Muchacho Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ψάχνω το όνομα ενός "χυμού" που έπινα μικρός.Είχε αν θυμάμαι καλά για σήμα έναν ελέφαντα ή μαϊμού,ήταν πάντα σε μεγάλο μέγεθος 2λιτ+ και ο χυμός είχε έντονο πορτοκαλί χρωμα.Τον έβρισκα στο supermarket Continent(μετέπειτα Carrefour Μαρινόπουλος)
kage Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μαλλον κανενας συμπυκνωμένος χυμος θα ταν .αυτοι θελουν αραιωμα με νερο
Cappuccino Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Όχι, δεν ήταν συμπυκνωμένος, κανονικός χυμός ήταν σε τετράγωνο πλαστικό μπουκάλι 2 λίτρων. Ήταν ανάμεικτος, από διάφορα φρούτα και νομίζω είχε και καρότο εξ ού και το έντονα πορτοκαλί χρώμα του. Θυμάμαι κι εγώ ελέφαντα να έχει στο λογότυπο, αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι το όνομά του ακριβώς OP, κατά πάσα πιθανότητα ήταν μάρκα του σουπερμάρκετ. Παίζει να έχουμε κάνα μπουκάλι ξεχασμένο στο χωριό (τα κρατάγαμε για νερό το καλοκαίρι), αν βρω θα σου πω, αλλά δύσκολο να κυκλοφορεί ακόμα ο ίδιος έτσι κι αλλιώς. 1
opcorsa Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 αυτη την χημεια την επινα σιγουρα κι εγω.... χαχα λογικα παντως δεν ειναι ο capri sonne ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα