Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, από την πλευρά μου Θέλω να κάνω μία βασική ερώτηση Γιατί δεν γνωρίζω τον κόσμο των υδραυλικών. 

Σε ένα γραφείο επαγγελματικό χώρο Θέλω να βάλω τουαλέτα Γιατί δεν έχει μέσα.

Επίσης στον ημιώροφο υπάρχει κοινόχρηστη τουαλέτα όπου πηγαίνουν όλοι όσοι έχουν τα γραφεια αυτού του ορόφου.

Παροχή νερού ζεστού και κρύου μπορεί να τραβηχτεί. Το μεγάλο πρόβλημα Νομίζω είναι στην αποχέτευση. Ανάμεσα στο γραφείο και την τουαλέτα που είναι στον ημιώροφο παρεμβάλλεται και διάδρομος.

Πρέπει να μπει σωλήνας που θα περνάει από τον διάδρομο και θα φτάνει μέχρι την αποχέτευση που βρίσκεται δίπλα από την κοινόχρηστη τουαλέτα και να έχει και μία συγκεκριμένη κλήση για να φεύγουν τα λύματα; 

Είχα πετύχει κάποια στιγμή μία αντλία Η οποία τραβάει τα λύματα και Σε οριζόντια απόσταση και θα φτάνει στην κεντρική αποχέτευση. Τι γνωρίζετε αυτού του είδους την κατασκευή με τέτοια αντλία και μπορεί να εγκατασταθεί σε τέτοιο γραφείο;

Κλικ εδώ να δείτε

Συγνώμη για την κούραση και Ελπίζω να τα είπα όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα μπορούσα

Αποστόλης.

Επεξ/σία από benakis16
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα θες Εξωτερικο σωληνα που θα συνδεθει σε καποιον σωληνα αποχετευσης..

Φωταγωγος παιζει?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Δύσκολο αν όχι αδύνατο.

Μία απλή λύση που σκέφτομαι να τοποθετηθεί η τουαλέτα σε ύψος 40-50-60 εκατοστών από το δάπεδο με ανάλογη διαμόρφωση του δαπέδου ,ώστε με αυτό τον τρόπο να πετύχεις την κλίση που χρειάζεσαι για σύνδεση με το σωλήνα αποχέτευσης της τουαλέτας που υπάρχει μετά το διάδρομο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.:)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχνα την τουαλέτα με αντλία αποβλήτων όπως είπε ο απόπάνω.

Ξέχνα την σωλήνα αποχέτευσης που θα κάνει καμία 10αρια μέτρα απόσταση μέσα σε διάδρομο και μετά θα στρίβει και θα κάνει κόλπα πάνω κάτω κτλπ γτ θα βουλώνει ασταμάτητα και δεν θα κάνεις και δουλειά έτσι λόγω ότι είναι αποχέτευση και πρέπει η σωλήνα να έχει συγκεκριμενη διάμετρο και δεν την λες και μικρή ;)  + δεν μπορείς να σκάψεις η οτιδήποτε άλλο ώστε να κρυφτεί (εκτός από κανενα κλείσιμο με γυψοσανίδα αλλά δεν νομιζω γτ θα κάνει κ θόρυβο κ είναι διαδρομος)

Επισεις καλυτερα κάλεσε υδραυλικό να κάνει επιτόπου αυτοψια του χώρου και να σου πει τις πιθανές λύσεις ;) Από απόσταση λίγο δύσκολο γτ είναι περίπλοκο πρόβλημα αυτό που θέλεις να λύσεις.

αυτό θέλει εμπειρία και άτομο που να το κατέχει,γτ αν κάνεις πρόχειρη λύση θα έχεις θέματα,επειδή είναι αποχέτευση και θελει συγκεκριμένη κλίση κτλπ να έχει ώστε να μην σου βγάζει θέματα (βουλωματα,κακοσμία και πολλά άλλα) στον χώρο εργασίας εκεί.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...