angelosxatz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Γεια σας παιδιά, έχω πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση στο s9 plus.. Ξαφνικά μου βγάζει μόνο αργή φόρτιση και να ελέγξω το καλώδιο κτλ.. Το έκλεισα το έκανα επανεκκίνηση τίποτα..Μήπως ξέρετε τι μπορεί να έπαθε? Ευχαριστώ!
kormos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, angelosxatz είπε Γεια σας παιδιά, έχω πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση στο s9 plus.. Ξαφνικά μου βγάζει μόνο αργή φόρτιση και να ελέγξω το καλώδιο κτλ.. Το έκλεισα το έκανα επανεκκίνηση τίποτα..Μήπως ξέρετε τι μπορεί να έπαθε? Ευχαριστώ! Αν είναι εντός εγγύησης επικοινώνησε με ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις ή το κατάστημα όπου αγόρασες τη συσκευή. 1
ziaba Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 κι άλλο τόπικ? πήγαινε το εκεί που το αγόρασες κλτρα γιαυτό έδωσες κοντά 900 ευρά για να χεις κορυφαία υποστήριξή και σέρβις
AggelosTz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Τσεκαρε αν έχει καμία ρύθμιση αν δεν βρεις τίποτα δοκίμασε και άλλο καλώδιο και μετά πηγαίνε το να το δουν εκεί που το αγορασες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα