tonypapadovic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες επέμενε αριθμός να με παίρνει στο viber αρχικά και κατόπιν κανονικά. Οι κλήσεις ήταν από τους αριθμούς 686996880, 688678485 - δεν το σήκωσα βέβαια. Κατόπιν μου ήρθε voicemail με μία προκαθορισμένη συνομιλία για κάποιο τρακάρισμα που εμπλεκόμουν εγώ και είχα αφήσει τον αριθμό μου και την πινακίδα μου or sth. Στο μήνυμα στον τηλεφωνητή έκανε διάλογο μόνος του ο τύπος (σαν να απαντούσα και γω δηλαδή - lol), απλά το αφήνω εδώ να το ξέρουμε γενικά γιατί με ένα σύντομο search δεν βρήκα αναφορές Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από tonypapadovic
kleo1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 μονος ρωτούσε, μόνος απαντούσε; κι εγω είδα πριν λίγο ένα mail. κάποιος απο Ινδονησία θέλει να μου στείλει $ 5,2εκ
tonypapadovic Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, kleo1 είπε μονος ρωτούσε, μόνος απαντούσε; κι εγω είδα πριν λίγο ένα mail. κάποιος απο Ινδονησία θέλει να μου στείλει $ 5,2εκ Ναι ναι, υποθέτω ότι θα είχαμε τον ίδιο "διάλογο" αν το σήκωνα... εντελώς προκαθορισμένες οι δικές του ατάκες δηλαδή Άκυρο πλάκα ήταν! Lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις