giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκανα ενα scan με το adw cleaner της malwarebytes, δεν μου βρηκε τιποτα απολυτως και καταλαθως πατησα την επιλογη clean που υποπτως και περιεργως υπηρχε χωρις λογο, μου επανεκινησε το pc απο μονο του χωρις καν να με ρωτησει και ετρεχα τουλαχιστον 100 προγραμματα μαζι εκεινη την ωρα, εχασα ολη μου τη προοδο! στο log μετα μου εβγαλε κατι κινεζικα και στο τελος αυτα: ::Tracing keys deleted ::Winsock settings cleared ::Additional Actions: 0 Τι μου εκανε στο συστημα? Μου εκανε μπαχαλο το registry? τι διεγραψε ακριβως? Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
jim_p Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Αν δεν κανω μεγαλο λαθος, αν χρειαστει επανεκκινηση στο τελος, το adwcleaner σου βγαζει ενα παραθυρο που σου λεει να κλεισεις οτι κανεις πριν κανει επανεκκινηση. Αν εσυ το αγνοησες και πατησες οκ για να φυγει απλα, δεν φταιει το προγραμμα για οτι εχασες απο τις εφαρμογες που αφησες ανοιχτες. Για να σου εβγαλε το clean ενεργο, μαλλον κατι θα ειχες. 2
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jim_p είπε Αν δεν κανω μεγαλο λαθος, αν χρειαστει επανεκκινηση στο τελος, το adwcleaner σου βγαζει ενα παραθυρο που σου λεει να κλεισεις οτι κανεις πριν κανει επανεκκινηση. Αν εσυ το αγνοησες και πατησες οκ για να φυγει απλα, δεν φταιει το προγραμμα για οτι εχασες απο τις εφαρμογες που αφησες ανοιχτες. Για να σου εβγαλε το clean ενεργο, μαλλον κατι θα ειχες. Ναι οντως πιθανων να πατησα οκ, το δοκιμασα παλι, καθε φορα που κανω scan μου βγαζει πως το Adw cleaner δε βρήκε τιποτα στο συστημα σας αλλα η επιλογή clean παντα υπάρχει. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Το adw δημιουργεί ένα Log εκεί από όπου τρέχει και αναφέρει τι έχει κάνει. ΑΝ το έτρεξες από τις λήψεις εκεί θα είναι και το log. Επίσης στον c δημιουργεί έναν φάκελο AdwCleaner και μέσα έχει backup από ότι έχει αφαιρέσει καθώς και τι έχει αλλάξει στην registry. 1
frozex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Αυτό με τα κινέζικα που λες είναι απλώς ένα "σημειvματάρειο" που σου εμφανίζει μετά από κάθε clean -> restart ώστε να σου εξηγήσει τη διέγραψε. Σε εσένα λογικά δεν έκανε τπτ απλώς σου το εμφάνισε γτ αυτή είναι η δουλειά του. Τέλος νομίζω πως δεν γίνετε να μην δεν σου βρήκε τπτ, απλώς θα ξέχασες να αλλάξεις καρτέλα, αν πήγαινες στο "registry" σίγουρα θα έβλεπες κάτι.
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Οσα scan και να κανω παντα no unwanted element founds μιυ βγαζει αλλα συνέχεια μου βγαζει την επιλογή "clean"
jim_p Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Αν το πατησεις σου κανει επανεκκινηση ή απλα βγαζει το log και τερμα?
giorgosmcmc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2018 στις 9:04 ΠΜ, jim_p είπε Αν το πατησεις σου κανει επανεκκινηση ή απλα βγαζει το log και τερμα? Κανει* επανεκκίνηση και βγαζει το log, 100 φορες να το κανω το ιδιο θα γινεται αλλα ποτε δε μου λεει οτι βρήκε οντως κατι. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από giorgosmcmc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα