iSAD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Καλησπερα βρηκα πωλητη για το κινητό μου galaxy s7 και σκεφρομαι να το δωσω και να πρω απο κινα xiaomi mi note 3 ... Δεν θελω να βαλω πολλα παραανω το βρηκα με 290...εχει 800αρα μπαντα το θετικό , καλη μπαταρια και φωτογραφικη καλουτσικη , με ξινιζει λιγο ο 635 snapdragon αλλα πιστευτε αξιζει?
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εχει χειροτερη οθονη χειροτερο επεξεργαστη δεν ειναι αδιαβροχο δεν εχει θυρα ακουστικων δεν εχει ασυρματη φορτιση και ολα αυτα σε συγκριση με κινητο του 2016(s7).Επισης απο θεμα service ειναι γνωστη η ιστορια με τα κινεζικα αν παθουν κατι.Σε μικροτερα ποσα κατω των 200ευρω εν μερη μικρο το κακο,αλλα απο 300ευρω+πανω οσο να ναι δεν ειναι οτι το καλυτερο. Το αν αξιζει ή οχι φυσικα θα το κρινεις εσυ που σκεφτεσαι για αγορα. Αναβαθμιση παντως δεν θεωρειται ουτε για αστειο,πιο πολυ υποβαθμιση ειναι.
iSAD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει χειροτερη οθονη χειροτερο επεξεργαστη δεν ειναι αδιαβροχο δεν εχει θυρα ακουστικων δεν εχει ασυρματη φορτιση και ολα αυτα σε συγκριση με κινητο του 2016(s7).Επισης απο θεμα service ειναι γνωστη η ιστορια με τα κινεζικα αν παθουν κατι.Σε μικροτερα ποσα κατω των 200ευρω εν μερη μικρο το κακο,αλλα απο 300ευρω+πανω οσο να ναι δεν ειναι οτι το καλυτερο. Το αν αξιζει ή οχι φυσικα θα το κρινεις εσυ που σκεφτεσαι για αγορα. Αναβαθμιση παντως δεν θεωρειται ουτε για αστειο,πιο πολυ υποβαθμιση ειναι. Αρχικα το μονο θεμα ειναι η μπαταρια μου, μπορω να την αλλαξω αξιζει? Μια μερα δεν με βγαζει με μετρια προς καλη χρήση
alada4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, iSAD είπε Αρχικα το μονο θεμα ειναι η μπαταρια μου, μπορω να την αλλαξω αξιζει? Μια μερα δεν με βγαζει με μετρια προς καλη χρήση Με 25€ ,αν είσαι στην εγγύηση ,την αλλάζεις στην smartec (samsung)
saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εχει χειροτερη οθονη χειροτερο επεξεργαστη δεν ειναι αδιαβροχο δεν εχει θυρα ακουστικων δεν εχει ασυρματη φορτιση και ολα αυτα σε συγκριση με κινητο του 2016(s7).Επισης απο θεμα service ειναι γνωστη η ιστορια με τα κινεζικα αν παθουν κατι.Σε μικροτερα ποσα κατω των 200ευρω εν μερη μικρο το κακο,αλλα απο 300ευρω+πανω οσο να ναι δεν ειναι οτι το καλυτερο. Το αν αξιζει ή οχι φυσικα θα το κρινεις εσυ που σκεφτεσαι για αγορα. Αναβαθμιση παντως δεν θεωρειται ουτε για αστειο,πιο πολυ υποβαθμιση ειναι. Σε μπαταρία και σε κάμερα ναι το mi note 3 μέχρι εκεί. 800αρα δεν έχει.
iSAD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, alada4 είπε Με 25€ ,αν είσαι στην εγγύηση ,την αλλάζεις στην smartec (samsung) Το εχω παρει απο skroutzomagazo το εχω 1 χρονο κ 7 μηνες ειναι 2 χρονια η 1 η εγγυηση? Πως το κανω αυτο?
iSAD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, alada4 είπε Πάρε τηλ την smartec και ρώτα να σου πούνε Εγινε Ευχαριστώ πολυ
saruman123 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, iSAD είπε Το εχω παρει απο skroutzomagazo το εχω 1 χρονο κ 7 μηνες ειναι 2 χρονια η 1 η εγγυηση? Πως το κανω αυτο? Κανονικά 2 χρόνια εγγύηση έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα