Vaggelisioan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια, πηρα ενα temperd glass για το κινητο μου, το εβαλα αλλα λογω του 2d γυαλι που εχει στην οθονη στις ακρες, γυρω γυρω στο τελειωμα του tempered δεν κολλαει με αποτελεσμα να ειναι ενοχλητικο στη θεαση της οθονης. Εχετε να μου προτεινετε ενα καλο tempered glass και αξιοπιστο για την συσκευη μου?
mylo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα στο ebay για full body. Με ένα δύο ευρώ θα κάνεις τη δουλειά σου και δε θα φαίνεται τίποτα Πχ https://www.ebay.com/itm/9H-Tempered-Glass-Full-Covered-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-4X-/192213077364?var=&hash=item2cc0cacd74 Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από mylo
samsunglife Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Κρατά αυτό που έχεις, απλά βάλτου με βατονετα λίγο λάδι γύρω γύρω και το κενό αέρα που έχει θα εξαφανιστεί. 1
saruman123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, VaggelisIoan είπε Καλησπερα παιδια, πηρα ενα temperd glass για το κινητο μου, το εβαλα αλλα λογω του 2d γυαλι που εχει στην οθονη στις ακρες, γυρω γυρω στο τελειωμα του tempered δεν κολλαει με αποτελεσμα να ειναι ενοχλητικο στη θεαση της οθονης. Εχετε να μου προτεινετε ενα καλο tempered glass και αξιοπιστο για την συσκευη μου? Η θα κάνεις αυτό Ή θα πάρεις αυτή που πήρε ο φίλος από εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα