pmakr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Ποιος ειναι ο ασφαλεστερος τροπος ωστε να κανει κανεις encrypt δεδομενα σε εξωτερικο usb σκληρό ώστε 1) Σε περπίπτωση πτωσης τασης/αποσυνδεσης καλωδιου κτλ να μην χαθουν τα παντα (σε σχεση με το αν δεν ηταν encrypted αλλα οτι διαβαζε εγραφε εκεινη την ωρα) 2) Να μπορούν να διαβαστουν και απο αλλο pc και να μην εξαρτώνται απο το hardware που χρησιμοποιεί κανείς και αν ειναι δυνατο και απο osx η linux Παρακαλώ ας μου απαντησει καποιος που το εχει κανει ηδη και το χρησιμοποιεί καιρο
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Αν και δεν το έχω κάνει, ωστόσο το έχω δει. Secure usb. Δουλεύουν παντού. Στο eshop έχει κάποια.
pmakr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ αλλά αν κατάλαβα καλά αυτό κρυπτογραφεί τα δεδομένα στο στικάκι. Εγώ θέλω να το κάνω σε σκληρούς δίσκους που ήδη έχω
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε το truecrypt σε portable mode. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα