mitsos901 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, έλαβα ένα mail σήμερα από την HMRC (μου βγαζει στο google, ότι είναι σαν την γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων τη δικιά μας) και μου λέει ότι δικαιούμαι επιστροφή κάποιων χρημάτων από ηλεκτρονικές αγορές,αλλά δ έχουν τα στοιχεία μου για να μπουν τα χρήματα?! Έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο?
turbat0s Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Και σου ζητάνε τα στοιχεία σου για να σε πιστώσουν?
mitsos901 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Κάτι τέτοιο..ήταν το ακόλουθο μνμ με ένα pdf που φαίνεται στην εικόνα We've tried to send your tax refund directly on your credit/debit card, but we don't have that information stored. [#You have received this email to be notified that HMRC has issued, a refund and you'll receive it directly on your credit/debit card. [#Transaction details: [#For your security Your transaction details are attached on email , please find and open the pdf file and follow the instruction. [#Authorisation Date/Time: 22/March/2018 08:47:35 [#This confirmation only indicates that your transaction has been processed successfully. [#It does not indicate that your order has been accepted. [#It is the responsibility of HMRC to confirm that your order has been accepted, and to deliver any goods or services you have ordered. [#Please note: HM Agency will never request your password or financial information via email.
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Αν δεν εισαι κάτοικος Αγγλίας ή δεν εχεις σχέσεις με αγγλική εφορία, τοτε μάλλον ειναι scam για phising στοιχείων. Δες το παρακάτω link (αν και παλιο) https://www.theguardian.com/money/2009/sep/09/hmrc-scam-email Αν ακομα δεν εισαι σίγουρος, γραψε μας εδώ το email αποστολέα (την πλήρη διευθυνση) όπως και το url εκει που σου λεει Click Here
mitsos901 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 [email protected] από αυτό το μέιλ μου το στείλανε.. Δ έχω καμία σχέση με Αγγλία απομακρύνονται τα λεφτά ε? Χαχα
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Είναι προσπάθεια phising δηλαδη απατη μπας και σου φάνε λεφτα. Το αγνοεις τελειως και σβήνεις και το email αφοβα.
makfil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δεν θα ξαφνιαζόμουνα αν οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας ιχνηλατούσαν την πραγματική διεύθυνση αποστολής (ip) και κατέληγαν κάπου στη ... Νιγηρία
Salvation81 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 22/3/2018 στις 6:45 ΜΜ, mitsos901 είπε [email protected] από αυτό το μέιλ μου το στείλανε.. Δ έχω καμία σχέση με Αγγλία απομακρύνονται τα λεφτά ε? Χαχα Υπαρχουν τροποι να φανει οτι στελνεις email απο το CIA.GOV πχ, μην δινεις σημασια σε αυτο. ΟΛΑ αυτα ειναι απατεωνιες (τωρα πλεον στελνουν και στα Ελληνικα και καλα εκ μερους της Πειραως, Alpha, Eurobank και Eθνικης). Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Salvation81
marmagia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δεν γίνονται με αυτόν τον τρόπο επιστροφές και ειδικά σε μη φορολογούμενο του ΗΒ. Αγνόησε το η αν θες να είσαι σίγουρος τηλεφώνησε τους. Βέβαια είναι (ακόμα) μέλη της ΕΕ όποτε τυχόν "επιστροφή" από ηλεκτρονική αγορά εντός της ΕΕ δεν θα έστεκε να δικαιολογεί κανενός είδους επιστροφή σε ιδιώτη
user2163 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 HMRC only informs you about tax refunds through the post or through your pay via your employer. All emails, text messages, or voicemail messages saying you have a tax refund are a scam. Do not click on any links in these messages, and forward them to HMRC’s phishing email address and phone number.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα