fidolos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε μία απορία. Μπορεί κάποιος να διαφημίζεται ως υπάλληλος? Να εξηγήσω... Έστω οτι είμαι καλός σερβιτόρος για catering, Μπορώ να φτιάξω ιστοσελίδα, να διαφημιστώ στο google, να βγάλω επαγγελματικές κάρτες κλπ για να προωθήσω οτι είμαι καλός σερβιτόρος, χωρίς να έχω κάνει έναρξη όμως? Εννοείται οτι δεν έχω σκοπό να δουλέψω μαύρα. Αν με θέλει κάποιος να δουλέψω, θα μου κόψει ένσημα για την συγκεκριμένη μέρα, θα με πληρώσει στην τράπεζα κλπ (δηλαδή το κράτος, "θα ξέρει" οτι εργάζομαι την συγκεκριμένη μέρα)... Για το αν είναι παράνομη η προώθηση της δουλειάς μου εννοώ... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από fidolos
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δεν απαγορεύεται απλά είναι λίγο περίεργο αυτό που θέλεις να κάνεις. Αν είσαι ήδη εργαζόμενος θα πουλάς τι είδους υπηρεσία; Μισθωτή; Εξαρτάται κατά κύριο λόγο και από το επάγγελμα. Αν πάλι είσαι σε δουλειά τύπου σερβιτόρου τι να προωθήσεις; Θα βάλεις βίντεο στο youtube; Αν είσαι προγραμματιστής μισθωτός, ίσως να μπορείς να πουλάς υπηρεσίες και σε άλλες εταιρείες (αν δεν εμποδίζει την ήδη υπάρχουσα δουλειά σου). Υπάρχει και το linkedin , όχι ακριβώς για διαφήμιση αλλά για δικτύωση.
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Γιατί να μη μπορείς; Επίσης μπορείς να βάλεις σχόλια για σένα από tripadvisor κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα