maniac89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι την βοήθειά σας... μια φίλη μου πρόκειται να αφήσει το σπίτι στο οποίο μένει και έχω έρθει σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη της να μπω όσο το δυνατόν άμεσα. (θέλω να αφήσω το σπίτι στο οποίο μένων όσο το δυνατόν συντομότερα -προσωπικοί λόγοι). Το μόνο μου πρόβλημα είναι η ΔΕΗ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει κάπως μεταφορά στο όνομά μου, χωρίς να χρειαστεί να γίνει διακοπή; Δηλαδή να πληρώσει η κοπέλα το μερίδιο που της αντιστοιχεί έως την ημέρα που θα φύγει και μετα να γίνει μεταφορά στο ονομά μου; Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει αν γίνεται αυτό; Υποθέτω, αλλά θέλω να το ψάξω, ότι πρώτα πρέπει να γίνει το συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη και μετά να πάω με το ηλεκτρονικό μισθοτήριο στην ΔΕΗ και να κάνω την μεταφορά. Ευχαριστώ πολύ!
arma1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Πρεπει να γινει ηλεκτρονικα το συμβολαιο σπιτιου στο ονομα σου και μετα πας στην ΔΕΗ για μεταβιβαση ,διαφορετικα δεν γινετε , η μονη λυση ειναι να πεις αυτον που φευγει να σου το αφησει το ρευμα πχ για 1-2 εβδομαδες στα χρηματα που θα συμφωνησετε ,πχ για 2 εβδομαδες 60 ευρω.
green gordon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Η αλλαγη γινεται και τηλεφωνικα αλλα μη μπλεξεις... Αν μπορεις πηγαινε απο κει. Το πηγαινε εκει βεβαια οταν μιλαμε για δεη σημαινει να σαι εκει στις 7 για να παρεις καποιο νουμερο της προκοπης (αν εισαι Αθηνα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα