topdim Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε Mην κομπλάρεσαι όταν λέω ότι δεν βαστάει για 1440p 165hz ακατέβατα. Τι νομίζεις ότι κάνει σε 3828 παιχνίδια στο steam, σε 534 στο uplay και σε 1234 στο origin είναι αδιάφορο. Φυσικά και κάποια foris έχουν κατασκευαστικά θέματα, όπως όλα τα προϊόντα άλλωστε, από γιαούρτια μέχρι τα challenger της nasa, η eizo όμως με τη συγκεκριμένη σειρά ξεπερνά ζητήματα της υλοποιήσης της τεχνολογίας καθαυτής, με τη μόνωση για την διάχυση της φωτεινότητας να γίνεται στο χέρι και φυσικά το κάθε monitor ελέγχεται ξεχωριστά. Εννοείται ότι αστοχίες υλικού συμβαίνουν σε όλα τα προϊοντα. Πληρώνεις το premium του κορυφαίου κατασκευαστή περισσότερο για να περιορίσεις παρά για να εκμηδενίσεις το fault rate. Φίλε μου εσύ είπες ότι είπες και εγώ σου έστειλα τις φωτογραφίες από κάποια παιχνίδια της κατοχής μου, να δεις ότι κάνεις λάθος. Τέλος πάντων, να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα, είναι φυσιολογικό ο φωτισμός που έχει στην βάση της και το σήμα, να μένουν ανοιχτά, όταν κλείνω τον υπολογιστή?
MultiDoc Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 5/13/2018 στις 8:15 ΜΜ, topdim είπε Φίλε μου εσύ είπες ότι είπες και εγώ σου έστειλα τις φωτογραφίες από κάποια παιχνίδια της κατοχής μου, να δεις ότι κάνεις λάθος. Τέλος πάντων, να ρωτήσω κάτι άλλο τώρα, είναι φυσιολογικό ο φωτισμός που έχει στην βάση της και το σήμα, να μένουν ανοιχτά, όταν κλείνω τον υπολογιστή? Tο ρυθμίζεις από το μενού αν θες να είναι ανοιχτό ή κλειστό.
topdim Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, MultiDoc είπε Tο ρυθμίζεις από το μενού αν θες να είναι ανοιχτό ή κλειστό. Φίλε αυτό το ξέρω, άλλο ρώτησα, αν είναι νορμάλ να μένει ανοιχτό το φώς ακόμα και αν έχω κλείσει τον υπολογιστή? Δηλαδή θες να μου πεις, ότι ή κλειστό τελείως ή ανοιχτό πάντα? Δεν καταλαβαίνει η οθόνη το ποτέ είναι ανοιχτό το PC?
MultiDoc Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Ναι δυστυχώς και με κλειστή οθόνη παρέμενε ανοιχτό. Όσο το είχα στη μαμά βάση το είχα απενεργοποιήσει μιας και ήταν ενοχλητικό (πλέον το μόνιτορ το έχω σε βραχίονα και ξεμπέρδεψα)
DiaperCh@nger Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/13/2018 στις 10:15 ΜΜ, topdim είπε είναι φυσιολογικό ο φωτισμός που έχει στην βάση της και το σήμα, να μένουν ανοιχτά, όταν κλείνω τον υπολογιστή? Ναί. Αν θες να κλείνει το δαχτυλίδι θα πρέπει να σβήνεις το Monitor από τον διακόπτη, ή να συνδέσεις το Monitor σε πρίζα με remote switch και να τη κλείνεις με τηλεχειριστήριο Στις 5/13/2018 στις 10:15 ΜΜ, topdim είπε Φίλε μου εσύ είπες ότι είπες και εγώ σου έστειλα τις φωτογραφίες από κάποια παιχνίδια της κατοχής μου, να δεις ότι κάνεις λάθος. Ανέβασες benchmark με 6 fps minimum, 3 fps minimum, 13 fps minimum, 47 fps minimum. Αλλά εγώ κάνω λάθος...... Κατάλαβες γιατί έγραφα για ναυΑρχίδες? Γιατί έδωσες ένα καράβι λεφτά για monitor, που ζορίζεσαι αν αποδίδει τα αναμενόμενα σχετικά με το glow αλλά δεν βλέπεις τις κουτουλιές από τα low στα 3, 6, 13 fps. Δε βλέπεις ότι τα average είναι ανάμεσα στο 35-40% αυτού που μπορεί να δώσει το monitor (και πλήρωσες), ούτε ότι το g-synk δεν δουλεύει στα 3, 6, 13 fps, βέβαια δουλεύει στα 47, αλλά στεναχωριέσαι μην ξεφεύγουν 15-20Nits φωτεινότητας από την κάσα στα πλάγια. Βάλε στο πρόγραμμα cpu-ram για να φχαριστηθείς το monitor. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από DiaperCh@nger 1
