Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα μία οθόνη για tablet από aliexpress και επειδή΄έχει καθυστερήσει να μου έρθει είπα να ψάξω

μέσω του tracking number να δω που βρίσκεται. Κάνοντας αναζήτηση δέματος μέσω του site των ΕΛΤΑ η κατάσταση του δέματος είναι

Περιοχή-> Κ.Α.Τ., Κατάσταση-> Απαιτείται Paypal ή Τιμολόγιο ή Απόδειξη Αγοράς.

Το θέμα είναι ότι την αγορά την έκανα μέσω Prepaid κάρτας Πειραιώς.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? 

Δημοσ.

Καλησπέρα, τους στέλνεις την απόδειξη της χρέωσης λογικά. Δεν έχεις κάποιο χαρτί σαν απόδειξη που δείχνει τι σε χρέωσαν και για ποιο πράγμα;

Δημοσ.

Αν επιτρέπεται τι ποσό ήταν η οθόνη σου ? 

Φανταζομαι αν τους στειλεις screenshot απο την παραγγελία και τις κινήσεις τις prepaid σου μπορείς να το αποδείξεις , τουλάχιστον στην δική μου της Πειραιώς υπάρχει κινήσεις τις προπληρωμένης κάρτας (συνοπτικό)

Εχουν λυσσάξει και εμένα μου έχουν μπλοκάρει τελωνείο ενα digitizer αξίας 5 ευρώ apo aliexpress που μόλις σήμερα πήρα χαμπάρι !

Καλά μας ξεμπλέγματα !

Δημοσ.

H οθόνη κόστιζε 30 ευρώ. Πρώτη φορά μου μπλοκάρουν ανταλλακτικό στο τελωνείο και έχω κάνει πολλές αγορές. Η κίνηση στην prepaid φαίνεται οπότε θα τους στείλω αύριο

ένα screenshot μαζί με το mail επιβεβαίωσης από το aliexpress και βλέπουμε αν και δεν είμαι αισιόδοξος...

Δημοσ.

Ο χρόνος παράδοσης στις παραγγελίες μου ΄(>100) απο Alie έπαιζε μετά το Σεπτέμβριο στους 2-3 μήνες. Απο τον Φεβρουάριο παίζει σε 30 έως 45 ημέρες.

Τα ερωτήματα μου είναι, που να στείλεις απόδειξη αγοράς? Στην ζήτησε κάποιος? Πόσος καιρός έχει περάσει απο την ημερομηνία παραγγελίας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...