Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν εχω ξαναπληρωθεί μέσω pp αλλα τώρα φαίνεται να ειναι η μονη λυση καθως πρεπει να πληρωθω απο καποιον που βρισκεται στο εξωτερικο και εχει λογαριασμο σε αλλη τραπεζα (για να γλιτωσουμε τα εξοδα εντολων καταθεσης μεταξυ διαφορετικων τραπεζών). Θελω να ρωτησω, αν εχει πληρωθει κανένας με paypal και εχει κανει μεταφορα των χρηματων στον λογαριασμο του.

Alpha Bank ειναι ο λογαριασμος που συνδεεται το pp by the way.

Υπαρχει κόστος σε αυτη τη μεταφορα? Επίσης επειδη ο φιλος δεν εχει paypal ειδα οτι γινεται να πληρωσει και μεσω του τραπεζικου του λογαριασμου. Εκει υπαρχει κοστος για εξοδα εντολης? Μιλαω παντα για τα εξοδα που βαζουν οι τραπεζες καθως αυτα ειναι τα περισσοτερα. Το paypal απο τι βλεπω max να μας χρεωσει 0,35 eur. 

Δημοσ.

Γ τι πόσο μιλάμε θα πάρεις από paypal στον τραπεζικο σου λογαριασμό;

Εγώ τράβηξα 200€ πρόσφατα και μ κράτησε 3€ αλλά αυτό αλλάζει,ανάλογα το ποσό που θέλεις να τραβήξεις ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GamateKID είπε

Καλησπέρα, δεν εχω ξαναπληρωθεί μέσω pp αλλα τώρα φαίνεται να ειναι η μονη λυση καθως πρεπει να πληρωθω απο καποιον που βρισκεται στο εξωτερικο και εχει λογαριασμο σε αλλη τραπεζα (για να γλιτωσουμε τα εξοδα εντολων καταθεσης μεταξυ διαφορετικων τραπεζών). Θελω να ρωτησω, αν εχει πληρωθει κανένας με paypal και εχει κανει μεταφορα των χρηματων στον λογαριασμο του.

Alpha Bank ειναι ο λογαριασμος που συνδεεται το pp by the way.

Υπαρχει κόστος σε αυτη τη μεταφορα? Επίσης επειδη ο φιλος δεν εχει paypal ειδα οτι γινεται να πληρωσει και μεσω του τραπεζικου του λογαριασμου. Εκει υπαρχει κοστος για εξοδα εντολης? Μιλαω παντα για τα εξοδα που βαζουν οι τραπεζες καθως αυτα ειναι τα περισσοτερα. Το paypal απο τι βλεπω max να μας χρεωσει 0,35 eur. 

Αυτος που σε πληρώνει είναι σε χώρα της ευρωζωνης ή εκτός; Αν είναι εντός τότε γιατί να τα στείλει στο paypal και όχι απευθείας σε σένα;

Το paypal δε θα σε χρεωσει για να στείλεις τα χρήματα στον Ελληνικό λογαριασμό. Η αλφα όμως θα σε χρεώσει εκτός και αν ο λογαριασμός σου έχει δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα (ρωτας στην τράπεζα να σου πουν)

Δημοσ.

Το ποσο ειναι μικρο κοντα στα 30e και αυτος που θα με πληρωσει ειναι στη Ευρωπη. Πιστευω και εγω οτι η έξτρα χρεωση θα προκυψει απο τα εξοδα εντολης για το εμβασμα απο το Paypal (3ευρο). Απλα ήθελα να σιγουρευτω ρωτωντας καποιον που εχει ξανακανει withdraw τα funds του Paypal λογαριασμου του.  Γενικα δε ξέρω πως αλλιως γινεται να με πληρωσει αποφευγοντας τις εξτρα χρεωσεις των τραπεζών. Μου πρότεινε μπας και ειναι πιο ευκολο/χωρις χρέωση με UBS, ομως ουτε για αυτο γνωριζω τι και πως. Αμα εχετε καποια αλλη λυση να μου προτεινετε ειμαι ολος αυτια.. η μαλλον ματια. 

Στη τελικη λεω να βρω καποιον φιλο, η να ανοιξω εγω ενα λογαριασμο στη δικη του τραπεζα ωστε να μπορει να μου τα μεταφερει χωρις χρεωση.

Δημοσ.

Η μεταφορά χρημάτων από το paypal στον τραπεζικό σου λογαριασμό έχει 3-4€ ως έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος.

Επίσης πρόκειται για εμπορική συναλλαγή οπότε υπολόγιζε 3-4% την προμήθεια του paypal.

Μήπως είναι καλύτερα να κάνει τραπεζικό έμβασμα κατευθείαν στην τράπεζα σου με έξοδα γιαυτόν 1€ και για σένα 3-4€.

Δημοσ.

εγώ θα σου ελεγα να στα στειλει στο paypal κι αστα εκεί, καποια στιγμή θα ψωνίσεις κατι με δυνατότητα πληρωμής με paypal, δεν ειναι και κανα μεγάλο ποσό που να αξίζει να χρεωθείς προμήθειες.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο μαλλον αυτο θα κανω γιατι δε βγαζω ακρη..

Να ρωτησω και κατι πανω σε αυτο μιας και ειμαι ασχετος, αμα εχω λευτα στο paypal και στη τραπεζα μπορω να κανω μια αγορα και να παρει και απο τα δυο ετσι?

Δημοσ.

ΟΧΙ

Το paypal τραβάει πρώτα τα χρήματα που υπάρχουν στο balance και αν δεν φτάνουν τραβάει από την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη στο paypal.

Δεν προκειται να τραβήξει χρήματα κατευθείαν από τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 20/03/2018 στις 8:58 ΜΜ, GamateKID είπε

εχεις δικιο μαλλον αυτο θα κανω γιατι δε βγαζω ακρη..

Να ρωτησω και κατι πανω σε αυτο μιας και ειμαι ασχετος, αμα εχω λευτα στο paypal και στη τραπεζα μπορω να κανω μια αγορα και να παρει και απο τα δυο ετσι?

Στις 21/03/2018 στις 6:40 ΠΜ, gbouros είπε

ΟΧΙ

Το paypal τραβάει πρώτα τα χρήματα που υπάρχουν στο balance και αν δεν φτάνουν τραβάει από την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη στο paypal.

Δεν προκειται να τραβήξει χρήματα κατευθείαν από τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Πλέον γίνεται και αυτό αν κάνεις επαλήθευση τον λογαριασμό και συναινέσεις για πάγια εντολή (direct debit). Αλλά και η χρεωστική σου αν είναι συνδεδεμένη κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
15 ώρες πριν, jemadux είπε

για 13 ευρω ποσο θα χρεωσει ; αμα τραβηξω ;

Το paypal όχι.H τράπεζα σου θα σε χρεώσει 3 EUR μόνο αν είναι η alpha.Αν είναι alpha σπάστο σε 2 συναλλαγές των 5EUR και άλλη μία των 3 EUR. (Θεωρώ ότι δεν είναι λογ. μισθοδοσίας στην alpha)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...