angelosxatz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Γεια σας παιδια, χαλασε μαλλον το καλωδιο μου type c για s9 plus και δεν φορτιζει με γρηγορη φορτιση.. Πειτε μου σας παρακαλω ποιο ειναι το αυθεντικο να το παρω απ το skroutz γιατι εχει διαφορα και ειναι σχεδον ιδια.. Ευχαριστω!
Valous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Τι εννοείς μάλλον; Εξήγησε τι πρόβλημα έχεις και κάθε πότε εμφανίζεται
angelosxatz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, Valous είπε Τι εννοείς μάλλον; Εξήγησε τι πρόβλημα έχεις και κάθε πότε εμφανίζεται Μου επεσε κατω και το κρατησα απ το καλωδιο καθως φορτιζε..και μαλλον εκει κατι χαλασε γιατι μετα μου εδειχνε οτι φορτιζει μονο με αργη φορτιση..εε και υποθετω οτι χαλασε το καλωδιο..δεν θελω να πιστεψω οτι χαλασε η υποδοχη πχ...
angelosxatz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, saruman123 είπε Τσεκαρησε το με το Ampere apk Τι ακριβως κανει αυτο? 3 λεπτά πριν, ziaba είπε Κάνε επανεκκίνηση την συσκευή σε πρώτη φάση Εκανα αρκετες φορες...
saruman123 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, angelosxatz είπε Τι ακριβως κανει αυτο? Σου δείχνει αν ο φορτιστής είναι εντάξει ή όχι γενικά.
angelosxatz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Σου δείχνει αν ο φορτιστής είναι εντάξει ή όχι γενικά. Οκ θα το δοκιμασω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα