Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, πήρα επιτέλους την απόφαση να αγοράσω την συγκεκριμένη οθόνη παρόλο που διάβασα ότι είναι λίγο λόττο να πέσεις σε καλό κομμάτι. Για αυτό αποφάσισα να την αγοράσω από μαγαζί που θα μπορούσα να την πάω πίσω και να μου δώσουν τα λεφτά μου και έτσι την πήρα από το E-shop χθες.

Δυστυχώς η οθόνη έχει όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες, ένα σημαδάκι, το οποίο δεν είμαι και 100% σίγουρος αν είναι καμένο pixel ή κάποια σκιά στα φιλμ της οθόνης εσωτερικά. Όπως και να έχει δοκίμασα, διάφορες τεχνικές που βρήκα στο ίντερνετ, προγράμματα, απαλή πίεση κτλ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα 😢

Επίσης έχω την εντύπωση ότι το backlight bleed της ίσως είναι λίγο παραπάνω από τον μέσω όρο. 

Οπότε το ερώτημα μου είναι, τι να κάνω ρε παιδιά? Με την λογική ότι δεν έχω και καμία εγγύηση ότι η επόμενη θα είναι καλύτερη, να την κρατήσω έτσι όπως είναι ή να μπω στην διαδικασία επιστρέφω και παραγγέλνω άλλη έως ότου μου κάτσει καλύτερη? 

IMG-2050f031584a99093ae2178084a91e5b-V.jpg

IMG-f0a3f2392b1944c34075ff05d70b154c-V.jpg

IMG-0b4ffd0db0d3bc79f74a2ee948eaaa7b-V.jpg

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον το πάνελ, γιατί την φωτογραφία την τράβηξα με Samsung Note 8. 

Οπότε 3DJIN με κλειστά μάτια από ότι κατάλαβα μου λες αλλαγή. 

Δημοσ.

Για το σημάδι που λες δεν μπορώ να καταλάβω και να εκφέρω γνώμη, όμως από την τελευταία φωτό το backlight bleed που βλέπω είναι υπερβολικό. 'Εχω την ίδια οθόνη παρεπιπτόντως, θα σε συμβούλευα να την επιστρέψεις για άλλο κομμάτι. Επίσης όταν την παραλάβεις την καινούργια, εκεί στο μαγαζί επιτόπου, άνοιξέ τη και βάλτη στην πρίζα/σύνδεσέ τη και θα δεις τι παίζει.

Καλή τύχη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε παρομοιο backlight bleed που ειχα σε samsung στο eshop μου την αντικατεστησαν.

χωρις αλλο θεμα με pixel κτλ.

στειλε και ενα εμαιλ στην asus να δεις αν την καλυπτει η εγγυηση. μερικες φορες οι εταιρειες ειναι ποιο δεκτικες σε αλλαγη .

το pixel φαινεται πολυ?  γιατι ουτε καμενο ειναι ουτε stuck κατι αλλο παιζει.

Επεξ/σία από tyf
Δημοσ.
10 ώρες πριν, MultiDoc είπε

Για το σημάδι που λες δεν μπορώ να καταλάβω και να εκφέρω γνώμη, όμως από την τελευταία φωτό το backlight bleed που βλέπω είναι υπερβολικό. 'Εχω την ίδια οθόνη παρεπιπτόντως, θα σε συμβούλευα να την επιστρέψεις για άλλο κομμάτι. Επίσης όταν την παραλάβεις την καινούργια, εκεί στο μαγαζί επιτόπου, άνοιξέ τη και βάλτη στην πρίζα/σύνδεσέ τη και θα δεις τι παίζει.

Καλή τύχη.

MultiDoc και εμένα όπως είπα μου φαίνεται "μυστήριο" το πρόβλημα με τα pixel. Όσο αυτό που λες για άνοιγμα επιτόπου, θα το επιτρέψουν στο e-Shop, γιατί μου την έφεραν σπίτι και επίσης με τον φωτισμό που θα έχει εκεί δύσκολα θα φανεί αν έχει πρόβλημα με το backlight bleed πιστεύω. Εσύ από που την πήρες? 

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Lol, καλή τύχη με το e-shop..

Γιατί το λες αυτό φίλος? Κάτω κάτω στο τιμολόγιο το αναφέρει ότι μέσα σε 14 μέρες, χωρίς να αναφέρεται λόγο, μπορείτε να την επιστρέψετε πίσω. Όπως επίσης το ρώτησα και στα κεντρικά τους και μου είπαν ΟΚ, την επιστρέφω και μου επιστρέφουν τα χρήματα. Οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα. Το μόνιτορ το παρέλαβα προχθές την Παρασκευή. 

