Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής της wind.με ενημέρωσαν σήμερα οτι υπάρχει μια Ευρωπαϊκή Οδηγία σχετικά με τα καλώδια χαλκου ότι Πρέπει να καταργηθουν και να  αντικαταστήθουν  μέχρι το τέλος του 2018 με οπτικές ίνες.το συμβόλαιο είναι μαζι με σταθερό και το έκανα Οκτώβριο για 24μήνες.Μου ζήτησαν επιπλέον χρήματα για να γίνει αυτό.ρωτώ...Γιατί Πρέπει να επιβαρύνθω εγω αυτο το νεο. Και γιατί Όταν σπάω το συμβόλαιο εγω Πρέπει να πληρώσω τέλος Αλλά Όταν ουσιαστικά  σπάει η εταιρεία κάποιους απ  τους κανόνες δεν δίνει αποζημίωση στον πελάτη..έχει κανείς αλλη εμπειρία..???τι μπορώ να κάνω??

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Χαχααααααα δεν μπορώ

Τι άλλο θα σκαρφίστει αυτή η wind για να μαζέψει το χρήμα δεν μπορώ να φανταστώ.

γεια σου Νικο..εχεις κατι υποψη σου?

Δημοσ.

Να τους πεις οτι εχεις υπογραψει συμβολαιο με συγκεκριμενο ποσο για συγκεκριμενες υπηρεσιες και αν αυξησουν το ποσο εχεις το δικαιωμα να σπασεις το συμβολαιο χωρις να πληρωσεις καποια ρητρα, γι αυτο φτιαχνονται τα συμβολαια για να ειναι καλυμενες και οι δυο πλευρες αν προκυψει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

ποσα σου ζητησαν?Σε καλεσαν απο τα κεντρικα της wind η σε πηρε εξωτερικος συνεργατης της wind?

απο ενα κινητο πηρε μια κοπελα αλλα θα με  ξαναπαρει αυριο το πρωι γιατι δεν μπορεσαμε να μιλησουμε στις 4 σχολαγε...διαβασα λιγο το συμβολαιο δεν λεει κατι τετοιο ..λεει μονο οτι για λογους ανωτερας βιας πχ πολεμο πλημυρες κλπ ακραια καιρικα φαινομενα μπορει να αλλαξουν καποιες υπηρεσιες,,τωρα τι εχουμε πολεμο και δεν το ξερουμε?>>> το ποσο θα μου το πει αυριο δεν ξερω ισως να ειναι 5-10 ε παραπανω,,,,,αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτο ...αντιδραω στο γεγονος οτι εχω υπογραψει ενα συμβολαιο και  αυτοι ειναι που δεν  τηρουνε τους κανονες,,

46 λεπτά πριν, keravnos21 είπε

Να τους πεις οτι εχεις υπογραψει συμβολαιο με συγκεκριμενο ποσο για συγκεκριμενες υπηρεσιες και αν αυξησουν το ποσο εχεις το δικαιωμα να σπασεις το συμβολαιο χωρις να πληρωσεις καποια ρητρα, γι αυτο φτιαχνονται τα συμβολαια για να ειναι καλυμενες και οι δυο πλευρες αν προκυψει κατι.

αυτο σκεφτομαι να κανω. αλλα,,,,.αν τους πω ομως οτι συγνωμη εγω φευγω απο σας και παω σε αλλη εταιρεία θα μου πουν  οκ αλλα πληρωσε μας τα 20 μηνες χ 20ε=400ε που ειναι το συμβολαιο σου

Επεξ/σία από Cathygan
Δημοσ.

Δεν μπορούν να σπάσουν το συμβόλαιο, αν μπορούσαν δεν θα σε επερναν καν τηλέφωνο, όπως εκαναν στο παρελθόν με τις ανατιμήσεις, αυτό που θέλουν είναι να πεις από το τηλέφωνο "ναι" αν το πεις τότε το σπάνε με την συγκατάθεση σου, εσύ θα τους πεις ότι δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά που σου λένε και αν κάνουν μονομερώς αυξήσεις έχεις δικαίωμα να φύγεις  αχρεωστήτως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...