Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Ζητώ συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα.

Η ερώτησή μου είναι η εξής...

Πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά με χωρίς σημάδια και ζημιά τα αυτοκόλλητα όπως public, plaisio κτλ; Έχω αγοράσει για παράδειγμα το Ni no kuni 2 king ce από public μέσω online και αυτοί μου κόλλησαν δυο...ένα με τιμή και ένα με στοιχεία.. όλοι όσοι βάζουν αυτοκόλλητα είναι απαράδεκτοι...τουλάχιστον βάλτα σε ξεχωριστό ή αυτοκόλλητα που να βγαίνουν εύκολα!

Επεξ/σία από L-Griever
Δημοσ.

Άμα μας πεις πάνω σε τι είναι κολλημένα μπορεί να πάρεις και καμιά απάντηση.

Άμα δεν ξεφλουδίζει ολόκληρο, τότε με κάποιον διαλύτη πχ οινόπνευμα ή ασετόν συνήθως φεύγει. Αρκεί να μην βλάψουν την από κάτω επιφάνεια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Άμα μας πεις πάνω σε τι είναι κολλημένα μπορεί να πάρεις και καμιά απάντηση.

Άμα δεν ξεφλουδίζει ολόκληρο, τότε με κάποιον διαλύτη πχ οινόπνευμα ή ασετόν συνήθως φεύγει. Αρκεί να μην βλάψουν την από κάτω επιφάνεια

Σε χάρτινο κουτί με εικόνες από πάνω. Τα αφαίρεσα επιτυχώς όμως το ένα άφησε πράσινη κόλλα. Αυτοκόλλητο με τσιπ είχε μέσα..

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως μία καλή μέθοδος για αφαίρεση αυτοκόλητων η οποία έχει συζητηθεί και σε άλλα θέματα εδώ μέσα είναι το ζέσταμά τους με τον ζεστό αέρα από ένα πιστολάκι π.χ.

Μόλις ζεσταθούν καλά ξεκολάνε εύκολα χωρίς να σκίζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Συνήθως μία καλή μέθοδος για αφαίρεση αυτοκόλητων η οποία έχει συζητηθεί και σε άλλα θέματα εδώ μέσα είναι το ζέσταμά τους με τον ζεστό αέρα από ένα πιστολάκι π.χ.

Μόλις ζεσταθούν καλά ξεκολάνε εύκολα χωρίς να σκίζουν.

Το έκανα αυτό αλλά άφησε αυτό που είπα.. πράσινη κόλλα από το τσιπ αυτοκόλλητο... :( Μάλιστα από public sticker sigh

Επεξ/σία από L-Griever
Δημοσ.

wd 40 σε πανι η καποιο λαδακι.

φυσικα σε επιφανεια που δεν ποτιζει κτλ.

επειδη ειναι λαδι δεν αφηνει την κολλα να ξανακολλησει. σε αντιθεση με οινοπνευμα κτλ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, καθαρή βενζίνη δοκίμασες ; τη χρησιμοποιούσα για να ξεκολλήσω τα αυτοκόλλητα απο cd's

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια ασφαλή μέθοδος για χάρτινες επιφάνειες.  Αυτά τα αυτοκόλλητα φεύγουν αν τα ποτίσεις με ισοπροπυλικη αλκοόλη και τα ζεστάνεις με πιστολάκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...