1 ώρα πριν, tyf είπε

σε παρομοιο backlight bleed που ειχα σε samsung στο eshop μου την αντικατεστησαν.

χωρις αλλο θεμα με pixel κτλ.

στειλε και ενα εμαιλ στην asus να δεις αν την καλυπτει η εγγυηση. μερικες φορες οι εταιρειες ειναι ποιο δεκτικες σε αλλαγη .

το pixel φαινεται πολυ?  γιατι ουτε καμενο ειναι ουτε stuck κατι αλλο παιζει.

Φίλε tif, λέω να μην μπλέξω με ASUS, από την στιγμή που έχω την δυνατότητα επιστροφής. Προχθές την πήρα. 

Το pixel, φυσικά σε παιχνίδια δεν το παρατηρείς (κυρίως FPS παίζω), αλλά κλασσικά όταν σερφάρω και επειδή γνωρίζω ότι είναι εκεί, το μάτι μου πάει κατευθείαν δυστυχώς. Και ναι όντως όπως είπα παίζει ένα μυστήριο με το τι είναι 😕

Ίσως είναι σκιά απο εσωτερικό χτύπημα σε κάποια από τα layers που έχουν μέσα ή κανένα σκουπίδι. 

Ορίστε και μερικές άλλες φωτογραφίες που έβγαλα χθες πριν την πακετάρω.

IMG-19a027340493fe7dfb7d17134bfdee96-V.jpg

IMG-017947b90c62fe08e293d6591d6dc5fe-V.jpg

IMG-7188fb80b90709dd947210d17d3fbea0-V.jpg

IMG-a324b177c45e4e37fb0eb52817698ea6-V.jpg

IMG-bac3ff0507ba25d53e22b1b4b342d6c4-V.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

φτάσαμε να δίνουμε 800 ευρο και δείτε τι μας πουλάνε το πρόβλημα ειναι αστείο με αυτά τα πανελ 50/50 να μην έχεις μεγάλο πρόβλημα με pixel/dust/bleed

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό φίλε lelos1, αλλά έλα που δεν παίζει κάτι καλύτερο, δηλαδή το αντίστοιχο Acer και το AOC, δεν μου αρέσουν τόσο πολύ και έχουν και αυτά παρόμοια θεματάκια. Θα δοκιμάσω τουλάχιστον ακόμα μια φορά να πάω ξανά για το ίδιο και αν στην τρίτη φορά δεν μου βγει καλό, θα παραμείνω με το Samsung 27" 1080p VA 60Hz δυστυχώς,  αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνιτορ μου. Πάντως το σίγουρο ειναι ότι για 879 ευρώ που έδωσα, έπρεπε απλά να ειναι τέλειο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κιτρινομαγαζο στα ασους λενε εχει σχεση με Ιταλια .Σε περιπτωση που ξερω 1 μηνα αναμονη,μετα πιστωτικο.Ετυχε βλαβη στα 2 χρονια.Ειχε 3 χρονια εγγυηση

Επεξ/σία από Diskimpex
Δημοσ.
Στις 3/30/2018 στις 3:20 ΜΜ, Diskimpex είπε

Το κιτρινομαγαζο στα ασους λενε εχει σχεση με Ιταλια .Σε περιπτωση που ξερω 1 μηνα αναμονη,μετα πιστωτικο.Ετυχε βλαβη στα 2 χρονια.Ειχε 3 χρονια εγγυηση

Μα εγώ θα κάνω χρήση αυτού που γράφει κάτω κάτω στο τιμολόγιο "ο αγοραστής έχει δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής των εμπορευμάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών, εφόσον βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση μπλα μπλα μπλα..."

Δημοσ.

Τελικά μια χαρά, σήμερα μου έστειλαν το πιστωτικό (μια εβδομάδα πήρε) και την ξαναέβαλα για παραγγελιά, ελπίζοντας ότι θα έρθει καλύτερο κομμάτι. Δυστυχώς δεν έχουν στοκ και θα καθυστερήσει για μετά το Πάσχα, αλλά δεν πειράζει. Πάντως χθες που με καλέσανε, το σέρβις τους δεν το αναγνώρισε σαν πρόβλημα το backlight bleed της

Δημοσ.

Video με 20 οθονες και το backlight bleed τους  ολες asus pg 279q δεν το σχολιαζω αλλα οντως στο συγκεκριμενο δειχνει οτι το quality control ειναι ανυπαρκτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...