topdim Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε Ναί. Αν θες να κλείνει το δαχτυλίδι θα πρέπει να σβήνεις το Monitor από τον διακόπτη, ή να συνδέσεις το Monitor σε πρίζα με remote switch και να τη κλείνεις με τηλεχειριστήριο Ανέβασες benchmark με 6 fps minimum, 3 fps minimum, 13 fps minimum, 47 fps minimum. Αλλά εγώ κάνω λάθος...... Κατάλαβες γιατί έγραφα για ναυΑρχίδες? Γιατί έδωσες ένα καράβι λεφτά για monitor, που ζορίζεσαι αν αποδίδει τα αναμενόμενα σχετικά με το glow αλλά δεν βλέπεις τις κουτουλιές από τα low στα 3, 6, 13 fps. Δε βλέπεις ότι τα average είναι ανάμεσα στο 35-40% αυτού που μπορεί να δώσει το monitor (και πλήρωσες), ούτε ότι το g-synk δεν δουλεύει στα 3, 6, 13 fps, βέβαια δουλεύει στα 47, αλλά στεναχωριέσαι μην ξεφεύγουν 15-20Nits φωτεινότητας από την κάσα στα πλάγια. Βάλε στο πρόγραμμα cpu-ram για να φχαριστηθείς το monitor. Καλά κόλλησες σε ένα παιχνίδι που γράφει 3,6,13 fps στο minimum ενώ στα average του είναι πάνω από 50 (max 100+) και όλα σε max ρυθμίσεις, μην το ξεχνάμε αυτό!!! Κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποιο glitch του συγκεκριμένου παιχνιδιού, γιατί δεν νομίζω ότι είναι πιο βαρύ από το Gears Of War 4, που εκεί είμαι στην 100αρα σε ULTRA. Επίσης δεν είπα ότι σε όλα τα παιχνίδια είμαι κολλημένος στα 165FPS, άλλα τα 60 τουλάχιστον που είναι τα ιδανικά για ομαλό παίξιμο, για τα περισσότερα παιχνίδια, τα έχω μέσα στο νερό. Επίσης το PC μου προς το παρόν γιατί να το αλλάξω? Δεν κολλάει σε τίποτα πραγματικά και δεν είναι ότι αν πάρω καμία από τις καινούργιες CPU θα δω διπλάσια απόδοση, στην καλύτερη τον περιπτώσεων να δω ένα 30 έως 50 max (http://www.game-debate.com/cpu/index.php?pid=2506&pid2=1187&compare=core-i7-8700k-6-core-3-7ghz-vs-core-i7-4770k-4-core-3-5ghz) και φυσικά δεν είναι κάτι έτσι απλό, γιατί θα πρέπει να κάνω αλλαγή στα πάντα (μνήμη, μητρική) και ιδίως αυτό που με καίει είναι ότι η μητρική μου έχει 22 SATA θήρες και έχω 14 σκληρούς και 2 optical drives, οπότε δεν παίζει και μητρική νέας γενιάς με τόσες θήρες δεν παίζει. Ίσα ίσα τώρα τις μειώνουν κιόλας, οι τρόμπες σε 6-8 το πολύ 10!!! Για την πρόταση για παραπάνω RAM μάλλον τα παραλές λίγο, τα 16GB είναι υπεραρκετά, δεν κάνω editing ή rednering, για να θέλω παραπάνω. Αλλά όπως και να έχει το μόνιτορ το επέστρεψα πριν από λίγο πίσω και ζήτησα τα λεφτά μου, γιατί απλά το θεωρώ απαράδεκτο να δίνεις τόσα λεφτά και να παίζεις λόττο, έως ότου σου τύχει κάτι ανθρώπινο και όχι με pixels κολλημένα ή καμμένα ή με BLB κτλ. Θα περιμένω να βγει κάτι καλύτερο και θα παραμείνω με το 27" Samsung VA 1080p monitor μου, που δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα. Ευχαριστώ όλους που μου απάντησαν 2
DiaperCh@nger Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δεν εννοούσα περισσότερη αλλά πιο γρήγορη... (ddr4)
panoskatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μου αρέσει που σε όλα τα φόρουμ ελληνικά και ξένα υπάρχουν αναφορές για θέματα που υπάρχουν σε μόνιτορ της Asus και κάποιοι παρόλα αυτά συνεχίζετε και αγοράζετε!
topdim Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, panoskatos είπε Μου αρέσει που σε όλα τα φόρουμ ελληνικά και ξένα υπάρχουν αναφορές για θέματα που υπάρχουν σε μόνιτορ της Asus και κάποιοι παρόλα αυτά συνεχίζετε και αγοράζετε! Έχεις δίκιο αλλά όταν έχεις GTX1080 και θέλεις κάτι με G-sync σε ανάλυση μεγαλύτερη του 1080p και όχι ultrawide, τι αγοράζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα