amanatidisnik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια. Γνωρίζει κανεις αν γινεται να αλλαξω τραπεζα στο ΚΕΑ Αυτη την στιγμη ειμαι εθνικη
Anorymous Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, amanatidisnik είπε Καλησπερα παιδια. Γνωρίζει κανεις αν γινεται να αλλαξω τραπεζα στο ΚΕΑ Αυτη την στιγμη ειμαι εθνικη δεν νομιζω να γινετε, πηγαινε ομως στην προνοια να ρωτησεις για σιγουρια
amanatidisnik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Anorymous είπε δεν νομιζω να γινετε, πηγαινε ομως στην προνοια να ρωτησεις για σιγουρια Άσχημη φάση που λενε Να θες να γλυτώσεις από τα μόνιμα μπλοκαρισμένα ατμ τους και να μην μπορείς
Anorymous Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, amanatidisnik είπε Άσχημη φάση που λενε Να θες να γλυτώσεις από τα μόνιμα μπλοκαρισμένα ατμ τους και να μην μπορείς για εθνικη λες ?
amanatidisnik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Anorymous είπε για εθνικη λες ? Ναι. Σήμερα πάλι στο κέντρο της Αθήνας σε 10 διαφορετικές τράπεζες που πήγα όλα τα ατμ μπλοκαρισμένα και δεν μπορούσε κανείς ούτε το υπόλοιπο του να δει Για ανάληψη βέβαια ούτε λόγος.
Anorymous Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, amanatidisnik είπε Ναι. Σήμερα πάλι στο κέντρο της Αθήνας σε 10 διαφορετικές τράπεζες που πήγα όλα τα ατμ μπλοκαρισμένα και δεν μπορούσε κανείς ούτε το υπόλοιπο του να δει Για ανάληψη βέβαια ούτε λόγος. εγω εχω θεμα με την καρτα καθε 3 και λιγο κολλαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα