ghostmaster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Καλησπερα Γνωριζει καποιος πιο απο τα 2 ειναι καλυτερο ? Στα χαρακτηριστηκα η μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι το 8plus Πυρήνες Επεξεργαστή 4+2 και μετα η τιμη.
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Με μια αναζητηση του 1 λεπτου στο google search εχουμε το παρακατω υπερ του Iphone 8 plus Ασυρματη αλλα και γρηγορη φορτιση(επισημη για το δευτερο) Καλυτερη κεντρικη φωτογραφικη καμερα και δυνατοτητα video μεχρι 4κ 60fps. Δυνατοτερος επεξεργαστης/γραφικα. Πιο φωτεινη οθονη.
kodorevi8ulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 εκτός από την τιμή υπήρχε περίπτωση το παλαιό να είναι καλύτερο από το καινούριο ;;;
ghostmaster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 με βαση την τιμη,μπορει να μην αξιζει το επομενο απο το προηγουμενο μοντελο αν οι διαφορες ειναι ελαχιστες.
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, ghostmaster είπε με βαση την τιμη,μπορει να μην αξιζει το επομενο απο το προηγουμενο μοντελο αν οι διαφορες ειναι ελαχιστες. Πραγμα που προφανως ποτε δεν προκειται να ισχυει γιατι αλλιως δεν εχει καν λογο υπαρξης το νεο μοντελο και δεν προκειται να πουλησει καθολου. Ως τωρα δηλαδη τα τελευταια χρονια δεν εχει συμβει ποτε αυτο το πραγμα.
greekfox1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Εννοείται πως πας στο 8 plus, δεν χωράει συζήτηση...
AggelosTz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε εκτός από την τιμή υπήρχε περίπτωση το παλαιό να είναι καλύτερο από το καινούριο ;;; Για iphone πρόκειται. Αν και χρησιμοποιώ δεν είναι πάντα το νέο μοντέλο καλύτερο από το παλιότερο επειδή έχει 1 με δυο προσθήκες επιπλέον. Δεν δικαιολογείται η διαφορά τιμής τους αλλά apple είναι αυτή.
greekfox1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, AggelosTz είπε Για iphone πρόκειται. Αν και χρησιμοποιώ δεν είναι πάντα το νέο μοντέλο καλύτερο από το παλιότερο επειδή έχει 1 με δυο προσθήκες επιπλέον. Δεν δικαιολογείται η διαφορά τιμής τους αλλά apple είναι αυτή. Αν είναι να αναβαθμίσεις από 7 plus σε 8 plus, ναι δεν αξίζει, αλλά αν είναι να διαλέξεις μεταξύ των 2, τότε η γνώμη μου ως κάτοχος του 8 plus, είναι να πάρει το 8 ασυζητητι..
ghostmaster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 ειχα 4s και το χα 7 χρονια ο μονος λογος που το αλλαξα ηταν λογο οθονης ( πολθ μικρη) πηρα xiaomi redmi note 4 x το εχω ενα χρονο και πραγματικα δεν ειμαι ικανοποιημενος με το λειτουργικο η μπαταρια κρατα 4 ωρες με μουσικη και κανενα game στο μετρο σε αποσταση 30 λεπτων απο το 100% παει στο 19%.Γιαυτο θελω να παρω παλι iphone.
greekfox1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, ghostmaster είπε ειχα 4s και το χα 7 χρονια ο μονος λογος που το αλλαξα ηταν λογο οθονης ( πολθ μικρη) πηρα xiaomi redmi note 4 x το εχω ενα χρονο και πραγματικα δεν ειμαι ικανοποιημενος με το λειτουργικο η μπαταρια κρατα 4 ωρες με μουσικη και κανενα game στο μετρο σε αποσταση 30 λεπτων απο το 100% παει στο 19%.Γιαυτο θελω να παρω παλι iphone. Η μπαταρία του 8 Plus δεν υπάρχει, πιστεψε με δύσκολα θα βρεις καλύτερη. Ότι χρήση και να κάνω, εγώ δεν ανησυχώ για το αν θα με φτάσει η μπαταρία. Συν ότι ο Α11 είναι θηρίο, και ως νεότερο κινητό από το 7, θα υποστηρίζεται για περισσότερο καιρό, συν ότι έχει καλύτερη κάμερα, όλα αυτά συνηγορούν στο να επιλέξεις το 8 Plus αντί για το 7 1
nickolas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Με το 8 λόγω καλύτερου επεξεργαστή κανείς μπορεί να περιμένει ότι το κινητό θα "αντέξει" 1 έτος παραπάνω. Αν κάποιος αλλάζει συσκευή ανά διετία ίσως το 7 να είναι καλή επιλογή με την έννοια ότι και σε 2 χρόνια θα είναι σβέλτο. Αν αγοράζει όμως κάποιος κινητό με προοπτική 5 ετίας, το 8 νομίζω αξίζει τη διαφορά τιμής που έχει. 2
kodorevi8ulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, ghostmaster είπε ειχα 4s και το χα 7 χρονια ο μονος λογος που το αλλαξα ηταν λογο οθονης ( πολθ μικρη) πηρα xiaomi redmi note 4 x το εχω ενα χρονο και πραγματικα δεν ειμαι ικανοποιημενος με το λειτουργικο η μπαταρια κρατα 4 ωρες με μουσικη και κανενα game στο μετρο σε αποσταση 30 λεπτων απο το 100% παει στο 19%.Γιαυτο θελω να παρω παλι iphone. 1) το 100% σε 19% σημαίνει πρόβλημα , είτε μπαταρίας , είτε κάποιο software θέμα ,δεν είναι φυσιολογικό, θα έπρεπε απλά να το ψάξεις το θέμα (είτε να κάνεις ένα "απλό" factory reset) 2) επειδή δεν είσαι ο μόνος , ρε παιδιά , ποια η λογική σας δεν μπορώ να καταλάβω , από που κι ως που η πρόταση "έχω φθηνό κινητό αλλά δεν πάει/δεν με βολεύει άρα πρέπει να δώσω τα Χ3 για να πάρω Iphone" (αν δε σε βόλεψε η miui/android οκ)
ghostmaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 το ψαξα με το συκεκριμενο μοντελο της xiaomi redmi note 4x και το λειτουργικο που εχει πανω εχει το προβλημα με την μπαταρια. ( MIUI GLOBAL 9.5 Σταθερη 9.5.1.0 ) το μοντελο με το snapdragon ειναι οκ .
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, ghostmaster είπε το ψαξα με το συκεκριμενο μοντελο της xiaomi redmi note 4x και το λειτουργικο που εχει πανω εχει το προβλημα με την μπαταρια. ( MIUI GLOBAL 9.5 Σταθερη 9.5.1.0 ) το μοντελο με το snapdragon ειναι οκ . Το γυρνας πισω στο καταστημα για εγγυηση/επισκευη/αλλαγη. Η μπαταρια/αυτονομια του redmi note 4x ειναι κατα πολυ καλυτερη απο οποιοδηποτε αλλο κινητο κυκλοφορει στην αγορα και με διαφορα κιολας https://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=8531#show Για το λειτουργικο οκ δεκτο αλλα και παλι μιλαμε για κινητο των 130ευρω,τι σχεση μπορει να εχει με το Iphone 8 plus των 700+ευρω?
ghostmaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δεν εχει σχεση απλα το iphone που ειχα 4s μου κρατησε 7 χρονια και ακομα το εχω ,εκανα αλλαγη για λογους οθονης ( πολυ μικρη ) πηρα το συγκεκριμενο η χρηση ειναι ιδια στα κινητα που κανω και αυτα τα 200 ευρω που εδωσα τελικα ηταν για το τιποτα γιατι δεντο εχω ουτε ενα χρονο και απλα λεω θα παρω iphone παλι αλλα θα ξερω οτι θα το κρατησω το κινητο χωρις προωληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα