Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, ghostmaster είπε Δεν εχει σχεση απλα το iphone που ειχα 4s μου κρατησε 7 χρονια και ακομα το εχω ,εκανα αλλαγη για λογους οθονης ( πολυ μικρη ) πηρα το συγκεκριμενο η χρηση ειναι ιδια στα κινητα που κανω και αυτα τα 200 ευρω που εδωσα τελικα ηταν για το τιποτα γιατι δεντο εχω ουτε ενα χρονο και απλα λεω θα παρω iphone παλι αλλα θα ξερω οτι θα το κρατησω το κινητο χωρις προωληματα. Αυτο που δεν εχει σχεση ειναι αυτα που γραφεις. Καλως ή κακως εξ αρχης προτιμησες το redmi επειδη δεν ηθελες να διαθεσεις οσα χρηματα εδωσες και στο Iphone 4s οταν το πρωτοπηρες. Κινητα με μεγαλη οθονη υπαρχουν και με 300 και με 400ευρω,για να πηγες εσυ στο φθηνοτερο της αγορας δεν ειναι τυχαιο.... Επισης σου λεμε οτι αυτα που περιγραφεις αφορουν προβλημα στην συσκευη δεν ειναι φυσιολογικα,κατι που μπορει να παθει οποιοδηποτε κινητο. Κατσε ψαξε ποσα προβληματα ειχαν πολλοι κατοχοι iphone με το τελευταιο Ios 11 πριν την τελευταια εκδοση 11.3.3 και μετα τα ξαναλεμε.
ghostmaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Ειναι θεμα λειτουργικου το εχω ψαξει ,, ολοι το ιδιο προβλημα εχουν με την συγκεκριμενη εκδοση μιλησα και με το support της miui και δεν μπορεσαν να δωσουν λυση ουτε σε μενα ουτε και σε αλλους. το μαγαζι μου λεει δεν μπορει να κανει κατι παρα μονο να μου κανει downgrade το οποιο θα πρεπει να πληρωσω και αν θα παιξει.
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ghostmaster είπε Ειναι θεμα λειτουργικου το εχω ψαξει ,, ολοι το ιδιο προβλημα εχουν με την συγκεκριμενη εκδοση μιλησα και με το support της miui και δεν μπορεσαν να δωσουν λυση ουτε σε μενα ουτε και σε αλλους. το μαγαζι μου λεει δεν μπορει να κανει κατι παρα μονο να μου κανει downgrade το οποιο θα πρεπει να πληρωσω και αν θα παιξει. Το ολοι παλι απο που προκυπτει ακριβως?Εγω σε 5ρι που την εχω αυτη την εκδοση το προβλημα σου δεν το εχω,το ιδιο και ποσοι αλλοι απο γειτονικα forum. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=105 Τελος αν εχεις αγορασει απο 3ο μαγαζι και οχι απο αλυσιδα,τοτε πρεπει να τους πιεσεις να σου κανουν δωρεαν downgrade ή αλλαγη για τον πολυ απλο λογο οτι απο αυτους το αγορασες και ειναι εντος εγγυησης(αφου λες λιγοτερο απο χρονο). Κατεβασες την επισημη εκδοση που εχει βγαλει η εταιρεια και το κινητο δεν λειτουργει οπως πρεπει.Προβλημα δικο τους σαν πωλητες ειναι πως θα το φτιαξουν. Να ξεκαθαρισω μονο οτι τα παραπανω τα γραφω καθαρα με βαση το κινητο που εχεις και αναφερεις. Το αν θελεις να πας σε iphone ουτως ή αλλως αυτο ειναι δικη σου επιλογη. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Fulgore
kodorevi8ulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 το downgrade προφανώς και θα παίξει (το ξεκλείδωμα μόνο είναι θέμα) επίσης το πρόβλημα που λες , 9.5 λες , άρα τι , το έχεις 2 εβδομάδες (max) το θέμα ; το είχες και πριν ; factory reset κλπ δοκίμασες ; (ναι χρειάζονται και αυτά και σε iphone ) πέρα της πλάκας (γιατί είναι αστείο το θέμα) υπό κανονικές συνθήκες το redmi σου προφανώς και έχει πολύ καλύτερη μπαταρία σε σχέση με αυτά που θες
asdfaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Tο 8 plus είναι αιώνες καλύτερο και ομορφότερο και ακριβότερο xD
ghostmaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 για το κινητο εχω case στο insomnia το συγκεκριμενο οποτε εχουν γινει και καποιες ενεργειες δεν φτιαχνονται ολα με ενα factory reset. οποτε δεν χρειαζεται να μ λετε τι πρεπει να γινει με το κινητο και τι οχι ο τιτλος που ανοιξα απο την αρχη ηταν πιο απο τα 2 iphone. ευχαριστω
Que sera sera Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 7plus Αν είναι να πας στο 8 plus πάρε το X να τελειώνεις εκτός και βρεις προσφορά/ξεπούλημα του 8
Fulgore Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ghostmaster είπε ο τιτλος που ανοιξα απο την αρχη ηταν πιο απο τα 2 iphone. και σου δωθηκε εξ αρχης αναλογη απαντηση.Το νεοτερο iphone 8 plus ειναι σε ολα καλυτερο αλλα και ακριβοτερο.Τι παραπανω περιμενεις δηλαδη να γραψει καποιος? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα