Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους.

Έχω το παρακάτω πρόβλημα με το λογαριασμό gmail της εργασίας μου:  Ενώ έστελνα με επιτυχία ένα email κάθε μέρα (για 2 περίπου χρόνια) σε πολλούς παραλήπτες (110 συνολικά), ξαφνικά ΔΕΝ μπορώ να στείλω σε όλους μαζί και λαμβάνω ένα αυτοματοποιημένο email το οποίο με ειδοποιεί ότι ΑΠΕΤΥΧΕ η αποστολή του δικού μου email σε συγκεκριμένους παραλήπτες!!!

Αν προσπαθήσω από τον προσωπικό λογαριασμό μου gmail το μήνυμα αποστέλλεται με ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους μαζί (110) τους παραλήπτες!

Δεν έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση  (υπάρχει τέτοιου είδους ρύθμιση???) του εταιρικού λογαριασμού gmail. Τι μπορεί να συμβαίνει?

Υπάρχει περίπτωση κάποιος/κάποιοι από τους παραλήπτες να μάρκαραν (έστω κατά λάθος) τη διεύθυνση του  εταιρικού λογαριασμού gmail ως spammer και για αυτό να μπλοκάρεται η αποστολή του μαζικού email?

Να αναφέρω ότι οι παραλήπτες είναι ουσιαστικά πελάτες οι οποίοι ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ καθημερινά την αποστολή αυτού του email!!

Υπάρχει περίπτωση να λυνότανε το πρόβλημα αν κάθε πελάτης/παραλήπτης προσθέσει στις επαφές του τη διεύθυνση του  εταιρικού λογαριασμού gmail ?

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια!

Επεξ/σία από Καπετάνιος Βασίλης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/3/2018 στις 10:06 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Δεν βλεπω τον λογο τοτε, καλο θα ηταν να ξαναδεις την λιστα μηπως εχει χαλάσει κατι και δεν ειναι σωστά τα εμαιλς

Καταρχήν, ευχαριστώ για την, μέχρι τώρα, βοήθεια.

Λοιπόν, το πρόβλημα παραμένει, παρόλο που έλεγξα τη λίστα κάνοντας τα παρακάτω:

Οι διευθύνσεις των παραληπτών βρίσκονται η καθεμιά σε διαφορετικό κελί Excel. Τις αντιγράφω επιλέγοντας όλα μαζί τα - συνεχόμενα - κελιά που τις περιλαμβάνουν. Τις επικολλώ στο πεδίο 'Προς' του εταιρικού λογαρισμού gmail. Πατώ 'Αποστολή' και έχω αποτυχία!

Κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία ΑΛΛΑ την επικόλληση την κάνω στο πεδίο 'Προς' ενός προσωπικού μου λογαριασμού gmail, πατώ 'Αποστολή' και τα emails στέλνονται με επιτυχία!

Υπάρχει κάπου επιλογή 'Επαναφορά προεπιλογών' στις ρυθμίσεις του λογαριασμού gmail ? Σκέφτηκα μήπως έχω απορυθμίσει κάτι, κατά λάθος...

Επεξ/σία από Καπετάνιος Βασίλης
Δημοσ.

Προφανώς λοιπόν είναι αυτο που σκέφτηκα, η λιστα σου περιέχει κάποιους μη αποδεκτούς κρυφούς χαρακτήρες, εγω θα την ξανα έφτιαχνα απο την αρχή

Δημοσ.
10 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Προφανώς λοιπόν είναι αυτο που σκέφτηκα, η λιστα σου περιέχει κάποιους μη αποδεκτούς κρυφούς χαρακτήρες, εγω θα την ξανα έφτιαχνα απο την αρχή

Αν ισχύει αυτό, τότε γιατί στέλνεται με επιτυχία το email μέσω του προσωπικού λογαριασμού;; Δεν θα έπρεπε και εκεί να επικολλούνται οι κρυφοί χαρακτήρες;

Δημοσ.

Με όσα έχω παρακολουθήσει από τα γραφόμενα εμένα πάει το μυαλό μου πως κάποιοι έχουν δηλώσει ως σπαμ το εταιρικό σας εμαιλ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...