Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω να πάρω μια ultra wide οθόνη η οποία προορίζεται κυρίως για χρήση γραφείου.

Μια επιλογή που σκέφτομαι είναι αυτή -> https://www.e-shop.gr/othoni-lg-34um68-p34-ultrawide-fhd-black-p-PER.170756

Το budget που σκέφτομαι είναι ανάμεσα 300€ με 450€.

Την επιλογή της συγκεκριμένης οθόνης την έκανα γιατί έχει επιπλέον και τον βραχίονα που θα μου επιτρέπει να την ρυθμίζω στο ύψος (πράγμα αρκετά εργονιμικό).

Αναμένω γνώμες και προτάσεις.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την εχω τη συγκεκριμενη σχεδον 2 χρονια και ειναι πραγματικα αψογη. Θυμαμαι οταν την αγορασα απο amazon.co.uk δεν ειχε ουτε ενα review και τωρα εχει 520.

Επεξ/σία από epivitor
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο τις καλυτερες.

Και μπορει να εχεις συνδεδεμενα 2 hdmi σε 2 διαφορετικα PC και να παιζουν διπλα-διπλα σαν 2 οθονες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορεις να βγαλεις μια φωτο εχοντας 4 παραθυρα ανοικτα σε quarters θα με βοηθουσε πολυ γιατι και εγω ψαχνω μια καλη λυση για productivity.

Επεξ/σία από Chemical
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/24/2018 στις 11:58 ΠΜ, eftihios1986 είπε

Τελικά λέω να κάνω την υπέρβαση και να πάω σε αυτήν -> https://www.skroutz.gr/s/8614186/LG-34UC88.html?from=opensearch&keyphrase=LG+34UC88

Αν μπορέσεις γράψε τις εντυπώσεις σου όταν θα την έχεις. Κι εγώ προσανατολίζομαι σε 34' αλλά οικονομικότερη: την LG 34UM68 ή την νεότερη LG 34UM69.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μετά από ένα μήνα χρήσης μπορώ να πω ότι η οθόνη είναι απίστευτη. Αυτό που με φόβιζε είναι ότι ίσως ήταν κουραστική αλλά τελικά η ανάλυση σε συνδυασμό με το μέγεθος την κάνουν χορταστική

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...