Προς το περιεχόμενο

ashampoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Αγορασα το NERO BURNING ROM,  επειδή στον παλιό μου υπολογιστη δουλευα το NERO SMART και ηταν πολυ καλο. Με το καινουριο ομως γινεται χαμος. Δεν καταλαβαινω τιποτα. Μου ειπαν για το  ASHAMPOO. Απο που μπορω να το κατεβασω με ασφαλεια και να μην ειναι δοκιμαστικο; Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δωρεάν έκδοση...

http://download.cnet.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html

Λίγο προσοχή στην εγκατάσταση για να ξετσεκάρεις τα adwares ή αν έχει στην αρχή επιλογή για custom εγκατάσταση επέλεξε αυτό και ξετσεκάρισε ότι σου βγάλει σαν προτεινόμενο.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 3/23/2018 στις 10:58 ΠΜ, OLNYSTER είπε

Γεια σας παιδια. Αγορασα το NERO BURNING ROM,  επειδή στον παλιό μου υπολογιστη δουλευα το NERO SMART και ηταν πολυ καλο. Με το καινουριο ομως γινεται χαμος. Δεν καταλαβαινω τιποτα. Μου ειπαν για το  ASHAMPOO. Απο που μπορω να το κατεβασω με ασφαλεια και να μην ειναι δοκιμαστικο; Ευχαριστω

Υπάρχει σε προσφορά για περιορισμένο χρόνο το Ashampoo® Burning Studio 19. Είναι πολύ αξιόπιστο πάντως...:rolleyes:

Δημοσ.

Τα burning studio μου δημιουργεί πρόβλημα κατά το κλείσιμο dvd. Πιθανώς κάποια ασυμβατότητα firmware του player/recorder ισως... κατά τα άλλα είναι πολύ καλό.

Αν δεν έχεις θέμα με το κλείσιμο μείνε σε αυτό.

Εναλλακτική free και πολύ καλή περίπτωση είναι το cdburnerXP

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...