Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Δν εχει σημασια ο λογος.. 

Οταν εχεις αναρρωτικη, εχεις αναρρωτικη.. Ειτε εχεις πυρετο, ειτε κτ αλλο τα ιδια θα παρεις! 

Η κυρια στο ΙΚα μου ειχε πει οτι ειναι αναλογα την περιπτωση και οτι δεν ειναι στανταρ. Τωρα αληθεια ψεματα δεν ξερω.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πανος999 είπε

Οκ τοτε.. Αυτη θα ξερει καλυτερα σιγουρα! 

βασικα περιμενω τα χαρτια απο την δουλεια για να τα παω στο ΙΚα ,μετα θα γραψω τι παιρνω και θα βγαλουμε πορισμα!

Δημοσ.

IMG_20180411_220322.jpg

Υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος; 47 ευρώ για 11 ημέρες;

Στις Sun Apr 08 2018 στις 12:02 ΜΜ, Πανος999 είπε

Οκ τοτε.. Αυτη θα ξερει καλυτερα σιγουρα! 

Για δες και εσύ ανέβασα φώτο 

Δημοσ.
Στις Wed Apr 11 2018 στις 11:57 ΜΜ, Πανος999 είπε

Τι μισθο παιρνεις?? Πολυ λιγα μου φαινονται.. 

850 παίρνω, λες να κάνω ένσταση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά θα δώσει περισσότερα ο εργοδότης τι σε νοιάζει τι δίνει το ΙΚΑ;

Η απόφαση αφορά αυτόν που σου βγάζει τη μισθοδοσία, για εσένα ο,τι και να λέει είναι αδιάφορο

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Απλά θα δώσει περισσότερα ο εργοδότης τι σε νοιάζει τι δίνει το ΙΚΑ;

Η απόφαση αφορά αυτόν που σου βγάζει τη μισθοδοσία, για εσένα ο,τι και να λέει είναι αδιάφορο

Δηλαδή θα πάρω κανονικά το μισθό μου; 850;

Δημοσ.

Λιγο λιγοτερα.. 

Απλα δν ξερω απο τι εξαρταται ποσα δινει το ΙΚΑ.. δηλαδη γιατι εγω πηρα 10 ευρω τη μερα κ εσυ 3?κ παιρνω κ πολυ λιγοτερα.. 

Βεβαια μν σ αγχωνει αυτο γτ κ εγω απ οσο ξερω συμψηφιζονται με του εργοδοτη.. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Λιγο λιγοτερα.. 

Απλα δν ξερω απο τι εξαρταται ποσα δινει το ΙΚΑ.. δηλαδη γιατι εγω πηρα 10 ευρω τη μερα κ εσυ 3?κ παιρνω κ πολυ λιγοτερα.. 

Βεβαια μν σ αγχωνει αυτο γτ κ εγω απ οσο ξερω συμψηφιζονται με του εργοδοτη.. 

Αυτό είδα κ εγώ... 3 ευρώ; ούτε τσιγγάνος να ήμουν. 

Δημοσ.

Οι πρώτες τρεις ημέρες τον χρόνο δεν πληρώνονται από το ΙΚΑ. Οι επόμενες 15 ημέρες είναι το 25% του τεκμαρτού ημερομισθίου. Και από την 16η ημέρα και μετά το 50% του τεκμαρτού. Για κάθε μέλος οικογένειας που ασφαλιζεις +10%/άτομο.

Στην δίκη σου περίπτωση τα 3+€ που είδες είναι γιατί είχες νοσηλεία στο νοσοκομείο και το ΙΚΑ πλήρωσε τα νοσηλεία σου σε αυτό γιαυτο και περνεις τόσα λίγα αλλιώς για τις πρώτες 15 ημέρες θα λαμβάνες 11,02€ χ 15...

ελπιζω να έγινα κατανοητός.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, greekparot είπε

Οι πρώτες τρεις ημέρες τον χρόνο δεν πληρώνονται από το ΙΚΑ. Οι επόμενες 15 ημέρες είναι το 25% του τεκμαρτού ημερομισθίου. Και από την 16η ημέρα και μετά το 50% του τεκμαρτού. Για κάθε μέλος οικογένειας που ασφαλιζεις +10%/άτομο.

Στην δίκη σου περίπτωση τα 3+€ που είδες είναι γιατί είχες νοσηλεία στο νοσοκομείο και το ΙΚΑ πλήρωσε τα νοσηλεία σου σε αυτό γιαυτο και περνεις τόσα λίγα αλλιώς για τις πρώτες 15 ημέρες θα λαμβάνες 11,02€ χ 15...

ελπιζω να έγινα κατανοητός.

Άρα πόσα λεφτά θα χάσω; 

Δημοσ.

Μα δεν χάνεις, θα δώσεις την απόφαση στον λογιστή της επιχείρησης που εργάζεσαι και αυτός θα σου καλύψει τα υπόλοιπα του μισθού σου. Μπορεί να δεις ένα -10% απλά.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, greekparot είπε

Μα δεν χάνεις, θα δώσεις την απόφαση στον λογιστή της επιχείρησης που εργάζεσαι και αυτός θα σου καλύψει τα υπόλοιπα του μισθού σου. Μπορεί να δεις ένα -10% απλά.

Το έδωσα το χαρτί ναι, Αντε να δούμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...