byrontal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρακαλω, θα ηθελα να μου πει καποιος πως να εμφανισω το μενου στον Google Chrome, οπως εμφανιζεται στον Mozilla! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από byrontal
alfeios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, byrontal είπε Παρακαλω, θα ηθελα να μου πει καποιος πως να εμφανισω το μενου στον Google Chrome!!! κατω απο το Χ που κλεινεις τον chrome εχει τρεις τελιτσες καθετες. Πάτησε εκει
byrontal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 alfeios, σε παρακαλω πες μου πιο αναλυτικα, πως να προσθεσω το μενου του chrome.
alfeios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, byrontal είπε alfeios, σε παρακαλω πες μου πιο αναλυτικα, πως να προσθεσω το μενου του chrome. Αν εννοεις αυτο που δειχνει η φωτο, απλα κανεις κλικ εκει που δειχνει το ποντικι
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, alfeios είπε Αν εννοεις αυτο που δειχνει η φωτο, απλα κανεις κλικ εκει που δειχνει το ποντικι Απο εκει ανοιγει μια καρταλα με επιλογες ...Μετα ? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano
alfeios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Απο εκει ανοιγει μια καρταλα με επιλογες ...Μετα ? Μετα κανεις κλικ σε οποια επιλογη θελεις. Εσυ θελεις να το εχεις μονιμα ανοιχτο, σαν επικεφαλιδα ; Δεν ξερω αν γινεται αυτο
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, alfeios είπε Μετα κανεις κλικ σε οποια επιλογη θελεις. Εσυ θελεις να το εχεις μονιμα ανοιχτο, σαν επικεφαλιδα ; Δεν ξερω αν γινεται αυτο Εγω αυτο θα ηθελα οπως στον Ie.
alfeios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω αυτο θα ηθελα οπως στον Ie. Τοτε λαθος καταλαβα εγω. Συγνωμη Δεν μπορω να σε βοηθησω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα...Πως μπορω να προσθεσω αλλη καρτελα σε chrome ? Ευχαριστω.
alfeios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Για να μην μπερδευτω παλι .... Εννοεις , οταν ανοιγεις τον chrome να αωοιγει συγχρονως δυο καρτελες, μια με το google και αλλη μια ή οταν ειναι ανοιχτο σε μια καρτελα να προσθεσεις δευτερη ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Να υπαρχουν καρτελες οπως της insomnia , pathfinder , greek.to .to κλπ οπως φαινεται στην εικονα .
alfeios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Να υπαρχουν καρτελες οπως της insomnia , pathfinder , greek.to .to κλπ οπως φαινεται στην εικονα . ΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα αλλο αυτο. Εκει τις φτιαχνει μονο του με βαση τη συχνοτητα και το ποτε μπενεις σε αυτες. Δεν ξερω αν μπορεις να μεταβληθει αυτο. πάλι δεν βοηθησα ..... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, alfeios είπε ΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα αλλο αυτο. Εκει τις φτιαχνει μονο του με βαση τη συχνοτητα και το ποτε μπενεις σε αυτες. Δεν ξερω αν μπορεις να μεταβληθει αυτο. πάλι δεν βοηθησα ..... Σημασία έχει και η πρόθεση φίλε μου... Σε YouTube που μπαίνω τακτικά δεν έχει τέτοια επισήμανση. Καπριτσακια... 1
dpolal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιάννη, δοκίμασε να εγκαταστήσεις επέκταση το Speed Dial https://chrome.google.com/webstore/search/speed dial?hl=el ή το Speed Dial 2 ή το Speed Dial Simple. Απλά διάλεξε αυτό που έχει την νεώτερη ενημέρωση και τα περισσότερα downloads. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από dpolal 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, dpolal είπε Γιάννη, δοκίμασε να εγκαταστήσεις επέκταση το Speed Dial https://chrome.google.com/webstore/search/speed dial?hl=el ή το Speed Dial 2 ή το Speed Dial Simple. Απλά διάλεξε αυτό που έχει την νεώτερη ενημέρωση και τα περισσότερα downloads. Ευχαριστω πολυ .Θα δοκιμασω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα