Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Heybro είπε

Για τα καινούργια aaa δύσκολα για 4k60p αλλά πριν του 2017 ναι όλα τα πάει τραίνο. Πχ wildlands final fantasy origins δύσκολα για ultra 4k60p νομίζω. 

Το wildlands όχι. 

Το origins ούτε. Θέλει scale 0.95 και μένει καρφωμένο και αυτό 60fps.

Επισης το far cry 5 ultra καρφωμένο και αυτό. 

Το μόνο που θέλει σε όλα τα παιχνίδια είναι να είναι στο off το antialising. Εξάλλου σε 4k είναι ανούσιο. 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Το wildlands όχι. 

Το origins ούτε. Θέλει scale 0.95 και μένει καρφωμένο και αυτό 60fps.

Επισης το far cry 5 ultra καρφωμένο και αυτό. 

Το μόνο που θέλει σε όλα τα παιχνίδια είναι να είναι στο off το antialising. Εξάλλου σε 4k είναι ανούσιο. 

Για τσέκαρε 

4K στο 8.44 χωρίς msaa pcss κτλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο είναι το cyndicate. Όχι το Origins. (και το Origins βεβαια οπως προείπα θέλει χαμηλότερη ανάλυση scale 0.95)

επίσης στο βίντεο αυτός έχει την founders κάρτα.

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτο είναι το cyndicate. Όχι το Origins. (και το Origins βεβαια οπως προείπα θέλει χαμηλότερη ανάλυση scale 0.95)

επίσης στο βίντεο αυτός έχει την founders κάρτα.

Βλεπω και 40αρια φιλε μου

Στο syndicate δεν πειραζει που ειναι founders edition στα 2000 την τρεχει οποτε ειναι full overclocked. Γενικα το 4k ειναι πολυ ζορικο ακομα. Εδω λενε για την 1080 οτι κανει για 2k 144hz και με το ζορι κραταει 75 στα περισσοτερα aaa games. Το βλεπω με την δικια μου και χαιρομαι που πηγα σε 75hz οθονη. 

Και ενα στο wildlands πεφτει στα 40fps συνεχεια. Βαρια παιχνιδια ακομα και για τις καλυτερες καρτες σε 4k.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω χαρει πάρα πολλά παιχνίδια σε 4k/60fps σε ultra. 

Origins, far cry 5,fallout 4,GTA V, rise of the Tomb raider, quantum break, prey και άλλα πολλά. 

Κάποια παιχνίδια όπως το ghost recon και Mafia 3 δεν θα παίξουν 60fps ούτε στην νέα γενιά έτσι όπως είναι unoptimized. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Έχω χαρει πάρα πολλά παιχνίδια σε 4k/60fps σε ultra. 

Origins, far cry 5,fallout 4,GTA V, rise of the Tomb raider, quantum break, prey και άλλα πολλά. 

Κάποια παιχνίδια όπως το ghost recon και Mafia 3 δεν θα παίξουν 60fps ούτε στην νέα γενιά έτσι όπως είναι unoptimized. 

Εδώ βλέπω 45 πάντως ρε συ 

60 με ultra δύσκολα ακόμα και με 95 scaling σε ultra. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ανεβάσω βίντεο κάποια στιγμή. 

Σκέφτομαι μήπως τυχόν το είχα 0. 9 το scale και δεν θυμάμαι καλά. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Chrysostomos είπε

@Heybro H 1080 σε 2Κ ultra πέφτει και κάτω από 60 στο origins έστω και για λίγο σε ορισμένα σημεία.

Όντως για αυτό απορώ γιατί λένε ότι κάνει για 2k 144hz. Εγώ είμαι με 2560x1080 33% πάνω από 1080p και το 2k είναι 33% παραπάνω νομίζω. Τα 75 min τα έχω σχεδόν παντού σε 2k θα πήγαινα στα 60 όπως η 1080.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

και που να δεις τι κλάμα πέφτει σε 4Κ :P

Για αυτό απορώ που ψάχνονται για 4k 144hz monitor ενώ σε πολλά παιχνίδια η 1080ti δεν κρατάει ούτε καν 50. Και καινούργιες κάρτες να βγουν θα ζορίζονται για 60αρι ultra στα νέα παιχνίδια του 2018. Ούτε το 2k δεν είναι mainstream το 4k θα αργήσει πολύ. 

Δημοσ.

Αυτοί που θέλουν 144 καρφωμένα,κατά βάση είναι competitive fps gamers που δεν τους νοιάζει και να ρίξουν και μερικά settings  . Η 1080ti είναι αρκετή για 2k 144 σε πολλά παιχνίδια αυτού του τύπου ,έστω και με κάποιες υποχωρήσεις. Οι υπόλοιποι βολευόμαστε και με λιγότερα. 

Εγώ πολλές φορές κατεβαίνω στα 100 ή 120 για να είναι πιο σταθερό,αν και σε αυτά που παίζω δεν έχω θέμα με stuttering και ας ανεβοκατεβαίνει από 90 στα 130 πχ.

Η επόμενη **80ti λογικά θα είναι ιδανική για 2κ/144 .

Το 4k/144 είναι μακριά ακόμα,αν και είναι της άποψης ότι σε pc monitor είναι ψιλοαχρηστο το 4k

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Αυτοί που θέλουν 144 καρφωμένα,κατά βάση είναι competitive fps gamers που δεν τους νοιάζει και να ρίξουν και μερικά settings  . Η 1080ti είναι αρκετή για 2k 144 σε πολλά παιχνίδια αυτού του τύπου ,έστω και με κάποιες υποχωρήσεις. Οι υπόλοιποι βολευόμαστε και με λιγότερα. 

Εγώ πολλές φορές κατεβαίνω στα 100 ή 120 για να είναι πιο σταθερό,αν και σε αυτά που παίζω δεν έχω θέμα με stuttering και ας ανεβοκατεβαίνει από 90 στα 130 πχ.

Η επόμενη **80ti λογικά θα είναι ιδανική για 2κ/144 .

Το 4k/144 είναι μακριά ακόμα,αν και είναι της άποψης ότι σε pc monitor είναι ψιλοαχρηστο το 4k

Καλημέρα. Ναι στα competitive που δεν είναι ποτέ βαριά τα 144hz τα έχουν οι περισσότερες κάρτες. Απλά στα περισσότερα aaa games τα 100 δύσκολα να τα περάσει. Και ακόμα δεν είδαμε τα παιχνίδια του 2018. Γενικά η εξέλιξη στις κάρτες γραφικών είναι τεράστια από γενιά σε γενιά αλλά και πάλι δύσκολα να ακολουθήσεις τα monitor με τα άπειρα hz που έχουν. 

Δημοσ.

Αν έχεις ψυχαναγκασμο να παίζεις single player στα 144fps ατυχησες και πρέπει να τα σκάσεις χοντρά. 

Διαφορετικά,η 1080ti για κάνα δυο χρονάκια ακόμα δεν την βλέπω να δυσκολεύεται για 2k σε οποιοδήποτε τίτλο. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Αν έχεις ψυχαναγκασμο να παίζεις single player στα 144fps ατυχησες και πρέπει να τα σκάσεις χοντρά. 

Διαφορετικά,η 1080ti για κάνα δυο χρονάκια ακόμα δεν την βλέπω να δυσκολεύεται για 2k σε οποιοδήποτε τίτλο. 

Ναι ρε συ προφανώς 2k60p για 2 3 χρόνια ακόμα πάει άνετα. Που είναι μια χαρά μπορώ να πω. Όταν δω ότι δεν με περνει για 75 πέφτω σε 2560x1080 60fps και πάω ακόμα ένα χρόνο. Από εκεί και πέρα αν δεν ρίξεις ρυθμίσεις δύσκολα. Έπαιξα χθες ένα 4ωρο το far cry 5 άνετα τα 75 όλα ultra. Αν είχα 2k οθόνη όμως θα είχα οριακά 60. Για αυτό πήρα κάτι ενδιάμεσο. Στο τέλος και εγώ θα απολαύσω το gaming και ο κονσολας με τα 30fps low και ο άλλος με τα 144hz low. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...