skiabox Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Προσπαθώ να κατανοήσω πως διαμορφώνονται οι τάσεις στο youtube καθώς τα βιντεάκια που είναι ψηλά τύπου unboxholics, cooking maliatsis, mikeus και jeremy δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω ούτε για 10 δευτερόλεπτα. Μιλάμε για τόσο βαρετά πράγματα. Τι ακριβώς συμβαίνει;
doctorkostis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Εφηβεια. Οι νεαρες ηλικιες με τον απειρο χρονο κανουν τις προβολες. Εγω που θα χαζεψω μιση ωρα ξερωγω μετα τη δουλεια δεν κανω καμια διαφορα. 5
Racerr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 τα κλικ ειναι η ιστορια ολη γι αυτο λεγεται ταση ποιο βιντεο εχουν την ταση να βλεπουν τελευταια 2
skiabox Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Ειδικά αυτά τα παλικάρια οι unboxholics κάνανε και συγκέντρωση σε ένα θέατρο στην Αθήνα και έγινε πανικός. Κλαίγανε μέσα και τέτοια. Είχε φτάσει πρώτο στις τάσεις νομίζω. 1
webparts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, skiabox είπε Προσπαθώ να κατανοήσω πως διαμορφώνονται οι τάσεις στο youtube καθώς τα βιντεάκια που είναι ψηλά τύπου unboxholics, cooking maliatsis, mikeus και jeremy δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω ούτε για 10 δευτερόλεπτα. Μιλάμε για τόσο βαρετά πράγματα. Τι ακριβώς συμβαίνει; Οι ηλιθιοι ειναι γυρω στο 70% του πληθυσμου. Για αυτο και εχουμε τετοιες τασεις στο youtube. Εδω βλεπουν το survivor,οι τασεις σε προβληματισαν; 7
redykt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 hour ago, skiabox said: Ειδικά αυτά τα παλικάρια οι unboxholics κάνανε και συγκέντρωση σε ένα θέατρο στην Αθήνα και έγινε πανικός. Κλαίγανε μέσα και τέτοια. Είχε φτάσει πρώτο στις τάσεις νομίζω. ακομα πρωτο ειναι . πανε να γινουν meme . η αληθεια ειναι οτι τους συμπαθω αλλα cring-αρω αρκετα με την ολη φαση . 1
sistah Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αναφορικα με τους Unboxholics, επειδη τους παρακολουθω απο το ξεκινημα τους καθαρα για τα unboxings που κανουν, οφειλω να ομολογησω οτι ειναι απο τα πιο ποιοτικα unboxing καναλια στην Ελλαδα και ισως και παρα εξω. Τα παιδια κανουν σοβαρη δουλεια και χρονο με τον χρονο βελτιωνονται δραματικα, και σε ποιοτητα σκηνοθεσιας/φωτογραφιας αλλα και content. Μαλιστα προσφατα εκαναν ενα Razer review το οποιο σχολιαστηκε απο την ιδια την εταιρεια ως ενα απο τα πιο "insane" unboxing. Επειδη παραλληλα κανουν και αυτο που γουσταρουν, να παιζουν games, streamaρουν μαζευοντας φιλους και χαβαλεδιαζουν μεχρι να τους φυγει το πνευμονι απο τα γελια. Εκει μαζεψαν μεγαλο αριθμο πιτσιρικαριας και δημιουργησαν trends με ατακες που τους χαρακτηριζουν. Επειτα συνεργαστηκαν και με αλλους γνωστους Ελληνες youtubers και εχουμε το αποτελεσμα που σχολιαζουν τα παιδια παραπανω. Για μενα, σε ποιοτητα δεν εχουν καμια σχεση με αυτους που αναφερθηκαν. 1
lek88 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Eoin είπε Νομίζω οι προβολές καθορίζουν τις τάσεις. Ακριβώς. Ανάλογα με το ποσό γρήγορα θα ανέβουν οι προβολές ανεβαίνει και το βίντεο στον αριθμό των τάσεων. 1 ώρα πριν, redykt είπε ακομα πρωτο ειναι . πανε να γινουν meme . η αληθεια ειναι οτι τους συμπαθω αλλα cring-αρω αρκετα με την ολη φαση . Είναι περίεργο με το ποιους, με το πως και το πόσο φανατιζονται οι άνθρωποι. Κ εμένα μου αρέσουν οι ανμποξχολικς, αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ να τσιριξω σε κάποια συγκέντρωση τους. 1
webparts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lek88 είπε Ακριβώς. Ανάλογα με το ποσό γρήγορα θα ανέβουν οι προβολές ανεβαίνει και το βίντεο στον αριθμό των τάσεων. Δεν ειναι αυτη η απορια του. Απορει πως τοσο σαπιο υλικο ανεβαινει τοσο ψηλα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από webparts
lek88 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικό να ανεβαίνει σαπιο υλικό τόσο ψηλά... Αφού αυτά βλέπουν οι Έλληνες! Δεν θεωρώ ότι ήμαστε ποιοτικοι! Επίσης είναι στις τάσεις και αυτό εδώ και λεγες μέρες. Νομίζω είναι στο 10 αν θυμάμαι καλά! Και ανεβαίνει μέρα με τη μέρα. Είναι να απορείς..... 5 λεπτά πριν, webparts είπε Δεν ειναι αυτη η απορια του. Απορει πως τοσο σαπιο υλικο ανεβαινει τοσο ψηλα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από lek88
webparts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, lek88 είπε Λογικό να ανεβαίνει σαπιο υλικό τόσο ψηλά... Αφού αυτά βλέπουν οι Έλληνες! Loreal λοιπον γιατι μας αξιζει!
lek88 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Loreal λοιπον γιατι μας αξιζει! Ε, μα τι τώρα.....!
webparts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, lek88 είπε Ε, μα τι τώρα.....! Κοιτα,σε ενα κοσμο που "youtubers" θεωρουνται κατι 13χρονα και κατι ακυρες γκομενες που ανεβαζουν μονο πρωινες ρουτινες επειδη " το ζητησε ο κοσμος " μην περιμενετε να δειτε ποιοτητα. Για το σαρβαιβορ ειπα τιποτα,δε θυμαμαι; 1
redykt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 λοατ+ ξεφυγαμε . 2 minutes ago, webparts said: Κοιτα,σε ενα κοσμο που "youtubers" θεωρουνται κατι 13χρονα και κατι ακυρες γκομενες που ανεβαζουν μονο πρωινες ρουτινες επειδη " το ζητησε ο κοσμος " μην περιμενετε να δειτε ποιοτητα. χαχαχαχα χθες μου το πεταξε στα suggested . εμμετουλης πρωινος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα