαχαχα αντε ρε μπαγλαμά με έκανες και γέλασα πάλι. Δες το link παραπάνω και έλα κλάψε.
markos9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Χαχαχα αντε ρε μπαγλαμά με έκανες και γέλασα πάλι. Δες το link παραπάνω και έλα κλάψε. να σου πω κλόουν-τρολ μου, που χάθηκες τόσο καιρό; μήπως είχε κολλήσει το υπέροχο note 3 και δεν ήξερες πως να το κάνεις καλά; κανε ένα restart και έλα να συνεχίσουμε την κουβέντα... Υ.γ. Ξέρω ξέρω την τεχνολογία microled την έχει και το σούπερ note 3 σου.
markos9 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Εγώ, λέω, ευτυχώς που υπάρχει και η Apple για μερικούς! 1
greekfox1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Το ίδιο display mate λέει ότι είναι καλύτερη του s9 https://www.google.gr/amp/s/www.macrumors.com/2018/03/01/samsung-galaxy-s9-best-smartphone-display/amp/ Και από κοντά όμως δίπλα δίπλα να τα βάλεις το καταλαβαίνεις. Όπως και όταν βγει το επόμενο iPhone θα έχει καλύτερη οθόνη από το s9. Αυτό λέγεται τεχνολογική πρόοδος... Η apple πάντα έβαζε τις καλύτερες lcd οθόνες με άριστη απόδοση χρωμάτων, και τώρα στο Χ έβαλε τη καλύτερη anoled από τη Samsung και τη ρύθμισε σε άριστα επίπεδα όταν η google είχε το θράσος να προσφέρει τη ναυαρχίδα της(που την προωθεί ως ανταγωνιστή του iPhone) με τη γνωστή άθλια οθόνη που τα βλέπεις όλα μπλε(μεταξύ σοβαρού και αστείου).... 1
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, greekfox1 είπε Όπως και όταν βγει το επόμενο iPhone θα έχει καλύτερη οθόνη από το s9. Αυτό λέγεται τεχνολογική πρόοδος... Η apple πάντα έβαζε τις καλύτερες lcd οθόνες με άριστη απόδοση χρωμάτων, και τώρα στο Χ έβαλε τη καλύτερη anoled από τη Samsung και τη ρύθμισε σε άριστα επίπεδα όταν η google είχε το θράσος να προσφέρει τη ναυαρχίδα της(που την προωθεί ως ανταγωνιστή του iPhone) με τη γνωστή άθλια οθόνη που τα βλέπεις όλα μπλε(μεταξύ σοβαρού και αστείου).... Αναγνωρίζω ότι έβαλα καλή amoled φέτος. Τόσα χρόνια όμως ήταν πιο κάτω από τον ανταγωνισμό και ας είχε τις καλύτερες ips. Είχαν χαμηλή ανάλυση και δεν συγκρίνονταν με τις amoled. Όταν βγει το iPhone x θα βγει και το note 9 οπότε εκεί θα δείξει πια θα έχει καλύτερη οθόνη.
greekfox1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Αναγνωρίζω ότι έβαλα καλή amoled φέτος. Τόσα χρόνια όμως ήταν πιο κάτω από τον ανταγωνισμό και ας είχε τις καλύτερες ips. Είχαν χαμηλή ανάλυση και δεν συγκρίνονταν με τις amoled. Όταν βγει το iPhone x θα βγει και το note 9 οπότε εκεί θα δείξει πια θα έχει καλύτερη οθόνη. Μπορεί σε γενικές γραμμές οι amoled να είναι καλύτερες από τις ips lcd, αλλα υπάρχουν άνθρωποι που τις προτιμούν ακόμα. Εξακολουθεί να αποτελεί πλεονέκτημα των lcd ότι έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να πάθουν burn in όπως οι amoled. Και οι lcd των iPhone είναι κορυφαίες έστω και με χαμηλότερη ανάλυση. Εν κατακλείδι ενώ δεν είναι οι καλύτερες της αγοράς, δεν αισθάνεσαι να υστερούν πουθενά κατά τη γνώμη μου...
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Μπορεί σε γενικές γραμμές οι amoled να είναι καλύτερες από τις ips lcd, αλλα υπάρχουν άνθρωποι που τις προτιμούν ακόμα. Εξακολουθεί να αποτελεί πλεονέκτημα των lcd ότι έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να πάθουν burn in όπως οι amoled. Και οι lcd των iPhone είναι κορυφαίες έστω και με χαμηλότερη ανάλυση. Εν κατακλείδι ενώ δεν είναι οι καλύτερες της αγοράς, δεν αισθάνεσαι να υστερούν πουθενά κατά τη γνώμη μου... Συμφωνώ ότι μερικοί τις προτιμάνε. Αλλά και μόνο που στο x έβαλε amoled μόνη της η Apple σου λέει αυτή είναι η καλύτερη τεχνολογία οθόνης απλά δεν ζητάει συγνώμη που τόσα χρόνια έβγαζε κατώτερες. Τις ips τις εκτιμώ τέτοια έχω στον υπολογιστή αλλά amoled δεν είναι.
greekfox1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Συμφωνώ ότι μερικοί τις προτιμάνε. Αλλά και μόνο που στο x έβαλε amoled μόνη της η Apple σου λέει αυτή είναι η καλύτερη τεχνολογία οθόνης απλά δεν ζητάει συγνώμη που τόσα χρόνια έβγαζε κατώτερες. Τις ips τις εκτιμώ τέτοια έχω στον υπολογιστή αλλά amoled δεν είναι. Ή δεν έβαζε γιατί δεν μπορούσε να τις ρυθμίσει όπως ήθελε ή γιατί δεν είχαν φτάσει στο επίπεδο που ήθελε. Αν προσέξεις η apple έχει ρυθμίσει την απόδοση της οθόνης του Χ, να προσομοιάζει αυτή της lcd του 8 plus, εγώ δεν είδα διαφορά στην οθόνη του Χ βλέποντας το δίπλα σε 8 plus, αλλά δεν είδα μια εικόνα με πολύ μαυρο που εκεί υπερτερουν οι amoled...
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, greekfox1 είπε Ή δεν έβαζε γιατί δεν μπορούσε να τις ρυθμίσει όπως ήθελε ή γιατί δεν είχαν φτάσει στο επίπεδο που ήθελε. Αν προσέξεις η apple έχει ρυθμίσει την απόδοση της οθόνης του Χ, να προσομοιάζει αυτή της lcd του 8 plus, εγώ δεν είδα διαφορά στην οθόνη του Χ βλέποντας το δίπλα σε 8 plus, αλλά δεν είδα μια εικόνα με πολύ μαυρο που εκεί υπερτερουν οι amoled... Ναι σωστός εδώ δεν έχει τα υπερκορεσμενα χρώματα των Samsung. Το ίδιο έκανε και η Huawei με το mate 10 pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα