greekparot Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20 Μαρτίου έκανα μια αγορά από το Γερμανικό αμαζον αξίας 190€. Συγκεκριμένα 1 μπουφάν και 1 ζακέτα. Στις 22/3 μου κάνουν χρέωση στην χρεωστική κάρτα της Εθνικής τράπεζας Mastercard 139€ και την επόμενη ημέρα αλλά 89€! Σύνολο: 228€ δηλαδή ένα καπέλο +38€. Τους έχω στείλει από τότε μέχρι και σήμερα 10 email κ απαντάνε σε όλα (πάλι καλά). Μου λένε ότι δεν είναι χρέωση τα ανωτερα ποσα αλλά ερώτηση για να δουν ότι η κάρτα δεν είναι κλεμμένη. Τους αναφέρω ότι εμένα αυτά τα ποσα έχουν φύγει από τον λογαριασμό μου. Επιμένουν. Μιλάω με εθνική και μου λέει η κοπέλα αυτή την στιγμή βλέπω χρέωση κανονική ότι και εγώ δηλ στο ebanking. Το γελειο της υπόθεσης πιο είναι; Οι Γερμανοί λένε ότι πριν μπει για ταχυδρομείο το πακέτο τότε θα γίνει κανονικά η χρέωση στην κάρτα. Αλλά 190€ δηλ!!! Απο τις 22/3 αφού έχω καθημερινή επικοινωνία και επαρκές υπόλοιπο στην κάρτα, ακόμη η παραγγελία δεν έφυγε. Κάθε μέρα λένε τις επόμενες 24-48 ώρες θα ταχυδρομηθεί. Το εγκεφαλικό ήρθε σήμερα πρωί που ξύπνησα 27/3. Ακομη μια χρέωση 139€ στην κάρτα μου!!! Σύνολο μέχρι στιγμής 369€. Τους έστειλα ένα email όλο δικό τους... Η απάντηση τους: τα πρώτα 139€ τα ξαναγύρισαν / ακύρωσαν την επόμενη ημέρα. Άρα εάν δεν τα δω στην κάρτα μου να τους στείλω με φαξ στην Γερμανία την αναλυτική κατάσταση της καρτασ με την χρέωση. Όσον αφορά για τα 89€ και τα σημερινά 139€ έγινε ερώτηση / δέσμευση. Όταν θα ταχυδρομήσουν την παραγγελία τότε θα κάνουν την κανονική χρέωση στην κάρτα. Ααα κ για να μην ξεχνιόμαστε... η παραγγελία κλασσικά θα σταλεί τις επόμενες 24-48 ώρες (ημερομηνία παραλαβής 5 έως 10/4 με απλό ταχυδρομείο DHL post χλωμό το κοβω.. ούτε 20/4) έχουν περάσει 8 ημέρες. Εαν έχετε να μου προτείνετε κάτι δώστε μου τα φώτα σας... έχω μπλέξει. Πραγματικα για τα 20€ που γλύτωσα αν τα αγόραζα από το Αγγλικό κατάστημα το μετάνιωσα 1000 φορές. Πριν 1 μήνα είχα αγοράσει κάτι από Άγγλους κ επειδή δεν ήρθε στο διάστημα που μου είχαν γράψει κ επειδή είχε κολλήσει κ το tracking number μου πιστωσαν τα λεφτά της αποστολής χωρίς να τους το ζητήσω. Τρωω γερό καψόνι από Γερμανούς... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από greekparot
kjordan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Τα χρήματα που ακυρώνονται για να ξαναφανούν στο λογαριασμό σου θέλουν αρκετές εργάσιμες. Δεν ξέρω ακριβώς - μου είχε τύχει στο παρελθόν κάτι όχι το ίδιο και μου είχαν πει από την τράπεζα ότι θέλουν χρόνο οι διαδικασίες. Δηλαδή δεν είναι μόνο θέμα αμαζον αλλά και τραπεζικών διαδικασιών. Ειναι περίεργο βέβαια το πως μπήκες στην ταλαιπωρία αυτή αφού το σύνηθες νομίζω είναι να τραβάνε όλο το ποσόν μαζί μια φορά. Ίσως επειδή ήταν οι πρώτες αγορές σου να έγιναν αυτά όλα όπως άλλωστε σου είπαν. Το πακέτο θα στο στείλουν φαντάζομαι με το πιο γρήγορο τρόπο για να το έχεις όταν στο υποσχέθηκαν.
greekparot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Καλησπερα, σημερα μου εστειλαν την παραγγελια σπασμενη σε 2 πακετα. Και εγινε και 2η χρεωση στην καρτα (η αξια της 2ης ζακετας). Τα εχουν στειλει με το απλο DHL POST στο ενα δε εχει αριθμο αποστολης στο αλλο οχι. Η 1η χρεωση των 139€ συνεχιζει και εμφανιζεται στην καρτα μου κανονικα. Θα τους στειλω αυριο με fax τις κινησεις απο την καρτα μου γιατι μου ειπαν εαν η τραπεζα ισχυριστει οτι ειναι κανονικη χρεωση και οχι "ερωτηση / δεσμευση" να τους στειλω φαξ. Επισης εχω αγορασει πολλες φορες απο το Γερμανικο και δεν ειχα ποτε προβλημα, δεν ειναι δηλαδη αυτη η 1η μου παραγγελια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα