Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/24/2018 στις 11:14 ΠΜ, topdim είπε

Καλημέρα, πήρα επιτέλους την απόφαση να αγοράσω την συγκεκριμένη οθόνη παρόλο που διάβασα ότι είναι λίγο λόττο να πέσεις σε καλό κομμάτι. Για αυτό αποφάσισα να την αγοράσω από μαγαζί που θα μπορούσα να την πάω πίσω και να μου δώσουν τα λεφτά μου και έτσι την πήρα από το E-shop χθες.

Το ζουμι της υποθεσης ομως ειναι αυτο.

Οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το φερνει αποκλειστικα και μονο ο συμφορουμιτης ακριβως επειδη εν γνωση του αγορασε οτι αγορασε.

Το ιδιο και αλλα ατομα που γραφουν αναλογα σχολια στο Skroutz στις κριτικες.

Προφανως και για τα χρηματα αυτα θα επρεπε να υπαρχει καλυτερο QC,αλλα το bleeding δυστηχως ειναι κουσουρι ολων των ips panels,οπως και αλλα κουσουρια εχουν και τα VA panels.

Δεν υπαρχει τελειο monitor αγαπητε γιατι ειναι ηλεκτρονικο προιον.Κοινως μπορει να μην σου εχει bleeding ή κολλημενο pixel αλλα μπορει μετα απο 7μηνες να σταματησει να λειτουργει ετσι χωρις λογο.

Απο την στιγμη που γνωριζες τι παιζει με αυτες τις οθονες και αποφασισες να κανεις την κινηση καπου εκει τελειωνουν ολα.Ποσο μαλλον οταν συνεχιζεις παρολα τα οσα επαθες.

Στις 4/3/2018 στις 6:40 ΜΜ, topdim είπε

την ξαναέβαλα για παραγγελιά, ελπίζοντας ότι θα έρθει καλύτερο κομμάτι. 

Μαθετε να κανετε τα αυτονοητα.Vote with your wallet,δηλαδη ψηφιστε με το πορτοφολι σας.

Αν δεν αγοραζε κανεις τις οθονες αυτες και μενανε στο ραφι,να δουμε αν δεν εκανε μετα τιποτα η εταιρεια.

Αλλα οσο βλεπει οτι ο κοσμος παρολα τα θεματα εξακολουθει να αγοραζει,η εταιρεια παιρνει το μνμ οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα και απλα οποιος χρειαστει θα την επιστρεψει πισω.

Κακο σε σας και ολους τους υπολοιπους κανετε αν αγοραζετε τα εν λογω μοντελα.

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, HPPRO είπε

Γιατί δεν αγοράσεις από Amazon UK την αντίστοιχη ViewSonic?

Βασικά και την ίδια την ASUS σκεφτόμουνα από Amazon UK, FR, DE κτλ αλλά παρόλο που μου έβγαινε φθηνότερα, είπα να μη το ρισκάρω, γιατί αν φάω ήττα, θα πρέπει να την στέλνω πίσω και με τα μεταφορικά πέρα δώθε θα έφτανα πολύ κοντά στην τιμή που έχουν Ελλάδα.
Η συγκεκριμένη που λες την είχα δει, αλλά τι λες είναι στάνταρ πιο καλή περίπτωση να μη τύχη προβληματικό μοντέλο?

9 ώρες πριν, 3DJIN είπε

πηγαινε σε αλλο πανελ ασε το ips

Σε ΤΝ δεν θέλω να πάω, γιατί παρόλο που βελτιώθηκαν τόσα χρόνια, υστερούν σε χρώματα και γωνίες θέασης. 
Ενώ VA πάνελ από ότι ξέρω δεν υπάρχει με G-Sync έστω 144Hz 2K ανάλυσης, εκτός αν κάνω λάθος?
Οπότε το IPS μάλλον είναι το καλύτερο συνολικά.

2 ώρες πριν, keravnos21 είπε

Video με 20 οθονες και το backlight bleed τους  ολες asus pg 279q δεν το σχολιαζω αλλα οντως στο συγκεκριμενο δειχνει οτι το quality control ειναι ανυπαρκτο

Το έχω δει το συγκεκριμένο και με είχε προβληματίσει, αλλά είπα να το ρισκάρω. Την πρώτη δεν μου βγήκε, όπως είδες, ελπίζω η επόμενη που θα μου στείλουν να είναι καλύτερη, γιατί αν δεν έχει πρόβλημα με pixels και έστω λίγο backlight bleed να έχει θα την κρατήσω μάλλον, γιατί από ότι κατάλαβα το τέλειο δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι ακριβός έτσι!! Εγώ είδα πολύ μεγάλη διαφορά, από την 27αρα VA 1080p Samsung που έχω τώρα, στην ποιότητα εικόνας παρόλο το κακό backlight bleed, το οποίο όμως μέσα στα παιχνίδια, που για αυτό την αγόρασα, δύσκολα διακρίνετε.
Τώρα ότι είναι απαράδεκτο να σκας τόσα ευρώ και να παίζεις λότο στο τι θα σου έρθει, ναι είναι απαράδεκτο και θα συμφωνήσω ότι έπρεπε να κάνει 500 ευρώ μαξ.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, topdim είπε

Βασικά και την ίδια την ASUS σκεφτόμουνα από Amazon UK, FR, DE κτλ αλλά παρόλο που μου έβγαινε φθηνότερα, είπα να μη το ρισκάρω, γιατί αν φάω ήττα, θα πρέπει να την στέλνω πίσω και με τα μεταφορικά πέρα δώθε θα έφτανα πολύ κοντά στην τιμή που έχουν Ελλάδα.
Η συγκεκριμένη που λες την είχα δει, αλλά τι λες είναι στάνταρ πιο καλή περίπτωση να μη τύχη προβληματικό μοντέλο?

Σε ΤΝ δεν θέλω να πάω, γιατί παρόλο που βελτιώθηκαν τόσα χρόνια, υστερούν σε χρώματα και γωνίες θέασης. 
Ενώ VA πάνελ από ότι ξέρω δεν υπάρχει με G-Sync έστω 144Hz 2K ανάλυσης, εκτός αν κάνω λάθος?
Οπότε το IPS μάλλον είναι το καλύτερο συνολικά.

Το έχω δει το συγκεκριμένο και με είχε προβληματίσει, αλλά είπα να το ρισκάρω. Την πρώτη δεν μου βγήκε, όπως είδες, ελπίζω η επόμενη που θα μου στείλουν να είναι καλύτερη, γιατί αν δεν έχει πρόβλημα με pixels και έστω λίγο backlight bleed να έχει θα την κρατήσω μάλλον, γιατί από ότι κατάλαβα το τέλειο δεν υπάρχει.

Έχω αγοράσει 2 ASUS τις άλλαξα 2 φορές το Αμαζον πληρώνει τα μεταφορικά εσυ τίποτα, πήρα 2 Viewsonic κ οι 2 ήταν άψογες (όσο μπορεί να είναι το IPS)

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, HPPRO είπε

Έχω αγοράσει 2 ASUS τις άλλαξα 2 φορές το Αμαζον πληρώνει τα μεταφορικά εσυ τίποτα, πήρα 2 Viewsonic κ οι 2 ήταν άψογες (όσο μπορεί να είναι το IPS)

Περίεργο μου ακούγετε, ότι αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής το ίδιο!!! Μιλάμε για αγορά από UK για Ελλάδα σωστά? Μήπως είσαι τίποτα Prime χρήστης? Και ισχύει ακόμα και σε περίπτωση που δεν σου αρέσει π.χ. ? Ή πρέπει να έχει κάτι χοντρό?
Viewsonic εννοείς αυτήν https://www.amazon.co.uk/ViewSonic-XG2703-GS-27-inch-DisplayPort-Speakers/dp/B01LWJMM1S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1523039183&sr=8-1&keywords=Viewsonic+gsync ? Γιατί στα reviews έχει φωτογραφίες με τρελό BLB από κάποιους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, topdim είπε

Περίεργο μου ακούγετε, ότι αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής το ίδιο!!! Μιλάμε για αγορά από UK για Ελλάδα σωστά? Μήπως είσαι τίποτα Prime χρήστης? Και ισχύει ακόμα και σε περίπτωση που δεν σου αρέσει π.χ. ? Ή πρέπει να έχει κάτι χοντρό?
Viewsonic εννοείς αυτήν https://www.amazon.co.uk/ViewSonic-XG2703-GS-27-inch-DisplayPort-Speakers/dp/B01LWJMM1S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1523039183&sr=8-1&keywords=Viewsonic+gsync ? Γιατί στα reviews έχει φωτογραφίες με τρελό BLB από κάποιους.

Αυτή λέω κ ναι είμαι Prime...

Δημοσ.

Tο amazon αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και δεν έχω Prime.

Αν θες αμεσότητα ανεξαρτήτως κόστους (όχι ότι είναι ακριβά ντε και καλά, απλά δεν έχω τσεκάρει πρόσφατα)

Dell gaming monitor Ελληνικής αντιπροσωπείας. Αγορά από e-shop είναι για γέλια με τις εναλλακτικές που υπάρχουν.

Δημοσ.

Η 279q εχει πααρα πολλα θεματα την εχω 2.5 χρονια και εχω αλλαξει 3 οθονες χωρις υπερβολη... αυτη που εχω τωραδεν ειναι τελεια αλλα τουλαχιστον πολυ καλυτερη απ τις προηγουμενες... κακιστο quality control. Αν την ειχα δοκιμασει αμεσως οταν την αγορασα δεν θα την κραταγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον μόνο εγώ ήμουν τυχερός με την συγκεκριμένη. Καθόλου Blb. Η δικιά μου είναι παραγωγής Ιανουαρίου 2017, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Επεξ/σία από petranthe
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, petranthe είπε

Μάλλον μόνο εγώ ήμουν τυχερός με την συγκεκριμένη. Καθόλου Blb. Η δικιά μου είναι παραγωγής Ιανουαρίου 2017, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Να φανταστείς ότι η δικιά μου ήταν και Νοέμβριο του 2017!!! 
Την πουλάς? :lol:
Άντε να δω από  βδομάδα που θα μου στείλουν την άλλη.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, topdim είπε

Την πουλάς? :lol:
Άντε να δω από  βδομάδα που θα μου στείλουν την άλλη.

Μπα δύσκολα :P

Ελπίζω να είσαι τυχερός. Έλεος με το quality control της Asus. Απλά έλεος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...